vazne milion tem s takim istym nazvom a v poslednom case iba zvrhle bezvyznamne temy , nejde iba o FAKE-i ale aj vseobecne o niektorych uzivatelov , cim dalej tym viac to tu upada co sa tyka urovne fora ... myslim si ze sa zhodneme viacery ze chceme viac
@12@tomas by mal spravit ze na vytvorenie temy potrebujes mat "body" nech si kazdy sere do svojej webky co chce ale aby na verejny prejav mal mat aspon niaku inteligenciu... a vden co to spravy zastavit vacsinu spustenych for(ci co to vlastne tu vzniklo ) a premazat to trosku... moj napad moja idea..
podla mna to treba nechat na tomasa ked ma pocit ze je malo moderatorov tak zvisi pocet takze netreba sa unahlovat ze ich je vela alebo malo treba aby sa vijadril tomas...
a viem kam tato tema smeruje ale otom potom...
Nemyslím si že by bolo potrebné meniť tu hocijakú zabehnutú politiku birdzu a už nie vonkoncom zaviesť nejaké body. Ten nápad sa mi naozaj nepáči.
Témy ktoré sa ti nepáčia stačí len ignorovať - veď predsa nemôže všetko každému sadnúť. To by nebolo normálne. Pokiaľ téma nezaujme - opustím ju a idem Ďalej. Netreba to riešiť až tak tragicky ako keby sa vám rútil celý život.
A s prácou ADMINov som spokojný nemyslím si že by nevykonávali svoju prácu, práve naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ta kopa ludia co sa ledva regnu a uuz zakladaju chujovske ankety
co tak preverovania vytvorenych tem uzivatelov ktory su do 5x prihlaseni , alebo nieco podobne ...
@15
a viem kam tato tema smeruje ale otom potom...
Témy ktoré sa ti nepáčia stačí len ignorovať - veď predsa nemôže všetko každému sadnúť. To by nebolo normálne. Pokiaľ téma nezaujme - opustím ju a idem Ďalej. Netreba to riešiť až tak tragicky ako keby sa vám rútil celý život.
A s prácou ADMINov som spokojný nemyslím si že by nevykonávali svoju prácu, práve naopak.
Toť môj skromný osobný názor