tvojim rodicom mal niekto kupit gumu aby nevznikali take problemy ako si ty... A ked uz si na svete tak aj ty by si si mala davat pozor aby si sa nemnozila..
podla mna su to len dosadene babky, pochybujem ze je to ich hudba, najskor len fasuju hotove veci. je smutne ze nieco tak prizemne vyvolava taku vlnu popularity...
mylsim si ze tiez to nie je nieco uzasne a svetoborne.... ak sa chces bavit o tokio hotel tak na pokeci je jedna miestnost s takym nazvom zbehni si tam tam ta urcite podporia lol
TOKIO HOTEL-prv som ich mala rada,salela som zanimi atd. ale ked mas viac rokov,pochopis,maju 17 bill sa maluje ten tom ma dredy,su zvlastny vyzorom,ale aj by boli cool ,,,len bill-spevak newie spievat,MUCA-skus ist na koncert,a vipali ti usi,hruuuuza,oni newedia hrat .-inak mas tu tvrde veci popiisane ,ale pravdive
hej lenze nemozme takto pisat druhym, ktorych nepozname , no ja by som v jej veku (tusim ma dvanast) traumu sice nemala, ale dorazilo by ma to!!! co takto pousmiat sa a pomysliet si aspon, joj ved aj my sme mali radi také veci kedysi, a aj ked nie, no a? nas predsa tym neovplyvniii, a my mame nadavat este? to uz pisem vsetkym
ja mam len pocit, ze ono to je v niektorych pripadoch take "umele" zboznovanie.. ze "moje kamaratky zboznuju tokio hotel, tak ho budem zboznovat aj ja,aby som bola in..." obcas mam taky pocit...
aj ja ked som mala 9-12 tak som pocuvala ako Lunetic,Backstreet boys a Sclub 7 ale Tokio Hotel je vyvrcholenie totalneho hluch a hovadina co sa neda pocuvat.A ty chudaci v skupine si myslia ze su uzasny ked ich zeru 11 dievcatka.....skus popocuvat nieco lepsie co ma aj nejake tony.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mylsim si ze tiez to nie je nieco uzasne a svetoborne.... ak sa chces bavit o tokio hotel tak na pokeci je jedna miestnost s takym nazvom zbehni si tam tam ta urcite podporia lol
ja mam rada smolkov zbijes ma?
OOOOOOooooO..aaaanoooo...vrrrrrrrrrrr...BILIIIISEK...uz z neho tecem ...
ale vies ta ich hudba pocul si nejaku ich pesnicku? maju genilane hlasy