A načo to komu je? Však to u každého je aj tak dobre vidieť v jeho interakciách, komentoch a kope ostatného... treba na to fórum, kde sa to dozvieme o neviemkoľkých neznámych ľuďoch?
@krampus vďaka... dúfam, že nevadí, že do mojej TOP3 si sa nezmestil a spraviť širšiu topku, to by žiadalo hrozne veĺa užívateĺov, aby sa nikto neurazil, že som sa o to ani nepokúsila
@husky to len preto, že teba neberiem ako birdzáka. ty máš špeciálne miesto v mojom bujarom mladom srdci, na ktoré sa ešte žiadny birdzák nedostal, to vieš
@seagull1 na moje výrobky sa nevzťahuje u mňa, skôr je to o výrobku ako takom. akonáhle si ho spotrebiteľ prevezme, stráca nárok na uplatnenie sťažnosti, môže ísť tak na lampáreň. neručím za nič, čo sa deje po ukončení výrobného procesu a nemienim riskovať, že ma príde niekto ovaliť kyjakom... takže urob si sám!
A ja som tu ešte krátko, no potešilo by, keby ma niekto spomenul Podľa toho, čo som si zatial prečítal, tak môj obľúbený je tu @tomas a jeho birdz team iných tu zatiaľ nepoznám. A potom, traja sú málo, reku že by sa nik neurazil na mňa
No a na mna zase vsetci zabudli ja mam rad uja @radiophonic , @feex8 to je moja manazerka potom @fr4nk1 moj kolega vevericiak europsky @oaza to je moja frajerka potom @plariku ta mi nosi lienky a este @prodigy1
@myslivec pytat sa ma nemusis, ja len aby si si zachoval svoje renome slusnoti a nestaral sa dalej To je jedna zo zasad slusnoti Mama ta neucila? Mala by zacat
a inak mi je to tak vcelku fuck. pijú mi krv hlúpi ľudia, ale to je všeobecný fakt, s birdzom to nesúvisí, a radosť mi robia takí inší a takí feši, ale to je tiež všeobecnosť
už keď to @luc.ka pripomenula, tak mne osobne @azel chýba. ja som s ním vedel nájsť vždy spoločnú reč. už ani neviem, o čom sme sa bavili. možno, keď sa spojazdní archív ts-iek, tak si tie naše konverzácie opäť prečítam
@luc.ka toľko pútavých ts-iek, čo ja mávam, až mi je ľúto, že ich neprelepujem radradom. a uznaj, že pamätať si konverzácie spred dva a pol roka je trochu nadľudské. pri dennom obrate správ.
aj ja som kedysi mala v telefóne milión smsiek, ktoré som nechcela zmazať. a raz som si ich aj všetky prečítala. ale... aj keď boli všetky krásne, milé a vtipné, viackrát som sa k nim nevrátila.
to máš ako keď niekto skladuje doma každú hovadinu. nič nevyhodí, lebo ku každému má nejaký citový vzťah. alebo si to aspoň nahovára. ale skôr mám pocit, že sa niekde stala chyba, lebo... no lebo je to čudné a tsky, to je to isté aspoň pre mňa, no...
@klaudiqaaa Presne ti z nas co mali tu cest stretnut ta vedia o com hovorim ziadne argumenty , ziadne normalne nepubertalne slova, ziadna rozumna rec , si proste piča
@luc.ka nie som si istý, ale ja mám možno doteraz všetky staré SME odložené. a .týždeň. to nemám kvôli sentimentu, ja si stále hovorím, že všetko raz na niečo použijem.
@burn ak by sa jednalo o tych co tu kedy boli a zavitali frnakmi, tak by som tych ludi musel vymenovat viac.. a z roznych dalsich dovodov..
a aspon vidiet aka je "slava" prchava... ((inu podobne znamych a skvelych, co uz na birdzi nie su je ovela viac.. problem je v tom, ze uz odchadzaju pomaly i ti co ich poznali alebo sa sem nezapajaju..)
@kemuro jediné, k čomu sa dokážem spätne vrátiť, sú fotky.. aj môj tata má odložené staré časopisy... ale noviny... čo vychádzajú denne... och. kde to skladuješ?
@johnysheek pravda. alebo ostali s tym, ze zmenili identitu. ako ja. som tu uz takmer 4 roky a najsilnejsie emocie vo mne vzbudili spominani (bez ohladu na to, ci sem este chodia alebo nie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
197 komentov
@p ätrik
@p ätrikovo_ego
--
A tak vážnejšie: ja a ešte dvaja.
@mayo
@tomas
a niekde som asi aj ja teda @matias
neber to v zloom! ja placem rada
honestly, všetkých troch by som bez váhania zabil kostolným zvonom do spánku.
a rada by som napisala este jednu osobu..
to je málo
@malapohroma takze ja, velkapohroma..a tretiu mozes este dopisat
ale samozrejme aj kopa ďalších, ale chceli ste len 3.
@shroomy lebo..
@blackline lebo,lebo...
@armita spriaznena dusa
@hajzelbaba no neskutocne fotky *juj*
@17shano Sigur rooooos!
@lukazman co dodat moj clovek srandista
@nicmanenapada
@norry mooja dobra kamoska
... a neviem este vela ludi istotne
myslela som niekoho ineho :´(
no ale aj ty ok
@camilla @camilla @camilla
@bonita
@lelia
bez rozmýšľania!
@velkapohroma
@chidori
@sven
a púotom este @kosmiklove
a este no..
negativne p*ca s nickom @love4ever s tym jej uzasnym druhom pisma a este uchvatnejsimi temamy
-------------------------------------------------------------------
@bluepanter ďakujem, až sa roztopím ale to, že dáš prednosť rysovaniu s hluzarom, ako doučovaniu so mnou, no...
@seagull1 hoci ma občas svojim flegmatizmom vytáča, o čom asi nevie (no teraz už asi áno) ale tak v dobrom, tss
@flussica odobrila moje pirohy a pozvala ma do svojho prenajatého vlaku
a kopa ďalších, od A po Z... aj tak neviem či má toto zmysel, keď som menovala už troch navyše a ďalších by sa žiadalo tiež...
ale ti posledni 2 len z nie tak davnej minulosti
@plarika
@chicalavativa
@lucyly
@lucy92
@orfea2 lebo sa z nej stal hrozný narcis
@orfea2 lebo sa z nej stal hrozný narcis
(a ešte @n0win0u lebo je diviak a tesne to lízla aj @sakura53 ale fakt len tesne, lebo sem nechodí!)
3 je malo...ovela viac ludi sa potom urazi
moji TOP?
@snehovavlocka
@gilthonielelbereth
@pershing363
@viollin
a veď si povedal, že si zo mňa vysal stres, tak čo zavádzaš
@n0win0u - dva dni, o dva dni *výhraždný desivý pohľad*
a ešte aj @blacktears , lebo mi poslal antiduckface stránku a teraz nemôže byť depresívna a musím sa smiať
@idea ďakujem rebelke
úplne súhlasím s @sarah_whiteflower ,načo to komu treba,ale možno tým niekomu urobím radosť,takže
@wampirekiss
@popolcek
@zuzulka98711
@angel... ..s nimi sa poznám najdlhšie (ups,4)
a @husky povedal že 3 je málo,tak poviem aj
že s nikým som si ešte tak dobre nepísala ako s @radiophonic a ešte s dvoma babami ktorých identitu zanechám navždy v škatuli,pre lepší dojem.
@eraser môj skvelý pomocník,ďakujem J a...
...kedysi som milovala aj @hajzelodkosti -a ,žiaľ,časy sa menia.
a k teme ...nemozem vymenovat troch ,lebo je ich ovela viac ..asi vsetci kamosi ,co tu mam traja su malicko
V našom prípade asi both. (všímaj ako eufemizujem.)
Mimochodom nemám pocit že,...
@mielikki pamätné hlášky,aké má len ona
@krutafunebracka nezabudnuteľné chatovanie na FB
@tikalok ... perfektné blogy, perfektné reči, celý je perfektný ....
@fxx .... také komenty ako má on, nemá nikto ... a nezabudnem na jeho porovnávaciu fotku na ktorej som sa smiala ešte 2 hodiny
tá nedávna téma s komplimentmi sa mi páčila viac, tam nájdete moje odpovede
To je kde? A ako to, že ma tam nikto nelinkol?!
Linknem sa tam ja!!! Skomplimentujem sa ako najtrápnejšie depresívneho človeka na svete!
@Hajzelodkosti Zachovám si svoju slušnosť, keďže aj ty si zachoval a poviem ti, že teba som sa nepýtal. Pekný zbytok večera prajem
@Prodigy1 Nerozumiem, čo máš na mysli, na čo mám ísť dobre?
@Darkkizz Ty vieš reagovať príjemnejšie
tak pre mna @kalliades ale len za cias ked tu este chodil pravidelne..teras ta vobec nemam rada aby si vedel ! lebo mi chybas : //
@neith74
a tretiu nepoviem lebo by som musela aj stvrtu a piatu povedat a to by bolo proti pravidlam zdrziavam sa
@mm47 -lebo ma každým príspevkom utvrdzuje v tom, že ľudská hlúposť naozaj nepozná hraníc
top č. 1 @iwuanka (my number one )
top č. 2 @domminikia (moja večná birdz kamarátka)
top č. 3 @prodigy1 (môj BB - Birdz Braček)
Si bezpochyby ta najdementnejsia , najnamyslenejsia pička co som kedy videl
aj ja som kedysi mala v telefóne milión smsiek, ktoré som nechcela zmazať. a raz som si ich aj všetky prečítala. ale... aj keď boli všetky krásne, milé a vtipné, viackrát som sa k nim nevrátila.
to máš ako keď niekto skladuje doma každú hovadinu. nič nevyhodí, lebo ku každému má nejaký citový vzťah. alebo si to aspoň nahovára. ale skôr mám pocit, že sa niekde stala chyba, lebo... no lebo je to čudné a tsky, to je to isté aspoň pre mňa, no...
a ďalej ma ovplyvňuje aj @kemuro pretože stále niečo komentuje a mám potom celý "môj birdz" plný iba kemura, ale to nevadí
tretieho nemám
a aj redakcia ma celkom ovplyvňuje
@idea
@shaoligirl
@johnysheek
@dudri
@bluepanter
@strangelady
a prepáč, ale do troch počítať neviem (nechcem).
a tento typ vysávania je taký špeciálny
čiže skôr ako vyciciavanie?
hej, ale ten výraz sa mi zdá taký nedôstojný
pre teba alebo pre mňa?
neviem posúdiť
ako vystrihnuté z dotazníkového prieskumu...
a ked teda top tri..
tak tri na palci su: @ emulienkaa @ lilu @ strangelady
tak tri na ukazováku: @ elemia @ sarah_whiteflower @ smajlicek12
tak tri na prostredníku: @ 2807 @ aikaa @ armita
tak tri na prsteniku: @ helliumka @ lachance @ midnightlady
a tri na malicku: @ andri.handri @ mirkova @ weeprose
(skupiny nie su nahodne a su v abecednom poradi)
a pre zmenu
traja su : @ nicmanenapada @ n0win0u @ pojem
a dalsi traja: @ kukac55 @ lc @ zayo
a do tretice: @ elwinko @ sven @ ? (zatial neobsadene miesto)
(skupiny nie su nahodne a su v abecednom poradi)
Traja sú strašne málo.
@niphredilas
@nicmanenapada
@evenie
@shaolingirl
a aspon vidiet aka je "slava" prchava... ((inu podobne znamych a skvelych, co uz na birdzi nie su je ovela viac.. problem je v tom, ze uz odchadzaju pomaly i ti co ich poznali alebo sa sem nezapajaju..)
ta čo už
Vies ale toto je vynimocny pripad , vynimocna debilita jednej slecny si to vyzaduje
tak moja trojka ja si pisem len s dvomi/dvoma birdzakmi @tomice 27 a @ruka čiže je to moja TOP trojka