Že to napísala zakomplexovaná krava, ktorá si nič nevážila. Ani rodičov, priateľov, nikoho. Nepripadala mi nejaká inteligentná alebo čo, a vlastne ani neviem čo je na tom také zaujímavé, že išla robiť ľahkú ženu do zahraničia.
Iný by bol príbeh, kebyže ju unesú a držia nasilu.
Čítala som ju. Skvelá kniha. Pripomenula mi veľa neslávnych chvíl mojch " blízkych" . Kniha varuje čitateľom aby sa nevybrali zlým chodníčkom .Prostredníctvom svojho osudu autorka poukazuje na to, o čo všetko vás droga obere. Čo všetko ste ochotný pre drogy spraviť. Neraz mi pri niektorých pasážach prišlo nevoľno. A je zaujímavé, čo autorka považovala za šťastie, za pozitíva jej života. Aké maličkosti ju dokázali potešiť a akým ľuďom dôverovala a bola ochotná vložiť život do rúk úplne cudzím ľuďom...Na mňa teda táto kniha zapôsobila. Svojím spôsobom, ale zapôsobila
@adheleide super kniha...absolutne mi vstupila do svedomia čo sa týka drog, a niektoré pasáže ma vôbec neprekvapili...a áno mali sme ten koncert...kamoška si ju kúpila a požičiala mi ju
fúúúú....vždy ked tu knhiu zavriem, alebo dam si pauzu v čitani ..myslím na tu žensku..myslím na to všetko čo prežila..ale hnevá ma predsa len jedna vec....do piči...taká šikuľka v mladosti , tak užasná rodina..a ona urobi toto ? :x
@rheia ty napises zakomplexovana krava ? ked si pisala koment si mala 16 rokov a ty ides pisat zakomplexovana krava. Clovek ktory napise takuto knihu nema absolutne ziadny komplex. Tak ako opisuje sitaucie je jasny znak toho ze sa za nic nehambi a je so svojim zivotom zmierena. ked budes mat aspon 25 rokov tak to pochopis, ale dovtedy ti radim nevyjadrovat sa na adresu starsich ludi. Za prve nevies co hovoris, za druhe je to vrcholne neslusne a za tretie nikto na svete nema pravo sudit druhych ludi toboz nie niekde kto este ani nie je dospely (rozumom). Tiez som si presiel drogami a dnes uz ani nefajcim a ti poviem ze nemas sajnu o com to Tana pise. Ano ona si presla fakt extremom a presne preto je to "povolana" osoba na pisanie takejto knijy. Velmi si ma vytocila a nehnevaj sa na mna si obycajne decko ktore by si zasluzilo za ten koment poriadne cez papulu. Som zvedavy ako by si sa tvarila keby sa Tana pred tebou zjavila. Predpokladam ze by si sa skovala za prvy strom ktory by si zbadala. vrrrrr velke nervy mam
a este moj nazor na knihu. Ak niekto videl filmy Trainspotting, Acid house, Human Traffic, Greenwich mean time, Kokain, Strach a hnus v Las Vegas a podobne drogovo zamerane filmy tak to su rozpravky. To co zazila Tatiana Melasova je fakt hard core a tvrda realita. Otvorene priznavam ze som zopar takych noci zazil ale uz nikdy viac. Clovek sa s drogamy najlepsie vyrovna ak o nich a o svojich "zazitkoch" s nimi hovori. Clovek ktory neprisiel do styku s drogami si ani nevie predtavit ake to je super, zaroven sa Vam vsak straca realita a to je to treba znova v sebe objavit, realny pohlad na svet. Bolo pekne, bolo krasne, dakujem, stacilo !
@baklajanko Gratulujem ti, že si si nimi prešiel, ale prepáč, takýto ľudia čo so sebou nechajú zametať si nezaslúžia moju úctu a môžu mať rokov, koľlko chcú. Nedokázala absolútne nič, len zradiť najbližších, nevážiť si pomoc a záujem druhých a nakoniec sa pozviechala. A výstup z dna na bod NULA mi ako veľký životný úspech nepripadá.
Ako by som sa zachovala? Asi pogratulovala aj jej, že dostala rozum a prestala patriť medzi spodinu Ver mi, že si veľmi dobre uvedomujem svoje vyjadrenia a nehodlám ich meniť aj napriek tvojmu pohoršeniu a času, ktorý prešiel. Súdiac z tvojich slov usudzujem, že nie ja, ale ty si ten, ktorý nepatrí medzi tých najinteligentnejších. Maj sa krásne a reči o deťoch si prosím nechaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Iný by bol príbeh, kebyže ju unesú a držia nasilu.
Odporučenú.
Najprv prečítam, potom poviem.
Ako by som sa zachovala? Asi pogratulovala aj jej, že dostala rozum a prestala patriť medzi spodinu Ver mi, že si veľmi dobre uvedomujem svoje vyjadrenia a nehodlám ich meniť aj napriek tvojmu pohoršeniu a času, ktorý prešiel. Súdiac z tvojich slov usudzujem, že nie ja, ale ty si ten, ktorý nepatrí medzi tých najinteligentnejších. Maj sa krásne a reči o deťoch si prosím nechaj.