...sa mi ohromne páči, ale moknúť ma nebaví a našťastie som v poslednom čase ani raz nezmokla aj keď zásadne chodím bez dáždnika. A keby aj zmoknem, tak čo? Mám na háku. Konečne poriadna jar
je to haluz ta možnosť že: aspoň nemusím chodiť so psom von...
my mame psa ale ked prsi malokedy mi napadne ze by som mala ist akurat v ten den s nim von, skor ked je pekne tak si poviem: aaa ako je pekne ideme k zitave... a potom mi doslo ze tu sa jedna o psa bytového nie dvorového, ktory by mal den co den von chodit mmm zaujimave aky to zvrat dosiel v spolunazivani psikov a ludi, ze uz je pes vnutri bezna vec a ti dvorni su pomaly divosi...
ooo pribeh storocia, verim ze vas duchovne obohatil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dúfam že to nieje pravda
na druhej strane, tu bolo skoro celý piatok + víkend pekne
A počasie ma aj núti zabíjať. takmer som zrazil psa
Ale v dnešnej dobe si človek nemôže dovoliť chodiť po meste bez dáždnika..
my mame psa ale ked prsi malokedy mi napadne ze by som mala ist akurat v ten den s nim von, skor ked je pekne tak si poviem: aaa ako je pekne ideme k zitave... a potom mi doslo ze tu sa jedna o psa bytového nie dvorového, ktory by mal den co den von chodit mmm zaujimave aky to zvrat dosiel v spolunazivani psikov a ludi, ze uz je pes vnutri bezna vec a ti dvorni su pomaly divosi...
ooo pribeh storocia, verim ze vas duchovne obohatil