Ahojte
Viete mi poradit ako najbezpecnejsie kupit topanky z ciny aby mi ich nezadrzali na colnici? Alebo poslat do ineho statu a odtial poslat na SVK? pocul som aj o rakuskej poste ze si to tam poslem a pojdem si to osobne vyzdvihnut. Dakujem
tak priatel si objednával z aliexpresu teda od čínskeho "obchodníka", potom mu prišiel list z colnice a stačilo ked im poslal nejaké potvrdenie o platbe a oni mu ich potom normálne poslali
Tak keď kupuješ fejky tak sa nečuduj, že ti ich zadržiavajú...ale poradím ti. Kúp si letenku do Číny. Tam si ich obuj a na nohách dones na Slovensko. Je to síce najdrahšia ale zato 100% metóda ako zabrániť tomu aby ti ich zhabali
do 25 eur je to oslobodene od dane a do 150 od cla
ak to zadržia na vyclievacej pošte, tak ti pride list, pošleš im kopiu objednavky alebo potvrdenky mejlom, oni ti vymeraju dan a clo podla toho či ti vynde alebo vyrataju že to je oslobodene... potom ti to pošlu.
zahrnu ti do ceny tovaru aj cenu poštovneho, a ešte si prirataju aj poplatok za poštovy colny servis čo je od cca 3 až 5 eur
všetko toto platiš pri preberani zasielky na pošte.
je to na tebe či si objednaš, ale vačšinou sa to oplatí aj po po zdaneni a precleni máš omnoho nižšiu cenu ako ked si identicky tovar kupiš na slovensku...
prisne? čo je na tom prisne? štat neojebeš, hlavne nie takto v malom... ak sa ti podari niečo vymyslieť informuj aj mna aj ja si často objednavam, a často platimdan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
PS: Colníci sú aj v rakúsku.
PS: nekupujem fejky, len tu take topanky nedostanem
ak to zadržia na vyclievacej pošte, tak ti pride list, pošleš im kopiu objednavky alebo potvrdenky mejlom, oni ti vymeraju dan a clo podla toho či ti vynde alebo vyrataju že to je oslobodene... potom ti to pošlu.
zahrnu ti do ceny tovaru aj cenu poštovneho, a ešte si prirataju aj poplatok za poštovy colny servis čo je od cca 3 až 5 eur
všetko toto platiš pri preberani zasielky na pošte.
je to na tebe či si objednaš, ale vačšinou sa to oplatí aj po po zdaneni a precleni máš omnoho nižšiu cenu ako ked si identicky tovar kupiš na slovensku...