Tokio hotel - pohlad chalanov ktorým sa páčia chalani
Dal som diskusiu do kategórie hudba, aby ked niekto hladá o kapelke tokio hotel sa mohol zapojiť do tejto pre mnohých netolerantných ludí kontroverznej? debaty. Bolo by super keby sem ludia nepísali reči typu fuuuj, buzeranti, uchyláci atď. toto je diskus
Ja tiež Tokio Hotel milujem, a nechápem prečo sa ostatný ludia seru do hudby ludí ktorým sa to páči. My vám tiež nehovoríme ako neznášame vašu hudbu. A prečo? lebo každý sme osobité individum a každému sa páči niečo iné. Kolko ludí tolko chutí. V hudbe to platí dvojnásobne. Dalej nechápem ludí, ktorý hovoria ako ich neznášaju a tajne vo svojej izbe si puštaju príklad Rette Mich. Len nás nechajte nech sa nám páči čo chce,je to naše a nikto nám to nevyvráti. Teda aspon mne.
nie som homosexual ale normal... ale aj tak milujem tokio hotel hlavne billa superne spieva a superne vizera malovanie na chalanoch pr. ceruzka na oci a spirala su cool a vizeram presne ako on nech ziju gorg gustav tom a hlavne billllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
to je dalšia mánia ako tu boli kelly family a backstreet boys a hansons, marketingovo spravene kapeli ktorím niekto káže čo majú hrať ako sa majú tváriť čo si majú obliekať čo majú rozprávať.. proste je to nechutne na maximalnej úrovni a tí čo plačú pri tích falošných ksichtoch mi je uprimne lúto že žijú v takej ríši ilúzií
Tak a ja nieco napisem. Som chalan. Mne sa paci Bill tiez. Ako teraz ako sa zmenil uz sa mi ani moc nepaci. Akoze chalanovi sa paci chalan a to si nemyslim ze by som bol gay.
U mna to bolo tak ze prvy raz som ich videl pred asi 10 rokmi v telke a myslel som si ze to je baba. Za tych 10 rokov som aj zabudol ze niekto ako on existuje. Teraz mam 15 rokov a spomenul som si na tuto skupinu.Ako som zistil ze to je chalan tak sa mi to vnimanie nezmenilo. Proste pacil sa mi ako vyzeral s tym make-upom dovtedy ako zmenil uces a prestal nosit mak-eup. Ked vidim ako pisu baby komentare typu ako aky bol pekny a ziadny chalan to nenapise tiez tak mi to je trapne ze ja ako chlapec keby som napisal tak by si o mne mysleli ze som gay. Ale NIE v tom slova zmysle ze uchylne predstavy a pod. Aby som to zhrnul tak ako sa zmenil za posledne roky uz sa mi prestal pacit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
U mna to bolo tak ze prvy raz som ich videl pred asi 10 rokmi v telke a myslel som si ze to je baba. Za tych 10 rokov som aj zabudol ze niekto ako on existuje. Teraz mam 15 rokov a spomenul som si na tuto skupinu.Ako som zistil ze to je chalan tak sa mi to vnimanie nezmenilo. Proste pacil sa mi ako vyzeral s tym make-upom dovtedy ako zmenil uces a prestal nosit mak-eup. Ked vidim ako pisu baby komentare typu ako aky bol pekny a ziadny chalan to nenapise tiez tak mi to je trapne ze ja ako chlapec keby som napisal tak by si o mne mysleli ze som gay. Ale NIE v tom slova zmysle ze uchylne predstavy a pod. Aby som to zhrnul tak ako sa zmenil za posledne roky uz sa mi prestal pacit.