1.) je to hlúposť, veď práve sprosté dievčatá pod 16 sú najčastejšie tehotné, tak akoby k*rvenie mohlo spôsobovať neplodnosť?
2.) v skutočnosti je pravda, že pohlavný styk s nevyvinutými pohlavnými orgánmi môže spôsobiť neplodnosť. Zákon, ktorý ustanovuje pohlavný styk s maloletou osobou (pod 15) za trestný čin, nie je len výpolodom fantázie našich politikov, ale má aj nejaký dôvod!
auajs, tak toto mi chvilu trvalo, kym som prečítala dosť vyčerpavajuce to bolo ...
no a odpoved na tvoju otazku je, že podla mna nie je zdravé začínat s "tym " tak skoro... toť vše
waaaw ty aj čítaš niečo? ja že len jebeš celé dni a fajčíš kokoty no a k tej tvojej téme...ak by to s tým sexom bolo reálne bolo by to pre ludstvo iba pozitívne-neviem si predstaviť že napr. niekto ako ty by mal v budúcnosti deti...však to už čo za vyvrhel by bolo tvoje decko? omg radšej si nechcem ani domyslieť
No... Moja milá pubertálna koza. Ten tvoj pravopis ma neuveriteľne irituje, a k tomu sa to strašne ťažko číta. Za obdobné hanenie slovenskej reči by mali ľuďom poodsekávať prsty a odrezať jazyky. Nechutné. a za taký kreténizmus by sa malo rovno zabíjať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a inač je to fake, tak nechapem preco to uz nie je zmazane.
no moja to je svätá pravda, takže už si odsúdená na život bez detíí...juuuj
2.) v skutočnosti je pravda, že pohlavný styk s nevyvinutými pohlavnými orgánmi môže spôsobiť neplodnosť. Zákon, ktorý ustanovuje pohlavný styk s maloletou osobou (pod 15) za trestný čin, nie je len výpolodom fantázie našich politikov, ale má aj nejaký dôvod!
no a odpoved na tvoju otazku je, že podla mna nie je zdravé začínat s "tym " tak skoro... toť vše
a...k tomu sexu od 11 vo vatikane....ja som si ale myslela,ze len chlapci vo vatikane maju sex od 11? dievcata od 13?