no teraz sa mi celkom pacilo, ked o tom nikto nevedel, ale bojim sa ze teraz sa napriklad dvaja kamarati dohodnu ze budu na seba klikat a tak vyhraju sutaz... wow, to bude zas... nemalo by to byt stale, ale napriklad jeden tyzden do mesiaca(ale nikto by nevedel ktory)... btw. tesi ma ze moje(nase) PŽVCh skoncilo na 10. mieste
Luboso, toto nie je sutaz, je to len informativny udaj Ludia co su na prvom mieste nemaju ziadne vyhody, iba tak dobry pocit, a pochybujem ze by dakto chcel byt prvy, len preto, lebo aby.
Ak system bude mat pocit, ze niekto sa niekto abnormalne sprava, tak to budeme riesit spatne
mne sa to moc nepaci, lebo mi to pripada tak, ako keby ti na prvych miestach boli lepsi ako ti ostatni.
A skritizujte ma, ale uz vobec sa mi nepacila ta tajna sprava od tomasa, ze na prvom mieste je "mega super blogerka" citala som jej blogy a su naozaj dobre, ale ten obdiv je podla mna az prilis prehnany.
zuzulatko, moze si ta pozerat nejaky priatel, mozu ta najst cez vyhladavanie napr. podla mesta, veku, pohlavia, alebo dakeho slova, mozu prist cez blogy, cez fotoalbumy, cez katalog www, kde mozes mat zaujimavu recenziu na daky web. Mozu prist cez forum, kde kliknu na tvoje meno. Sposobou je vela.
jeeeej ja mam vianoce som daka 480. tak to je riadne pecka.. aj by som dake podakovanie hodila ze som vdacna rodicom priatelom a blabla bla a vsetkym zelam svetovy mier... 2 tyzdne sa tu neukazem a aha jak mi popularita stupne..no divne
Mne todalo poriadne zabrat nez so m sa nasla a povodne som si myslela ze tam vobec nie som alepredsa 392 z celkoveho a 282 z bab a no aspon nieco zo skoro 29000 ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mimochodom 24 z chalanov a zo vsetkych som na krasnej 70-tke.
Ak system bude mat pocit, ze niekto sa niekto abnormalne sprava, tak to budeme riesit spatne
Bacha system BIRDZu ma pocity, uz sme len krocik od nechania sa zavarit ako uhorky a skoncenia ako ludstvo v MATRIXe
ale inak chvalim ze stale vymyslate nejake novinky, a stale je to vsetko freeeee
A skritizujte ma, ale uz vobec sa mi nepacila ta tajna sprava od tomasa, ze na prvom mieste je "mega super blogerka" citala som jej blogy a su naozaj dobre, ale ten obdiv je podla mna az prilis prehnany.
Ked je o tebe pocut, tak ta najdu o to skor...
waaau a teda pzvch ako sa drzi dobre...paraada