je to diskutabilne ... vsetko ukaze cas... teda cierna skrinka..ale vsetko je mozne..ale moznosti je urcite viacero...ved to nemoze byt nahoda ze tam bola hlava statu...a najvyssi z krajiny
@5 To bol len nadpis...Alebo skôr , aby sa vedelo, že o čo sa jedná...Svetové agentúry uvádzali ako prvý údaj 87 obetí, potom to upravili na 132.Prezident, manželka,plno významných predstaviteľov...Však to musí byť aký masaker teraz v Poľsku
Teraz všetci nariekajú že zomrel poľský prezident... Ani polovica zo slovenských "smútiacich" by mu pred týždňom ani na meno neprišla. A 130 ďalších obetí má každý na háku...
Bohužial stávajú sa aj také udalosti, ale ak by to aj nebola nehoda, súhlasím s názormi predomnou, že sa to nedozvieme.
Každopádne smutná udalosť, hlavne pre Poliakov, lebo nebol tam len prezident ale aj veľa dalších a isto je veľa rodín, priateľov, známych, ktorích zasiahne smrť niekoho z toho lietadla.
....je mi ľúto všetkých obetí tohto leteckého nešťastia....vyslovujem pozostalým úprimnú sústrasť...
....že pilot neuposlúchol, že má pristáť na alternatívnych letiskách sa mi zdá minimálne "čudné", ale mŕtvy človek znesie hocijaké obvinenie, nemôže sa brániť....
polskeho prezidenta nepoznam ani neviem ako sa volal ale kazdopadne nesudim ludi podla toho z akej su krajiny.. vsetci sme si rovny a je to velmi smutne ze niekto zomrel..
Podľa mňa je fakt čudné že, ako tu už bolo spomínané, zomrel práve ten prezident ktorý najviac vystrkoval rožky a podľa mňa by to musela byť skurvene veľká náhoda že malo poruchu lietadlo so všetkými významnými ľuďmi.... To je fakt moc veľká náhoda
@mm47 lebo ty si najmúdrejši a bol si v tom lietadle.
Ľudia čo sedeli v lietadle majú presne vypočítaný čas a možno si nemohli dovoliť nejaké dvojhodinové oneskorenie. A poľský prezident vraj už raz nútil pilota pristáť za nepriaznivého počasia v inom štáte aj keď im bolo poskytnuté náhradné letisko.
@mezomus nemožno to označiť ani za zlý vtip, prinajlepšom však za vrchovato nevkusný prejav áno. jedno indické porekadlo hovorí prehovor len keď povieš niečo múdrejšie než je mlčanie...
LOL tak sa asi vyserem na meskanie ked je nebezpecne pristavat , a nepriaznive pocasie bolo v smolensku , do moskvy alebo minska mali ist prave preto ze tam bolo normalne pocasie
Tak je to strašné toľko ľudí zahynulo v jednej sekunde.. a niekde som čítala, že pravdepodobne je to chyba alebo resp. bola to chyba pilota.. ale on sa brániť nemôže ani nemôže už povedať ako to naozaj bolo.. ale ak to aj bola jeho chyba zaplatil za ňu životom... je to katastrofa
@divinatoire to je pekné, ale čo je polský prezident tvoja mama, keď sa ofukuješ? či ti zdraží chleba, keď ti to je lúto? ja poliakov jednoducho nemám rád. zomrelo 135 ludí či koľko. imho, nič proti tomu, koľko zomrie denne na celom svete
smútime za nimi? ako globálne. že piči tam, ideme si poplakať, pozakladať diskusie na nete, že zomrelo štvrť mega ludí za dnešok, že je to celé fucked up, že prajeme úprimnú sústrasť a že nám to je lúto?
@divinatoire aká nevedomosť? čoho nevedomosť? čo mi má byť lúto na tom, že zomrelo 135 ľudí? boli to snáď moji kamaráti? moja rodina? ako som vyššie napísal, denne zomrie podla toho linku 250t ludí, to mám za každým plakať? poliakov nemám rád, preto som reagoval, ako som reagoval a keby sa zjebe lietadlo so slovákmi, tiež mi to asi o moc viac netrhá žilu. nevidím RACIONÁLNY dôvod, pre smútenie.
@serioznybloger tiez som sa nad tym zamyslel rovnako. Je viac ako nepravdepodobne, ze padne vladny special a na druhej strane je viac ako pravdepodobne, ze islo o planovanu vec. Kaczynski urcite lezal vela ludom v zaludku a okrem neho tam bol napr aj guverner narodnej banky atd.. Ak v tom nemal prsty Brusel, ci Moskva, tak to bola mafia..
@serioznybloger dobra kravina. blablabla sprisahanie,blablabla sprisahanie....inac v poriadku?! lebo mne sa zda ze nie. a to teraz nehovorim len otom co si napisal tu.
@tommyhot@40 presne, aj ja si myslím, pretože to že tam boli všetci, celá elita a spadne lietadlo, tak to je veľmi ale veľmi nepravdepodobné a Kaczynski 100% ležal mnohým ľuďom na žalúdku....
@swen napadnost s podobnymi nickmi swen a sven bola potvrdena vo chvili, ked si sa prihlasil , nick sven bol odhlaseny.
Ty mas nicky swen aj sven
Dalej jedina logicka uvaha, ktora sa ponuka je, ze sa citis byt urazeny mojim prispevkom v diskusii, ktoru si za nick sven predtym zalozil.
Sudim tak podla toho, ze prekrucujes co som napisal. A bezdovodne si sa mi zacal "" vysmievat"", pricom tvoje prispevky z nicku ""swen"" boli vzdy skor pacifisticke.
Dalej vzhladom na mnozstvo pravopisnych chyb, ktore pises vo fore (napadna podobnost s nickom nikeboy) usudzujem, ze by si sa mal racej ucit lepsie v skole.
Zrejme nepatris medzi vyberanych ziakov a dost ju flakas. Odporucam zabrat. Inak si miesto v zahranici (kam pravdepodobne chces jedneho dna odist, kedze si z vychodneho Slovenska a tam to prehlasuje skoro kazdy mlady clovek) urcite nenajdes.
@serioznybloger tvoj nick, beriem ako ironiu, lebo nic seriozne nepises. hras sa tu na mudreho a pritom diskutujes,alebo sa snazis diskutovat o veciach o ktorich nemas ani paru. no...zrejme nejaky pseudointelektual, comu aj nasvedcuje tvoj @46 prispevok. mna tvojimi pseudointelektualnimi hlupostami,nezmyslamy ani neoslnis,ani nic ine. len si na zaklade tvojich hluposti a nezmyslou utvrdim svoj nazor, ze si nula, co sa snazi tvarit a hrat na intelektuala. vies kolko tu takich bolo?! no...casom pochopis ocom tento web je, ze to nieje o tvojich pseudointelektualnich kecoch. ostatne...si tu len 4 dni, tak tvoje mudrosti,su len zufale pokusi o konverzaciu bez znalosti pomerou a faktou. preto ja sa ani nebudem vracat k veciem, ktore som uz raz pisal, a v tvojom pripade ....kedze ta povazujem len za "zelenaca" nebudem z tebou na ziadnu temu viest dialog.
@serioznybloger hlupost, ako to z konspiraciami. ale co cakat od nejakeho, co je tu len 4 dni?! moja "duplikovana" rekacia bola a je sposobena niecim, ocom ty nemas ani paru. aj ked som to kedisi vysvetloval. no nic....chlapec radsej rozmyslaj nad konspiraciami, lebo to je to jedine co ti ide .
@swen je uplne jedno ci tu zavistlivo naprdis na moje juhoaficke korene (ale ty musis fakt strasne zavidiet, ked kazda tvoja reakcia je o afrike), alebo mi zacnes nadavat.. na birdzi uz vsetci vedia co si zac a zmenou nicku oklames akurat tak sameho seba
@serioznybloger trocha nervi mam ale...no precitaj si v diskusiii toho svena co som tam napisal. lebo opakuje pomne nick. aj ked on ma len obycajne v. preto ma spajanie z nim, ked cital som co tam pise, nahnevalo.......ako sorry za trocha prudsiu reakciu, ale tiez z tvojej strany nieje korektne sa vyjadrovat k niecomu, co nevies. lebo ja som swen, a nie sven. urcite bi som nespravil, keby som robil....rovnaki nick ako tento.
@tommyhot nic proti tebe nemam, len som bol v jednej diskusii o juznej afrike, a tam bola hadka o juznej afrike a.....sa nezapajam uz do diskusiii o JAR. a nenadavam!! to je rozdiel od mojho brata, ktori bi ti hned napisal...nejaku vulgarnost. aj z tym nickom som to pred casom vysvetloval...a to viac krat....a stacilo.....moj brat je moj brat, ja som ja. ked nechapes, nerozumies...tvoj problem.
@swen co ma spolocne diskusia o JAR s tym, ze stale vytahujes, ze som "afrikanec"? Jednak vies o JAR nic a taktiez je tam niekolko nasobne vyssia zivotna uroven nez vo vacsine Europskych krajin, tak neviem ci ma tym chces urazit alebo o co ti ide..
Sorry ale neverim ti. Obaja gayovia, obaja neovladate gramatiku, obaja mate na vlas rovnaky pisomny prejav, obaja ste tu do rana, obaja si najskor rozhadate polovicu birdzu a potom si vstupujete do svedomia, obaja nemate radi apple a takto by som mohol pokracovat do nekonecna a nikeboy chcel cca v tom case ked sa tu objavil nick swen registrovat novy ucet a zacat odznova. A aj datum narodenia (30.12 a 1.1 a vek 17 rokov) smrdi viac nez ficove tlacovky. Ja na nahody neverim...
@darkkizz ale to z tym vychodom prehnal...ved ked je mu v piestanoch dobre, nech si tam ostane. ale nech nejde nikomu rozkazovat kde a ci moze ist. inac...to bolo aj otom, ze je tu len 4 dni, a uz ma kecuu ako koza bobkuu .....inac to z konspiraciou a spajanim mna z tym..CENZUROVANE co pomne opakoval ako papagaj, ze si spravil takmer totozni nick, dokazalo...ze az tak intelektualny nebude.
@swen hej to vážne prehnal... čo je mu boha do toho že celý východ sa rozkrikuje že chce ísť do zahraničia.... Lebo v Piešťanoch, či z akej márii je, to nehovorí nikto nie? to by som chcela vidieť. Ja mám v riti kde on bude kysnúť, ale nech nejebe na východ lebo z toho mám nervy
@tommyhot ved prave ze asi nic : disappointed:...dobre uznavam, neviem o JAR nic. nechcem ta urazit, vies dobre ze....ved ta diskusia co bola tam...sme sa kusok nepohodli na tom,ze diskusia o vnutry vagini je nechutna, lebo ty si zacal ze...no dobre, uz to nerozoberajme. ja sa z tebou nechcem hadat ani nic. lebo mas casto rovnaki nazor a pohlad na niektore veci,ako mam priblizne aj ja.
to som uz vysvetloval...ze z tamteho nicku som pisal aj ja, hlavne ku koncu uz len ja, kedze obe nicki som zrobil ja pre brata. ja som tu do rana aby on nemohol tu bit, vies. lebo obe nicki som robil ja, pre brata. preto su udaje takmer totozne. kedze on ma koli tomu ze tu chodil v noci, zle vysledky v skole ,zakazane chodit na pocitac, tak chodim tu ja. chapes? z tym applom ...no ved odkoho to myslis ma? .......
@darkkizz to ano. a pritom, ako pisal v jednej diskusii dneska...ze..jeho rodicia prisli z usa, otaska je...preco asi? to uz musi bit zufalec, co ide ..jak sa vravi...z blata do kaluze...a potom zrobi taky "vazny" nick na bridzi, a vsetkim sa snazi davat najavo, zo svojimi konspiracnimi teoriami, aky sme mi na vychode hlupi,a on ze je nadclovek ja ako neviem co si mam otom mysliet, lebo ja som cital aj ine jeho komentare, a nato ze je tu len kratko(4dni) sa pusta do dost odvaznich diskusiii, z ludmi co su tu polroka a viac. uvydime ako bude dalej diskutovat, lebo to z tym ze mna ide spajat z nejakym ...co pomne opakuje a spravy si nick sven.....ma trocha nahnevalo. obzvlast ked som cital...doslova primitivnu diskusiu co zalozil ten sven... zrejme nema rad madarou....ved si to precitaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
chyba pilota. zlyhal ľudský faktor.
konečne o 136 polákov menej
Ale kedže zomrel prezident, to je iná káva, ideme smútiť.
Mne osobne všetkých tých ľudí ľúto.
Rovnako je zaujimave, ze umrel prave ten prezident , ktory v Europe najviac vystrkoval rozky.
Vyhodnotenie ale nie je na mne a nemyslim si nic.
Aj keby islo o sprisahanie bezny obcan sa to i tak tazko dozvie.
Keby nerobili frajerov a neleteli tryskáčom ale išli normálne autom tak nemajú problém...
Bohužial stávajú sa aj také udalosti, ale ak by to aj nebola nehoda, súhlasím s názormi predomnou, že sa to nedozvieme.
Každopádne smutná udalosť, hlavne pre Poliakov, lebo nebol tam len prezident ale aj veľa dalších a isto je veľa rodín, priateľov, známych, ktorích zasiahne smrť niekoho z toho lietadla.
....že pilot neuposlúchol, že má pristáť na alternatívnych letiskách sa mi zdá minimálne "čudné", ale mŕtvy človek znesie hocijaké obvinenie, nemôže sa brániť....
Je to veľmi čudné...
Ľudia čo sedeli v lietadle majú presne vypočítaný čas a možno si nemohli dovoliť nejaké dvojhodinové oneskorenie. A poľský prezident vraj už raz nútil pilota pristáť za nepriaznivého počasia v inom štáte aj keď im bolo poskytnuté náhradné letisko.
LOL tak sa asi vyserem na meskanie ked je nebezpecne pristavat , a nepriaznive pocasie bolo v smolensku , do moskvy alebo minska mali ist prave preto ze tam bolo normalne pocasie
» wiki.answers.com/Q/How_many_peop...
smútime za nimi? ako globálne. že piči tam, ideme si poplakať, pozakladať diskusie na nete, že zomrelo štvrť mega ludí za dnešok, že je to celé fucked up, že prajeme úprimnú sústrasť a že nám to je lúto?
Ty mas nicky swen aj sven
Dalej jedina logicka uvaha, ktora sa ponuka je, ze sa citis byt urazeny mojim prispevkom v diskusii, ktoru si za nick sven predtym zalozil.
Sudim tak podla toho, ze prekrucujes co som napisal. A bezdovodne si sa mi zacal "" vysmievat"", pricom tvoje prispevky z nicku ""swen"" boli vzdy skor pacifisticke.
Dalej vzhladom na mnozstvo pravopisnych chyb, ktore pises vo fore (napadna podobnost s nickom nikeboy) usudzujem, ze by si sa mal racej ucit lepsie v skole.
Zrejme nepatris medzi vyberanych ziakov a dost ju flakas. Odporucam zabrat. Inak si miesto v zahranici (kam pravdepodobne chces jedneho dna odist, kedze si z vychodneho Slovenska a tam to prehlasuje skoro kazdy mlady clovek) urcite nenajdes.
Prajem pekny den
ja mozem pisat aj po zahoracki a teba je dotoho prd!!!
ty uboziak...chod stade prec a neotravuj tu ludii.
"ale ty si tu len 4 dni, tak ta beriem ako nulu."
analogicky ku mne si teda nula aj ty, kedze som tu podstatne dlhsie
Tvoja duplikovana reakcia sluziaca len na to, aby si mi dokazal opak ma v tom len utvrdila.
tuto pravdu ešte nikto nevyvrátil.........filip
Sorry ale neverim ti. Obaja gayovia, obaja neovladate gramatiku, obaja mate na vlas rovnaky pisomny prejav, obaja ste tu do rana, obaja si najskor rozhadate polovicu birdzu a potom si vstupujete do svedomia, obaja nemate radi apple a takto by som mohol pokracovat do nekonecna a nikeboy chcel cca v tom case ked sa tu objavil nick swen registrovat novy ucet a zacat odznova. A aj datum narodenia (30.12 a 1.1 a vek 17 rokov) smrdi viac nez ficove tlacovky. Ja na nahody neverim...
to som uz vysvetloval...ze z tamteho nicku som pisal aj ja, hlavne ku koncu uz len ja, kedze obe nicki som zrobil ja pre brata. ja som tu do rana aby on nemohol tu bit, vies. lebo obe nicki som robil ja, pre brata. preto su udaje takmer totozne. kedze on ma koli tomu ze tu chodil v noci, zle vysledky v skole ,zakazane chodit na pocitac, tak chodim tu ja. chapes? z tym applom ...no ved odkoho to myslis ma? .......
Preco serioznybloger dnes 03:21, Otvor Webku »
Preco si na mna taky hnusny ? Ved je to pravda obaja to vieme ze si nikeboy/swen/sven. Pokial to priznas mozeme byt kamosi.
Mimochodom poznam Hluzara, vsimol som si ze mu pises do odkazovaca. Rozpraval mi o milom chalanovi s ktorym sa chce v lete stretnut.....
Je to fajn chalan.... no ale ked mu poviem ako sa ku mne spravas neviem neviem ci sa ti to u neho tak troska neposerie
Takze pokial sa priznas, ostane to tajomstvom a nemas nepriatela. Co ty na to ?
Keď už nič pre nič iné, tak len preto, čo spomenul v predchádzajúcej diskusii hluzar - humanista, Tommyhot - radikál....aj s tým vekom wewa...
Za 4 dni by nováčik takéto informácie nemal odkiaľ vediet, takže v podstate vycítuje swenovi to iste, čo spravil on sám.
Potom neviem, kto je tu viac ten mimo.