ahojte....neviem ci tento prispevok je vhodny do kategorie Drogy,ale tak chodi sem vela ludi ....noo k veci....nefajcim kazdodenne,da sa powedat ze len cez vikend ...vonku a tak ...noo a staci ze vyfajcim jednu cigateru,kruto sa mi toci v hlave,,al
proste v tej vyjebanej cigarete je 5000 toxických látok, do kým si tvoje telo na to nezvykne tak ti bude z toho na piču ,a ked si zvykne už si neodvykne..papa
hmm no podla profilu mas 14, nechcem moralizovat ani nic, je to tvoja vec...ale zacina to tak ze raz za tyzden si das a potom to bude castejsie a castejsie a das si pri kazdej prilezitosti a potom zistis ze si ich kupujes kazdy den a pristihnes sa pri tom ze si ides sama zafajcit na nejaku lavicku...vravim to z vlastnej skusenosti, ja som sice zacala tak cca 17 uz skor k 18 som mala ale tiez len raz za cas raz do tyzdna a teraz ako som v pohode aj tyzden dva bez cigy ale ked je pri mne niekto kto fakci alebo som v bare dak si dam vzdy uz...taze tak noo...
a toto ze sa ti toci hlava to si nic z toho nerom , to sa moze zatocit aj niekomu kto fajci pravidelne a 1 den si neda cigu a vecer sa mu z prvej zatoci...pohoda
Susnik69: to preto ti to tak uderi do hlavy (sa ti toci) lebo mas tzv. nicotine kick, teda naraz vela nikotinu do tela, a telo na to nie je zvyknute tak sa ti toci hlava. (laicky povedane)
Ak je niekdo uz dlhodoby fajciar, nic take uz neciti vobec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nie, to nebude rakovina... Bude tehotná...
Ne ale teraz normalne k veci. Ja ked som fajcil svoju prvu cigaretu v zivote, tak sa mi krutila hlava a nevedel som ani poriadne chodit
Pokial by si zacala fajcit pravidelne, tak by si to prestala pocitovat. Ale odporucam nefajcit.
A podla mna si aj tehotna a mas aj rakovinu
ps. LEGALIZE MARY
a toto ze sa ti toci hlava to si nic z toho nerom , to sa moze zatocit aj niekomu kto fajci pravidelne a 1 den si neda cigu a vecer sa mu z prvej zatoci...pohoda
vdakabohu
Ak je niekdo uz dlhodoby fajciar, nic take uz neciti vobec.