ahojte. ja sa vas chlapci chcem opytat, ci by mi niekto nevysvetlil to ze preco moj chlapec je taky zvlastny a ja sa v nom absolutne nevyznam.... niekedy je uplne v pohode, je zlaty a mily ku mne, ale niekedy ma take divne dni ked ma blbe poznamky a tak a
iste, tak v poriadku ibaze ja neviem co si mam potom mysliet ked je stale iny..... vcera mal take reci ako keby som mu bola ukradnuta aj cely nas vztah.... a do smsky mi napise ze ma lubi z celeho srdca.... nechapem ale ok
No, tak mozno je trosku viac naladovy. Pokial to nie je nejake horibilne a mas ho naozaj rada, tak by som mu to na tvojom mieste asi do istej miery tolerovala. Ale vsetko ma svoje medze a za to, ze on je naladovy, ty nemozes. Tak sa s nim pekne porozpravaj a povedz mu, ze ta to zranuje alebo co. A tiez by si sa mala uistit, ci vas vztah berie vazne. A na zaklade odpovede zaujat postoj k moznemu rieseniu tohto vztahu.
myslim ze take nieco sa stava...ako uz bolo napisane aj chlapci maju take dni, ze maju blbu naladu...ja mam tiez par takych dni niekedy sa radsej ani neozyvam, lebo poviem nieco co ma potom moze mrziet....a to preto, ze mam zlu naladu...treba to jednoducho predychat...
Mne sa to tiež stalo a povedal mi ze to je vtedy taky ked sa mu nieco nepodari alebo ked mu nieco spadne do planu no pozeram ... ale ted je to ok... som si zvykla
noo tam ide zvacsa o to ze baby si casto namyslaju ze su psychicky vyspelejsie ako ich chlapcenski rovesnici a preto doliezaju za starsimi... vysledok ? sklamanie,zlomene srdce,chut zomriet hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale k teme zrejme ta ma rad ale obcas mu lezies na nervy
Pozry ak ma take dni tak to ma v povahe stym uz nic neurobis skor sa sama seba spitaj som ochotna take nieco tolerovat?Ak nie tak mu to povedz ze ta uz sere a ak mu na tebe dost zalezi tak take dni ak nevinecha tak aspon obmedzy a ked nie tak uz je natebe ci snim ostanes alebo nie.
delfina- asi je trosku naladovy(mozno trosku viac) ide len o to ci tymi svojimi "kecmi" ti nejako neublizuje ak ano skús sa s ním o tom porozprávať ak nie...tak neries(aj keď dosť pochybujem ze by ti to nevadilo)
asi ma kramy ale nie je to tak vzdy aj na mna je mj chalan taky ked ma dobru naladi tak je uplne bohovsky... ale ked nie je to s nim na nevyrzanie ale skus aj v tom najst nijake dobre veci proste ked ma dobru nalau chodte niekde von a zabavte sa a ked zlu zak zostante doma a pozrite si napriklad film(ked bude nieco blbe vraviet povec mu ze nech je tocho pretoze nepocujes) a mas to vyriesene....
ja som robil tiez nieco podobne... ja som tiez k dievcatu velmi dobry, nikdy by som jej nic neurobil. Rozmaznavam si su a podobne...
Ale niekedy mam (maval som) divne reci, ktorymi som nechcel nikoho urazit, len som chcel na nieco upozornit. Napriklad som mal blbe reci o sexe, lebo som bol taky neuspokojeny ze az (vlastne doteraz, ale co uz). Ona mi povedala ze ju to uraza, a ja som s tym hned prestal. Mozno aj pre tie moje reci mi dala kopacky, hoci nechapem preco, lebo som s tym prestal
Netrap sa, my chalani sme taki. Ale ten tvoj ta urcite velmi lubi. Len sa nad tymi recmi pousmej...
Ked bude starsi,tak to bude mat z prace viem to bo aj ja mavam sem tam taku naladu,mam takých blbých nadriadených ktorý si myslia ze su nieco extra a ked sa do nich pustím tak su ticho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ked ta odkuruje tak odkur aj ty jeho. v tom problem vevidim ziadny. uz si si mohla zvyknut
delfina- asi je trosku naladovy(mozno trosku viac) ide len o to ci tymi svojimi "kecmi" ti nejako neublizuje ak ano skús sa s ním o tom porozprávať ak nie...tak neries(aj keď dosť pochybujem ze by ti to nevadilo)
Ale niekedy mam (maval som) divne reci, ktorymi som nechcel nikoho urazit, len som chcel na nieco upozornit. Napriklad som mal blbe reci o sexe, lebo som bol taky neuspokojeny ze az (vlastne doteraz, ale co uz). Ona mi povedala ze ju to uraza, a ja som s tym hned prestal. Mozno aj pre tie moje reci mi dala kopacky, hoci nechapem preco, lebo som s tym prestal
Netrap sa, my chalani sme taki. Ale ten tvoj ta urcite velmi lubi. Len sa nad tymi recmi pousmej...