obahacujuci nazor, LOLZ naco take daco pises, otazka znie IDETE na TOPFEST aj napriek pocasiu? Takze je to pre ludi co chceli ist a uvazuju ci ano kvoli pocasiu, alebo teda nie.. NEZE TEBA NEZAUJIMAJU FESTY, TO MAME DAKDE TY JEDNA DAREBACKA!
a ja som si práve priniesla domov obrovský ruksak, aby som si zobrala dostatočnú zásobu nohavíc, topánok a podobných vecí, ktoré furt premokajú. a zoberiem si svoj krásny žltý pršiplášť a budem zasa ufóóón!
@9 a ja si zoberiem dve mikiny, lebo naposledy mi ta jedina zmokla hned pri prvej prilezitosti (a kedysi nepremokava bunda tiez) a nasledujuce dve noci som musel travit len v tricku s kratkymi rukavmi + tricku s dlhymi rukavmi. a musim si zobrat aj normalny prsiplast a nie ten divny zeleny, co som si kupil v martine za 5 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
...to sa všetko zapije
obahacujuci nazor, LOLZ naco take daco pises, otazka znie IDETE na TOPFEST aj napriek pocasiu? Takze je to pre ludi co chceli ist a uvazuju ci ano kvoli pocasiu, alebo teda nie.. NEZE TEBA NEZAUJIMAJU FESTY, TO MAME DAKDE TY JEDNA DAREBACKA!
smiley:
a ja som si práve priniesla domov obrovský ruksak, aby som si zobrala dostatočnú zásobu nohavíc, topánok a podobných vecí, ktoré furt premokajú. a zoberiem si svoj krásny žltý pršiplášť a budem zasa ufóóón!
podotázka...kto ide štvrtok??
tak ako na každý fest idem o deň skôr takisto aj na tento...džamajská zástava a jedeš margit
Vidím ho pri pohľade von oknom, ale to pomenovanie mi nie je jasné.
dážď a blato...kukni si záznam z koncertu Woodstock 1969