. . . ved ich to prejde, na 75% vsetkych. Spolocnost si kladie urcite podmienky pre zivot v nej. Clovek musi byt normalny, aby v normalnom zivote prezil a mal pracu. Inak skonci na jej okraji ako odpad.
kedysi (14-16r) som ja sám bol náci. Pekne sa tie veci o tom počúvali a hlavne som mal aspoň trochu pocit že niekam patrím. Teraz sa za to veľmi hanbím. Nikdy som však nikoho nezbil alebo tak (čo bol potom dosť problém). Celé to ale bolo... vlastne som sa toho veľmi bál - ja ateista, všetci ostatní točili o kresťanských hodnotách; ja (vtedy ešte vnútorne nevyrovananý) gay, všetci okolo by "takých" najradšej zabili. Vlastne nechápem ako som sa k tomu vôbec mohol dopracovať. Celé je to choré. Opäť som sa potom naučil myslieť sám a povedal som si že je to blbosť. Ži a nechaj žiť! Stále ma to však veľmi ale fakt veľmi desí. Poznám tých ľudí veľmi dobre, vražda by pre nich nebol problém.
brainwashing??...ak mas pisat o brainwashingu tak nie je to len toto..vsade v nasej spolocnosti sa s tym mozes stretnuc...napriklad nieco take ako modne trendy??..nie je to urcity sposob brain washingu?? alebo politika pocas volieb??.vsetko kde sa tocia velke peniaze su nim prespikovane...ved si staci pozriet talentmaniu..alebo ak pojde superstar...no co na to poviete??...a inak na ochranu nackov...ich teoria by sa dala ak by to tak nefanatizovali...nacionalizmus v urcitom podani ktory propagovala napriklad Strana Nase Slovensko...tak podla mna urcity priklad by si mali zobrat nasi politici...ak sa utlaca nejaka rasa vo francuzku..madarsku...taliansku...tak len je to plne medii ale nic proti tomu...a maju sa tam skvele...a tu na slovensku, v state s najvyssim hospodarskym rastom v europe musime trpiet parazitov statu (nekonkretizujem podla ras ale podla jednotlivcov)
nepovedala by som ze fasizmus je brainwashing, ako mozno za 2.svetovej vojny bol ked nebolo tolko informacii atd, ale teraz sa ma kazdy pravo rozhodnut co bude vyznavat,uznavat,koho bude neznasat,odsudzovat atd. A taki ludia co toto siria a propaguju musia mat asi nejake komplexy alebo traumy ked sa povazuju za nadradenych. Inak budme radi ze Hitler sa nedostal este k vacsej moci lebo by vyhladil aj Slovanov
a nechápem ,prečo je názov "totalita " ,totalita nemá nič spoločné s náckami a pod totalita ,totalitný štát je forma štátneho zriadenia podľa podieľania sa ľudí na riadení štátu a nemá to nič spoločné s fašistami ,fašisti sú ľudia ,ktorí uznávajú ideológiu fašizmu
Fasizmus ako filozofia je vediet co chcu ini, slubit im nemozne a tak ich ziskat na svoju stranu. Ak nechcu nic, potom im dat dovod nieco chciet , vytvorit problem a nasledne ponuknut riesenie.
Fasista je kazdy piaty clovek....... fasistovi ide o to aby ovladal ludi.... pokial to berieme z principialneho hladiska..... lebo toto je princip toho, ako vznika totalita.
Musime si dat velky pozor na to, aby sa takemuto cloveku opat nepodarilo ziskat moc.... musime si branit demokraciu zubami nechtami.
ako občania nespravíme nič ale skutočné veľke nič.....viď. voľba prokuratóra...madam Radičová si robí čo chce a porušuje princípy parlamenej politiky i za cenu, že ju znenávidi celý národ..........
ale veď ona už Slovenský národ nepotrebuje, totrebuje si utužiť moc...a je jej jedno akými prostriedkami.....
Neviem, či si si všimol, ale odkázať zakladateľa na google má zmysel - a aj sa to robí - len vtedy, ak sa pýta na nejakú vedomosť, ktorú cez google ľahko vyhľadá ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Chodia aj na hajzel 8 lebo jednotlivec bz schztal popiči a zložil by sa.
@1 jak sa nevyjadruje (ROFL)
Fasista je kazdy piaty clovek....... fasistovi ide o to aby ovladal ludi.... pokial to berieme z principialneho hladiska..... lebo toto je princip toho, ako vznika totalita.
Musime si dat velky pozor na to, aby sa takemuto cloveku opat nepodarilo ziskat moc.... musime si branit demokraciu zubami nechtami.
ale veď ona už Slovenský národ nepotrebuje, totrebuje si utužiť moc...a je jej jedno akými prostriedkami.....
Ak sa pýta na názor, nič také nehrozí ...