@xxar3s tak ty si riadne jebnutý, keď život je podľa teba dobrý, keď máš drogy Dúfam že ti je len nepodarený vtip, lebo fakt Nepal, Indonézia... nemám slov
@google123 ze drogy trava je odkedy droga? omg ty si skade mojko? Sak v nepali by ti stacilo 10 litrov a mozes si tam zit jak pan do konca zivota. Vsade okolo teba krasna priroda a pekne exoticke picky. Indonezia detto krasne tropickeostrovy a kokosy ti padaju z palmy rovno do ust ajaj skoda rozpravat.
@xxar3s Ja som zo Slovenskej Republiky z mesta Stará Ľubovňa (mám to aj v profili keď si si náhodou nevšimol). Tráva resp. marihuana je droga od vtedy, kedy ju svetová zdravotnícka organizácia označila za drogu, pretože je návyková a poškodzuje zdravie človeka. Je to konopná droga tak ako hašiš.
Ale toto nie sú top miesta na život. Najlepšie miesto na život je tam, kde máš rodinu, resp. tam kde budeš v spoločnosti, ktorá ťa má rada. A čo z toho keď budem v Nepáli, ale rodinu tam nebudem mať. Ak fakt túžiš po takomto živote, tak ti musím povedať, že si úbožiak s veľmi nízkym IQ. Pretože skutočnosť je iná ako vyzerá. Prosím než niečo napíšeš niečo tak si pozri prosím tento článok a prečítaj si ho do konca a potom si uvedomíš aký je skutočný život: » cestovani.idnes.cz/ceska-z-nepalu-...
@google123 chcel som ti napisat ze si vytrety, ale pozeram tvoj vek a ten ta ospravedlnuje ale aspon si ma pobavil. koneic diskusie... dalsie offtopic posty bezmilosti mazem.
@xxar3s ok maž si mne to je jedno. Toto isté by som ti napísal aj keby som bol starší. Nechápem čo to má spoločné s mojím vekom, keď sa tomu rozumiem. Akože si fakt debil, keď mi nedáš za pravdu, ale stále si budeš stáť za tvojím vymletým názorom. Takýchto ľudí na svete je veľa a ty patríš medzi ne. Ty za to nemôžeš. Stavím sa že si si ten článok vôbec neprečítal. Ale samozrejme teraz to vymažeš, aby si si zvyšoval tvoje ego a aby si mal z toho dobry pocit aký si kokot.
@google123 kazdy kto ma iny nazor ako ty je debil a kokot ze? co tak bavit sa normalne slusne, ludia zvyknu mat na rozlicne veci, rozlicne nazory a nemusia sa za to navzajom urazat.
@xxar3s samozrejme, že nie je.. Ale vieš ak fakt zmýšľaš takto tak si potom fakt debil, nechcem ťa teray uraziť, ale ako hovorí môj otec- Správaš sa ako malé 10 ročné decko.
@google123 ty sa spravas rovnako, ja som sa len prisposobil tvojmu levelu. nemozes ma urazit viem ze nie som debil, zivim sa tym co mam v hlave mam velmi dobry plat prave preto ze mam vysoke IQ. a vobec si nemyslim ze som dokonaly, neomylny, ani bezchybny, urcite mam vela chyb a velke EGO ale debil jednoducho nie som.
@xxar3s ok opravujem. Nie si debil, ale správaš sa ako on. Na svete je mnoho zamestnaní za ktoré dostávaš vysoký plat a pri tom to je úplne ľahká práca. Koniec. S tebou sa nedá rozprávať.
Dal som braziliu, ale myslim si ze by mi bolo super aj v ostatnych a najvacsou prekazkou by boli tie hatlaniny ktorymi tam hovoria. @Google123 co sa ti nepaci na tych statoch ? Podla mna su super. Nie kazdy chce ist PRACOVAT do zahranicia aby mal na mercedes a najnovsi ipón. @8 A najskaredsimi zenami na celom svete, este to si zabudol. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale chcela by som ísť na Jamajku, do Nepáli, do Amstru, do Maroka aj Indonézie..no vlastne všade
Mesto s trvalo najvyššou životnou úrovňou na celom svete.
Ale toto nie sú top miesta na život. Najlepšie miesto na život je tam, kde máš rodinu, resp. tam kde budeš v spoločnosti, ktorá ťa má rada. A čo z toho keď budem v Nepáli, ale rodinu tam nebudem mať. Ak fakt túžiš po takomto živote, tak ti musím povedať, že si úbožiak s veľmi nízkym IQ. Pretože skutočnosť je iná ako vyzerá. Prosím než niečo napíšeš niečo tak si pozri prosím tento článok a prečítaj si ho do konca a potom si uvedomíš aký je skutočný život:
» cestovani.idnes.cz/ceska-z-nepalu-...
@Google123 co sa ti nepaci na tych statoch ? Podla mna su super. Nie kazdy chce ist PRACOVAT do zahranicia aby mal na mercedes a najnovsi ipón.
@8 A najskaredsimi zenami na celom svete, este to si zabudol. ...