teraz to všetci asi vysmejú.... a tak sa potvrdí pravdivosť tohto, namiesto toho aby ste sa zamysleli na sebou radšej budete na všetko nadávať, vysmievať sa všetkému....
ludia boli, su, a budu vzdy rovnaki, ak im to situacia dovoli - v obdobi vrchola civilizacie vsetko ludstvo zlenivie, zpovrchnie a moralne upadne, ako v rimskej risi, ked bola na vrchole....toto nie je udrzatelny stav, takze skor ci neskor tak ako padla rimska risa, padne aj nasa civilizacie alebo sa aspon radikalne pretransformuje...a teraz uprimne:
1. kto by preferoval pracu pred zabavou, ked si moze dovolit sa zabavat?
2.preco by sa zena mala urputne viazat na muza, ked sa vie postarat o seba sama (respektive si vie pocas svojho zivota najst viacero muzov, ktori ju budu zivit
3.kto by sa chcel starat o starych, ked nemusi?...male percento
4.tak hlboko by som neklesol....ale stacia mi instagramovi umelci a mam dost
5.ty by si chcel bojovat za prezidenta, vladu a pod?...akoze za vlast...haha:S
6.dnes sa to vola sikovnost....nema skolu, ale sa vypracoval vyssie ako vysokoskolak s cervenym diplomom...kde je problem?..jasne, ze sa tak vypracuju vacsinou spevaci/herci a pod. lebo vacsina ludi je flakacov, a tak s nimi sympatizuju
7.to je problem fiskalnej politiky...ked nikto nechce spravit radikalnu reformu
8.dnes je clovek, ktory sa rad vzdelava zosmiesnovany a nazyvany biflosom, nerdom a este neviem ako....caka nas idiokracia
9.uprednostnuje sa dnesok pred buducnostou, lebo fico sa nebude starat o to, kto bude riesit dlhy o 20 rokov, ked on si bude uzivat na bahamach
10.medzinarodny obchod...co ti poviem
11. ludska lakomost...to je jedna zo zakladnych ludskych vlastnosti -. chciet viac, expandovat, neuspokojit sa nikdy s nicim
12.kazdy hraje sam za seba...deti su prekazkou v kariere
13. ake mechanizmy?..ziadne nepoznam
14.to bolo vzdy...akurat ked teraz nie je kriza, tak si to mozu ludia vo veducich poziciach viac dovoli bez toho, aby stat skolaboval nahle
15.tieto hodnoty sa nikdy nedodrziavali vo velkom...iba zopar ludi...a to, ze sa to zosmiesnuje je kvoli tomu, ze je to naivna predstava...staci, ze jeden clovek je nepodstivy a ma oproti podstivcom obrovsku tatkticku vyhodu
16.to je zle?
17.ludia, chceme viac za co najmenej roboty...a ti co podstivo pracuju su hlupaci
18.prichadzaju za lepsim
19.to robia politici na slovensku uz strasne dlho
20. bolo vobec niekedy obobie kedy boli vsetci stastni?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. kto by preferoval pracu pred zabavou, ked si moze dovolit sa zabavat?
2.preco by sa zena mala urputne viazat na muza, ked sa vie postarat o seba sama (respektive si vie pocas svojho zivota najst viacero muzov, ktori ju budu zivit
3.kto by sa chcel starat o starych, ked nemusi?...male percento
4.tak hlboko by som neklesol....ale stacia mi instagramovi umelci a mam dost
5.ty by si chcel bojovat za prezidenta, vladu a pod?...akoze za vlast...haha:S
6.dnes sa to vola sikovnost....nema skolu, ale sa vypracoval vyssie ako vysokoskolak s cervenym diplomom...kde je problem?..jasne, ze sa tak vypracuju vacsinou spevaci/herci a pod. lebo vacsina ludi je flakacov, a tak s nimi sympatizuju
7.to je problem fiskalnej politiky...ked nikto nechce spravit radikalnu reformu
8.dnes je clovek, ktory sa rad vzdelava zosmiesnovany a nazyvany biflosom, nerdom a este neviem ako....caka nas idiokracia
9.uprednostnuje sa dnesok pred buducnostou, lebo fico sa nebude starat o to, kto bude riesit dlhy o 20 rokov, ked on si bude uzivat na bahamach
10.medzinarodny obchod...co ti poviem
11. ludska lakomost...to je jedna zo zakladnych ludskych vlastnosti -. chciet viac, expandovat, neuspokojit sa nikdy s nicim
12.kazdy hraje sam za seba...deti su prekazkou v kariere
13. ake mechanizmy?..ziadne nepoznam
14.to bolo vzdy...akurat ked teraz nie je kriza, tak si to mozu ludia vo veducich poziciach viac dovoli bez toho, aby stat skolaboval nahle
15.tieto hodnoty sa nikdy nedodrziavali vo velkom...iba zopar ludi...a to, ze sa to zosmiesnuje je kvoli tomu, ze je to naivna predstava...staci, ze jeden clovek je nepodstivy a ma oproti podstivcom obrovsku tatkticku vyhodu
16.to je zle?
17.ludia, chceme viac za co najmenej roboty...a ti co podstivo pracuju su hlupaci
18.prichadzaju za lepsim
19.to robia politici na slovensku uz strasne dlho
20. bolo vobec niekedy obobie kedy boli vsetci stastni?
úplne najhoršia je kanalizácia a vodovod.