mam 17 a chodim s chalanom rok a pol...vsetko je presne ako ma byt,az na neznesitelnu ziarlivost.vcera mi pokazil den na ktory som sa tesila rok..uz neviem co mam spravit.bavili sme sa o tom vela krat ale jedoducho taky je a uz sa nezmeni.nemozem mu asi d
Je to dosť zložité, ale treba robiť kompromisy. Každý sa niečoho musí vzdať, aby vzťah fungoval, aj keď nehovorím, že sa musíš vzdať svojich kamarátov. Chceš povedať, že on nemá kamarátov a kamarátky vôbec? Lebo v tom prípad je to dosť divné... Aj ty si potrebuješ oddýchnuť a byť trošku s inými ľuďmi a nie len s ním... Chápem ťa, no neviem, ako v takomto prípade pomôcť, keďže on je tak strašne žiarlivý. Nepomáha ani to, keď mu vysvetlíš, že sú to NAOZAJ iba kamaráti?
pozná on tých kamarátov? ak hej, kde je problém? musí vidieť že s nimi nechceš nič. ak nie, tak každého trochu zhoď v jeho očiach. nech vidí že o nich nemáš záujem.
okrem toho, vysvetli mu, že s podobným správaním muži uspeli možno niekedy v paleolite, keď išlo o prežitie tlupy. správa sa jak vyjebaná tupá opica. že sa zhadzuje v tvojich očiach. a zhadzuje aj teba tým že s takým kokotom si.
on v istom zmysle ziarli aj na mojho bratranca(btw su kamosi) s ktorym som super kamoska a chce byt stale so mnou..vysvetlila som mu ze ja chcem byt aj s kamosmi..ze ho lubim ale potrebujem byt aj s nimi...on ked je s chalanmi(co ho ja musim "nustit"aby s nimi vobec siel niekedy)tak sa tesi kedy pojde od nicha pojdeme spolu...ja uz fakt neviem...mam pocit ze ma vobec nechape.a ja mam 17 a chcem si trosku uzit a nei byt stale s nim..lebo som s nim uplne kazdy den!
píšeš, že ste sa o tom bavili velakrat.. a stále nič..
tak nanho kasli, si mlada, nemusis si zneprijmenovat zivot s niekym, kto nedokaze pochopit, ze musis mat okolo seba priatelov ktorych mas rada...
ti priatelia tu boli aj pred nim, tak si nenechaj znicit priatelstvo nejakym blbym ziarlivym idiotom, ktory aj ked vravi, ze ta miluje, tak sa v tomto pripade vobec tak nesprava...
ROZHODNE TO CHCE TROšKU SLOBODY ak niekoho milujem tak mu verím predsa nemôže ľúbiť ak nedokáže veriť ... no ak ťa tak potrebuje tak s ním buď ale nastolte si aj pravidlá ...
uf...jasné, máš 17...sa netreba tak viazať, len on už asi je dosť naviazaný na teba podľa toho čo si napísala... neskúšali ste niekedy dať si pauzu dlhšie? by mu to možno prospelo...možno by si uvedomil, že keby ťa stratil naozaj bolo by to na nič a možno sa bude po tom kratšom odlúčení dať s ním diskutovať... veď mne by to liezlo na nervy
ved normalne rodicom vysvetli, ze budes stihat aj brigadu aj skolu, ze to tak robia viaceri a nie je na tom nic zle...a aby si ich upokojila, povedz im, ze ak by si sa kvoli brigade v skole zhorsila, tak brigadovat prestanes
to mu nevysvetlis, to sa neda..bud to budes tolerovat alebo sa rozidete..lenze ked to budes tolerovat tak ta to casom urcite omrzi..pozname..mna to tiez omrzele cca po roku a pol..a stale som tu ziva a zdrava..
@james144 ... heh, nie ty nebuzeruješ...ja som sa tiež snažila poradiť ako je dobré podľa mňa...je mi fuk, že podľa teba je to kravina, podľa mňa je kravina tá tvoja prvá možnosť. Ži blaho
@17 on nechce ani rozchod ani pauzu..tiez ze pauza je to iste rozchod(pdola mna absolutne vobec)ale sme sa niako o tom prozpravali a neviem..uvidim ake to bude lebo som mu pvoedala ze potrebuejm aj kamaratov,neni som ako on a ak sa bude takto spravateste raz ze az potom bude definitivny konec..mozno to bolo trosku krute ze som ho obmedzila myslim ale inak uz neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
okrem toho, vysvetli mu, že s podobným správaním muži uspeli možno niekedy v paleolite, keď išlo o prežitie tlupy. správa sa jak vyjebaná tupá opica. že sa zhadzuje v tvojich očiach. a zhadzuje aj teba tým že s takým kokotom si.
tak nanho kasli, si mlada, nemusis si zneprijmenovat zivot s niekym, kto nedokaze pochopit, ze musis mat okolo seba priatelov ktorych mas rada...
ti priatelia tu boli aj pred nim, tak si nenechaj znicit priatelstvo nejakym blbym ziarlivym idiotom, ktory aj ked vravi, ze ta miluje, tak sa v tomto pripade vobec tak nesprava...
1. Budeš ho brať zo sebou keď bude chcieť ísť
2. Nájde si kamarátov a on bude chodiť z nimi. A žiarlivosť bude kontrolovať čo ja viem športom
3. rozídete sa
Vždy to je o tom aký kompromis dokáže akceptovať a aký dokážeš akceptovať ty. Ja som zvolil druhú lebo na prvej sa nedalo dohodnúť.
@Aroga Pauza je totálna kravina...je to presne to isté čo rozchod.
a ma 20 za par mesiacov