niekde tu bola podobna tema a tam som dal svoj nazor teda link na relaciu 112 kde ukazkovo bolo ukazane ako si jedna skolacka nalomila nohu ako mala obute topanky na kolieskach ale neviem kde je ta tema tak sem uz nedam link....
ze ich maju siestaci a az po chvili mi dojde ako to ez sa tak ladne pohybuju po tom chodniku.. .je to zvlastne.. .ale pred par rokmi som videl prvy par takych topanok a chcel som ich aasi na 5minut.. .mali cervene tie kolieska.. .
boze je to strasna somarina... vazne akoze idem v skole po chodbe a zrazi ma aspon desat deti na kolieskovych topankach za jednu prestavku... uzasne...
no,kazdopadne..ja bych sa z toho tak vytrepala,keby si to obujem ,ze by to az pekne nebolo ..(stacia mi kolieskove korcule,na kt.som sa takmer x krat prizabila
a videla som to asi dva krat..take deti to mali obute
a reflexnu vestu ani prilbu nemali,svine male
len si predstavte..ide to na frekventovanej ceste,(alebo cez,..to je jedno bez tychto uzitocnych veci,a ide okolo kamion s trochu dost nepozornym vodicom .on si nevsimne toho dotycneho na koleckovych topankach(alebo neviem uz com) a zrazu?..DRB!..mame cim krmit cervy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to si akoze nikdo pri bicyklovani nic nezlomil, ze?
ani pri korculovani, skateovani, lyzovani...
ach jaj...
K tym padom..ja som padla uz x krat a co?tak isto ako na sk8,snowboarde atd..
ved raz sme hore a raz dole
Ale na pad v Bratislavskom podchode nikdy nezabudnem!
to je len moj nazor takze len konstatujem a netvrdim ze sa to nemoze stat aj z normalnou obuvou len tvrdim kde je vecia sanca urazu....
Nevadiii, mam kolobezku.
a videla som to asi dva krat..take deti to mali obute
a reflexnu vestu ani prilbu nemali,svine male
len si predstavte..ide to na frekventovanej ceste,(alebo cez,..to je jedno bez tychto uzitocnych veci,a ide okolo kamion s trochu dost nepozornym vodicom .on si nevsimne toho dotycneho na koleckovych topankach(alebo neviem uz com) a zrazu?..DRB!..mame cim krmit cervy..
VYSTRAHA! za kazdych okolnosti treba nosit:
* chranice
* reflexnu vestu
* prilbu!
(ja viem trochu morbidne )
PEACE!