takto pokial je to ta "vec" co smrdi podobne ako odlakovac a robi to to ze ked si potiahnes tak sa ti chvilku toci hlava a potom mas taj na 5 minut vela energie + zvysenu chut na sex tak ze to na 100% to iste...a to je jedno kde to fetujes ale pouzivaju to aj ludia na techno party a podobnych prilezitostiach
fet. fuj. podla mna, ludia co fetuju su najvacsia stoka:-! a party ludia si davaju prasek a ne riedidlo disappointed:ja som cista, ale tak tu v TT, to ide nadracku)jedna baba z nasej ulice je uz stvrty rok v taliansku a pase ovce, bo fetovala. ta skoncila este slusne, oproti tym co uz vonaju fialky zo spodu.
nj teko je svinstvo, ale zas netreba odzudzovat vsetkych co fukaju, sice vacsinou to robia len degesi a fakt najvacsia spodina , ale nie vzdy je to tak....poznam dost takych ludi a odsudzovat netreba urcite...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no aj ja a bol mi to dost blizky clovek
Rado...to čo si myslel?
Zajtra mi to povieš.
no skoda ze uz nezije ale tak to je ista smrt kazdy den celu flasu
to aj ked kazdy den flasu tvrdeho vipijes za chvilu si v pi**
poznam jedneho typka je to cigan on fetuje toluen pije čúčo pivko ked zozenie tak fajci travu
je s nim strasna haluz dobry typek to je len ten fet no povedal ze nefetuje casto mozno raz za tyzden ale kazdy den urcite nee.....no ja len tak
si si to z necim nepomylil ???
party ludia ???
1. trava
2. chlast
3. drogy
a co bude stvrte ?
tak sak jasne ze to je leganlne lebo to ma byt na ine ucely.
a to ze ake mam fora zaloene noo tak chcem o tom diskutovat co sa deje okolo
mna a nee nejake hovadiny ze aka je tvoja naj pesnicka alebo podobne
..no nahodou..fajnee mas tie diskusie...mne sa luubia,ved treba to riesit..a vediet co na to iny..ee..??