no take slusnejsie urcite Rieker, a z tych sportovych mam rad Adidas a Reebok. Nike su podla mna iba image-ovky, ale neni su take kvalitne, ani sa v nich tak dobre nechodi...
úbohé keď si niekto kupuje iba značkové...no je tam toho že mám dosť neznačkových topánok nehambím sa za to..niektoré neznačkové bývajú kvalitnejšie...na značku sa j***m
@huncutka265 Pre mňa za mňa si par nohy v tých ropných topánkach Jang Hui z predajne "Čínsky tovar Zlaté Slnko", ale nechápem ako môžeš nazvať ľudí, ktorí si kúpia "značkové" topánky úbohými.
Najradsej mam asi circa a adio, tie mam teraz.. A v maji idem do Londyna, takze si kupim asi aj macbeth manchester.. Proste sk8 boty mam najradsej, na moju siroku nohu su ako stvorene..
nedá sa povedať, že by som mala nejakú značku topánok vyslovene rada.... skôr ide o to, akú mám s ňou skúsenosť..... tú dobrú mám napr. s DVS, Etnies, Mustang a pár ďalšími.....
tak ja len Nike a DC.....vyskúšané, osvedčené, kvalitné...o iné asi ani nemám záujem...
a potom no slušné topánky...to ani neviem aké sú značky ale isto nie z číňaňa....topánky si už nikdy v číňanovy alebo v neznačkovom obchode nekúpim..hocičo iné nemám problém..ale topánky....
Je mi jedno aká to je značka, ale musia byť originálne, extravagantné a hlavne kvalitné... Všetky topánky mám na opätku, ale pre istotu jedny tenisky Converse, lebo keď už športová obuv, tak pekná.... Topánky sú moja slabosť, takže som ochotná za ne utratiť žiaľ aj celý majetok...
Vacsinou kupujem adidasy a nike... Osvedcene znacky. Jedne niky mam uz 3 roky - kosim v nich, chodim po lese, aj v nich kopem zahradku atd. A este su normalne cele, skoro neposkodene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
lepsie nikde nenajdes.
značkou som sa nikdy nezaoberala
také si raz kúpim.... všetky
Momentálne Converse.
no a moj najvačší sen je mať topanky od christiana louboutina ak vám niečo to meno hovorí
Ale je problém nájsť niečo nepremokavé do snehu/dažďa. Preto mám už pár rokov chuť kúpiť si Kulty, no odolávam.
a potom no slušné topánky...to ani neviem aké sú značky ale isto nie z číňaňa....topánky si už nikdy v číňanovy alebo v neznačkovom obchode nekúpim..hocičo iné nemám problém..ale topánky....
Tieto vlastním