Ahoj...chcela by som sa spytat, či niekto z vás ma skúsenosti z točením zpoikami alebo sa o ne zaujima...potrebovala by som z niečim poradit...dufam ze sa tu niekto najde video v komente
@zajko30 ano je to pekne a preto to rada robim len by ma zaujimalo ci by mi niekto vedel poradit...pretoze ja mam zatial lediodove lebo ohna sa este bojim(ale v tabore vyskusam ) a potrebovala by som vedet ci sa daju niekde zohnat vrecka na poiky, na nete su strasne drahe...ja mam zatial na šnurkach ale toto vypadda lepsie ked su vo vreckach ako ma vo videu
@9 no viem jak to boli, jak sa pytas na to ... ak sa pytas ci s tym viem tocit... tak tocit, kto by nevedel ale tocit tak normalne uz asi nie, starecka demencia no
@mayo hehe taak ako ohnove su paradne ale bojim sa ich @matejced ja ties len pre zabavu @smejkap aj ja som mala v podkolienkach ale na vianoce som dostala ledkove tie su lepsie @depropex moj zlaty nudne to mozno vyzera ale skus to ..nudne to je do chvile kim si netrafis z roztočenou poikou do hlavy alebo medzi nohy
@mayo jj kultura a pekna a chytlava @depropex ok ok ked ta to nebere tak ok kamrat ties hundre ked sa mam spyta kde som bola a poviem ze som točila ...ze zasa tie ponožky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Oheň ma už unudil, chcelo by to poriadne ledkové poiky.
a au..
takéto to je
Proste ma to nechytá, to že ťa to baví je tvoja vec, užívaj v zdraví
a po kultúre sa nepičuje, ok?
okej, už si ju neberiem do huby