sa mi zdá abo to fakt už konečne Tomáš pochopil že neobmedzený počet slov v zložke "stavy" je blud? aj tak to všetky "babenky" tu len BODKUJÚ!! ah me porazic idze, ale oka. konečne som si to (až?) dnes všimla, že je to obmedzené. múdro..
@27 hech dik, aspon dakt som ani neverila, ze sa niekto taky najde ja ze uz kedy mi pride sprava s povolanim na odseknutie hlavy.. ale aspon vidno aky je to clovek netvor ked sa dovoli v niecom sa pomylit a ako ho "milucki" ludia na birdze podporia, lebo vsak: "na birdze si je kazdy kazdemu rovny" - neviem uz kto to povedal, ale odznelo to tu raz.
to ako smska mal by byt aj denny limit kolko takychto smsiek clovek moze pridat. napr. 10. to je 1600 znakov za den a to by sa potom mohlo prenasat, ze pozicias si par (20 znakov) ked sa ti nemesti do jedneho stavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
vždy to bolo obmedzené.
vzdy bolo 160 znakov, so shut yer trap
dobre.ale mas pravdu to som chcel tym povedat!
a to ti berem k dobru.polopate je najlepsie-bo to pochopi aj ...kazdy!
ale tak ostatným to asi nevadí
ale tak z času na čas by nezaškodilo, keby sa dotyčný/á nad sebou zamyslel/a a prečítal/a si ešte raz čo napísal/a, predtym, než príspevok odošle...
noo, a ja čo som si všimol, tiež som tam mal tu 160-tku
mno a tiež som si nevšimla, žeby to niekedy bolo neobmedzené zaspala som dobu jaa?? hmm, nezdá sa mi
@hajzelodkosti : mam ukazat tvoje iq?