Odhodlala som sa stiahnuť film cez torrent. Avšak ked som sa dostala ku prehrávaniu toho streamu, tak mi film strašne seká a vynecháva aj niekoľko minút. Mám to sťahovanie prerušiť a stiahnuť si iný film , alebo to tak má byť? A ešte, tam dolu v uTorrent,
To preto že torrent to ťahá po častiach, nie postupne celý súbor, takže stiahne kúsok zo začiatku, kúsok z konca, zo stredu....takže plynule pozerateľný bude až po dosťahovaní. Zahadzuje chybné, alebo nedokoncčené časti, napríklad od niekoho ťaháš nejaký kúsok zo stredu filmu ale daný seeder alebo peer sa odpojí kým ten kúsok dosťahuješ a nieje možné na to nadviazať tak sa ten zvyšok zahodí a ťaháš to od iného. Takisto keď Ty prerušíš sťahovanie, tie nedokončené sa zahodia lebo nieje možné pokračovať presne tam kde sa to prehodilo a ten fragment bude treba ťahať odznova.
@virtualgirl no treba si vybrať taký, ktorý sťahuje dosť ľudí...hlavne aby mal dosť seederov to sú tí ktorí majú 100% toho súboru a dá sa od nich postupne celý stiahnuť. Pokiaľ tam nebude seeder žiadny tak sa Ti nepodarí to stiahnuť celé.
@74fliperrr74 nemôžem z uložto, lebo môj net je taký, že keď prečerpám 600MB /2-3 dni/ tak potom mi ide rýchlosťou asi 64kbps a na torrentoch mi vyhovuje ,že to môžem pozastaviť a stahovať na další deň ... @tobje sťahujem Harry Potter dary smrti 1
@virtualgirl v uTorrente ako aj v kazdom inom klientovi ked si kliknes na tvoj Torrent, dole mas podrobnosti o nom a mas tam taky modry pasik, ktory ukazuje ze kolko si stiahla ten sa vyplnuje tymi segmentami postupne
Funguje to takto preto, lebo ked niekto nahodi novy torrent je idealnejsie zacat rozhadzovat nahodne segmenty medzi niekolkych uzivatelov lebo si ich rychlejsie potom mozu vymienat a celkovo sa vec ktoru stahujes rychlejsie rozsiri vo velkej komunite uzivatelov. Najlepsie je stahovat torrenty z privatnych trackerov, jednak budes mat istotu ze mas od koho stahovat a jednak sa nemusis bat fake-ov...
Co sa tyka toho zahadzovania tak ide hlavne o rozdiel TCP a UDP protokolov, inak povedane ked sa 25MB zahodilo tak o tolko stiahnes viac aby si film mala kompletny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Funguje to takto preto, lebo ked niekto nahodi novy torrent je idealnejsie zacat rozhadzovat nahodne segmenty medzi niekolkych uzivatelov lebo si ich rychlejsie potom mozu vymienat a celkovo sa vec ktoru stahujes rychlejsie rozsiri vo velkej komunite uzivatelov. Najlepsie je stahovat torrenty z privatnych trackerov, jednak budes mat istotu ze mas od koho stahovat a jednak sa nemusis bat fake-ov...
Co sa tyka toho zahadzovania tak ide hlavne o rozdiel TCP a UDP protokolov, inak povedane ked sa 25MB zahodilo tak o tolko stiahnes viac aby si film mala kompletny...