No, ja viem, že na birdze sa nenachádza veľa hiphoperov, ale tak bol na tom feste niekto minulý rok? ako bolo?? dá sa tam aj stanovať? a ide tam niekto aj tento rok? hm?
bol som predminuly na game-ovi .. pre mna top zazitok ,kedze som sa dostal aj na stage jeden z tych prepnutych v cervenom absinth z orim , nadranom este zverina a vecko na bare najvacsi bordel... full zazitky , ale tento rok to bude slabe ... ale ak budem mat cas tak pojdem ...
no dik za povzbudenia a "povzbudenia" ale vážne, ďakujem... a vlastne ten fest je iba zámienka, aby som tam mohla ísť a stan mi asi ani nebude treba, keďže spať by som aj tak neplánovala (zisťovala som to aj pre kamošku, ktorá je stanovaním posadnutá)
ludia na toto je hip-hop sa silno pijeeee idu tam nejakee babenyy aj dufam bude to tam moc žiť len ozaj blbee že všetky flaše vyhadzuju aj umele aj sklene ( nevadi prehodime cez plot ako každy rok
alp toto bol podla nich dobry festiwal????....tak istotne nie totalna diera w programe...keby tam chalani nepustali hudbu tak nic...clowed tam nema pol dna co robit...organizacia bola uplne zla....keby tam neni to jazero tak polka ludi tam ani neostane.....ale inak po 5 bolo uz uplne super len ta diera w programe bol cisty horor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dokonca ta aj prehladavaju, takze ak si chces preniest alkohol, tak to musis nejak rafinovane
Game bol síce super ale tie najebané deti...
A stanovať sa tam dalo...