ja ameriku už neverím nič....takže ma to vôbec neprekvapuje - len ma nenapadá nič prečo by to USA robila....veď uvidíme v nabližších mesiacoch za akým zámerom to (opäť) urobili takto "herecky"
tiez som sa dost pozastavoval nad tou fotkou chlapa na vozicku bez noh, pretoze uz len co sa mne stal uraz a bol v omnoho, OMNOHO mensom meritku, lekari mi povedali, ze ak by som si pretal tepnu v stehne, vela sanci na prezitie by som nemal. a henten sa pokojne promenadoval na vozicku po ceste
ale na druhej strane, uz som cital aj spravy z autohavarii a inych nehod, kde chlapovi odtrhlo obe nohy a v pohode ho preniesli do nemocnice, zafacovali a zije dalej
pozrela som si len fotky a dosť ma udivuje, že ten chlap, ktorému to údajne utrhlo nohy, je pri vedomí a v pohode sa pozerá na svoje zvyšky končatín... je predsa prirodzené, že keď sa človeku niečo také stane, upadne do bezvedomia a utrpí ťažký šok.. tak neviem..
@trdelniiiq ja som sa pozastavila nad tým, ako ho mohli bezrpostredne po zranení prevážať na vozíčku čiže v sede a že ho neošetrili na mieste.
Tiež ako vravíš, vyzerá velmi "v pohode" ako aj ďalšie postavy (napr. ten chlap v šedej mikine, ktorý na jednom z obrázkov leží ako keby si vychutnával poobednajšiu siestu alebo muž v žltom)
@impulse hento nemusi byt pravda, velakrat su ludia co si pri nehodach prakticky drzia vnutornosti v rukach jedini naokolo co vedia co treba robit a nepanikaria vdaka adrenalinu
tak co ja viem, vacsina konspiracnych teorii a udalosti na ktore vznikli konspiracne teorie su take, ze bezny smrtelnik si nikdy nemoze byt stopercentne isty, ze vie ako to bolo....
necitala som to cele, no nech je to uz akokolvek, zase ak by to bolo planovane, museli by to byt riadni blbci ak by urobili taketo ,,ocividne" preslapy ako muz bez noh na vozicku a podobne..proste ak niekto takuto vec planuje, tak ju nenaplanuje zo dna na den, ale dlhsiu dobu, a pravdepodobnejsie mi pride, ze by si nastudovali cosi hlbsie o zachranarstve, osetrovatelstve a zohnali radsej zachranarske lehatko aby sa vyhli takymto konspiracnym teoriam...proste uz viac uveritelnejsie mi pride len ze jednoducho bol chaos, kopec ludi potrebovalo pomoc, bolo malo zachranarov, prostriedkov alebo co, chlapik mozno ostal v takom soku ze si to ani neuvedomoval este nejak, a akurat bol poruke v tej sekunde zrovna najblizsie vozicek no, tak ho tam supli, ked videli ze nie je v bezvedomi...ale ako hovorim, vacsina z nas sa uplnu pravdu v takychto a podobnych udalostiach aj tak nikdy nedozvie
dalo by sa tu toho vela popisat k veciam, co tam nesedia, ale ved nech si kazdy urobi nazor podla seba, nejde tu o to niekoho presviedcat. nemusi ani vsetko byt tak, ako tam autor pise, alebo ako sa moze z tych momentiek zdat, no aj tak to bude stale dost divne.
a nevidim na tom nic poburujuce ani smiesne, ked vznikne nejaka konspiracia. tie nevznikaju len tak z nicoho, ze si niekto zmysli a povie to len tak do vetra. keby sa okolo (niektorych) atentatov ci inych udalosti nediali nie len, ze podivne ale priam do oci bijuce veci, tak by ziadne nevznikali. a navyse tuna je to len otazka diskusie a zistovania nazorov, nic viac nic menej.
toto je hlupost... aj na tej fotke, ked si porovnas napriklad tvar nosu, tak to nesedi... ale fotky co pridal @tommyhot su zaujimave...
a co sa tyka konspiracnych teorii... treba selektovat a ked clovek necita zjavne hovadiny, ale realne veci, napriklad pad WTC budovy c. 7, alebo pentagon - kde sa trosky lietadla oficialne "vysublimovali"...tak tam verim "konspiracnym" teoriam..
false flag operation nie je nic nezvycajne pod taktovkou etatizmu, takze by som sa necudoval, keby bola cela bostonska udalost len jedno velke divadielko... a to vobec nie som zastanca konspiracnych teorii...
@etelnair tym, ze vyvratis jednu vec, nevyvratis vsetko... slobodne myslenie a pochybovanie oznacit za picovinu nie je spravne...
btw, pred par rokmi som niekde cital, aka je to hovadina, ze politici su plateni financnymi skupinami, ze nieco take nemoze existovat, lebo podavaju majetkove priznania a su pod drobnohladom verejnosti... a naraz sa objavila gorila...
Inak, celkom nerozumiem, ako teda vyzerá tá neovčia teória: tajomní muži z fotiek si odložili svoje batohy, avšak v tých aj tak nič nevybuchlo, pretože všetci zranení boli iba herci, jeden dokonca celkom známy vojnový veterán?
@etelnair tak mozes to skusit ty, ked si zjavne jeho sekretarka. nehnevaj sa ty ani on, ale styl "pridem, neprecitam si to ani z polky o com to je a vysmejem vas", to je dost zvlastne nie? ved to je len diskusia o tom ze kto si co mysli, nikto nikomu nic nepodsuva ani nehovori, ze bolo to takto alebo takto. nerozumiem, preco by sa tu mal niekto rozculovat nad tym.
@tikalok tak sa tvarme, ze ten chlapik je niekto iny ale tiez uz dlhsie beznohy. tam to nestoji cele na tom, ze to striktne musi byt ten vojak. vies keby si si precital cele...
celá amerika je vymyslená a nahraná vo vymyslených hollywoodskych studiach.
a podla mna ste aj vsetci vymysleni.
a dokym mi to nevyvratite do posledneho cloveka na zemi tak si za tym stojim
tym som chcel povedat ze ludom uz len zo slova amerika tak neskutocne brutalne jebe ze ked americke media povedia "prsi" tak v skutocnosti padaju horiace hovna a ked povedia ze chytili bin ladina tak uzasne odhalia ze bin ladin je vymysleny lebo 1578. chlp na jeho brade je na fotke ked bol zivy iny ako na fotke kde ma vystreleny mozog.
mi je seriozne do placu ze prevazna vacsina mladych ludi su konspiracne ovce ktore nemaju nic ine na praci nez hladat spojitosti so symbolmi na americkej bankovke a astarom seranom.
chcem povedat, ze clovek ma mysliet svojou hlavou... vyselektovat hovadiny (lebo pomaly tu bude konspiracna teoria, ze tam ani nic nevybuchlo) a zaoberat sa niecim inym...je mi jedno kolko ludi bolo v bostone zranenych...a ci boli skutocne, alebo len fingovane...zaujimave je, preco nevysetrovali a nevyjadrili sa k hentym fotkam..
btw @antifunebracka uz v sekunde ked to odznelo v spravach vsetci utekali domov za pocitace a celu noc nespali aby mohli prist na druhy den s uzasnymi spojitostami a konspiraciami.
nakoniec zistia ze to spravil obama a vsetko su to komparzisti a par flias kecupu
@etelnair no ved jasne, ze to o tej sublimacii je sprostost... ale ked poviem, ze tak to nemohlo byt, tak som zastanca konspiracnej teorie a to uz ludom beha mraz po chrbte, ze som vyznavas astara serana... proste mne je jedno ci je to konspiracna teoria alebo nie... kym je niekde nejaka pochybnost a ked sa americka policia sprava ako jeb*uta, tak mam otvoreny nazor...
@tommyhot pozer ... jj to je to spravne slovo... ale radsej mam attention whore
ty si podla mna strasny kkt a keby ja poviem ze v amerike svieti slnko tak ty explodujes a vykriknes ze ved v takej risi zla ako je amerika predsa slnko nevychadza
@depropex a na to si ako prisiel? len preto, ze nie som vyhoneny z emeriky ako ty? si tam zarobil 5 korun a uz si z toho napichany jak ked niekto hodi zebrakovi na ulici 2 eura do klobuka.. zacni premyslat tym co mas na krku..
ja mam ameriku u prdele, rovnako mi prekaza akakolvek ina fasisticka diera, neuznavajuca slobodu a vrazdiaca kadekoho pre "vyssie" zaujmy
@tommyhot jasne uplne si ma vychytal, nechces si zalozit s huskym a v3ntym spolok na spis mojej povahy a zaujmov a nazorov ? naozaj ma mate prekuknuteho , sa citim jak nahy na podiu
@trubkos stavim sa ze som pocul prave volat tvoju mamku ze krupicka ti uz vychladne
@trubkos@tommyhot a este nieco, ja sem uz reagovat nebudem tak si tu dalej nerusene honte do kriza nad tym aka je amerika cela vymyslena a mozte skusit aj taku srandu ze nedavat si tu zbytocnu namahu a reagovat na takeho proamerickeho hyperkkta ako som ja.
lebo prave ma obama volal na fajku a ja si nechcem dat pokazit chut
@depropex no nic, si len tragikomicka postavicka, ktorej netrcia z emerickej riti ani snurky.. zi si svoj naivny sen o vysnivanej krajine plnej lasky, porozumenia, slobody a bohatstva
Po tom co USA po utoku na WTC po par dnoch nasli v troskach neporuseny pas atentatnika ktory vypadol z lietadla a tak sa im podarilo jednoznacne identifikovat utocnikov, ma asi uz nic dostatocne neprekvapi :d
Ale na druhu stranu nevidim dovod preco by taketo nieco robili. Mne ke len divne ze chytia jedneho ten v pohode nastupi do auta bez viditelnych zraneni a zrazu povedia ze je mrtvy.
FBI povedalo, že verejnosť nesmie brať do úvahy iné ftky okrem tých ktoré oni sami poskytnú, lebo by to mohlo odvracať pozornosť od vyšetrovania. Alebo že človek, ktorý vie narábať so zbraňou a chce sa zastreliť si vsunie pištoľ do úst, a omylom si miesto do hlavy strelí do krku, aby onemel. To som jediný komu to príde až smiešne?
Už aj keby to NEBOLA končpiračná teória, čo podľa mňa bola, pretože buď potrebovala vláda amerike a svetu pripomenúť, prečo je potrebné aby amerika chodila bojovať proti domorodcom v jaskyniach ozbrojených dobre že nie palicami a kameňmi, čo len čisou náááhodou poháňa ekonomiku USA, alebo naozaj potrebovala strach američanov aby mohla prejsť CISPA bez protestov verejnosti a zároveň boli zilegalizované zhromaždenia, "ktoré by mohli nejakým spôsobom narušiť priebeh politickej udalosti", čiže zakázali protesty a demonštrácie. Nie, nevravím že tí čečenci musia byť nevinní, ale je tu príliš vela nezrovnalostí a "náhod" aby sa nad tým ľudia nepozastavovali, najmä pre reputácii akú USA má.
A tí čo sa tak radi vysmievate ľuďom veriacim konšpiračným teóriám, schválne si dajte námahu a trošku posnorte po internete, uvidíte koľko tých "zaručených konšpiračných hlúpostí čo sa nikdy nemohli stať" bolo dokázaných a priznaných.
Koniec koncov, tak isto aj konšpiračné predpovede hovoriace o tom, že banky siahnú na úspory klientov sa stretli s posmechom, a voila....
Cital som si skoro vsetko co ste sem napisali a podobne...no kazdy ma svoju pravdu a svoj nazor...ale jedina vec ktora je potvrdena je akurat to co hovorim stale...SPORTOM K TRVALEJ INVALIDITE
@trdelniiiq ten druhý chlapík čo je pri ňom drží v ruke jeho tepnu bol o tom článok na Boston news. Vraj hneď ako pribehol mu zastavil krvácanie. Prečo bol pri vedomí som sa nedozvedel až na to že sa to môže stať.
Ten vojak a muž bez nôh sa absolútne nepodobajú, mna zaujali hlavne tie posledné fotografie na ktorých ako keby rozhadzovali to oplotenie so zástavami. To mi nedáva zmysel. Ale ani to kde je ten muž bez nôh na zemi v kaluži krvi a nikto si ho nevšíma.
mam dojebany PC a net tak isto takze to nejdem pozerat tie fotky a neviem anglicky ale tak jasne ze to je podozrive hlavne to ze za nejake 2-3 dni uz ich mali jedneho zastrelili atď. ani raz v spravach ani nikde neukazali ze ich videli ako to pripravuju alebo co ale ludom staci ked ukazu ich tvare povedia ze to su oni a hned su to vrahovia a teroristi
ale akoze ze tam umreli ludia a vybuchli bomby to verim to je pekna blbost ze to je nahrane len neverim tomu ze to spravili dvaja pristahovalci co ani nevedeli preco to robia
aspon ma zataguj, lebo je dost zbabele bavit sa o mne za mojim chrbtom. abo radsej ser na to, fakt ma tieto chujoviny nezaujimaju, teraz aspon vsetci vidia, v akom rekordnom case vznikaju tieto trapne konspiracne teorie a ze furt sa najde dost jebnutych ludi, co tomu uveria. to su tie prave ovce. dufam, ze ti retardi co tu furt vykrikuju, ze 9/11 si spravili amici sami sa teraz citia aspon trochu trapne
@depropex ja mam spolahlive zdroje, ktore tvrdia, ze i trojske vojny vyvolalo USA
@antifunebracka kto sa bavil o tebe? reagovala som len na tvoj príspevok, ktorý bol všeobecný.. k tebe som sa nijako nevyjadrovala tak by si mohol prestať útočiť.
raz som čítal rozhovor s jedným ekonomom možno nájdem aj link..... a bolo tam aj niečo s konšpiračnými teoriami napr ohladom wtc a dosť to tam vysmial že keby tí konšpirátori vedia aké to malo pre nich dôsledky že tá ekonomická strata sa nevyvážila ani tou vojnou čo nastala dosť pekne totam vysvetlil.. už nebláznite ludia
@hawaitypek Ich zámer bol taký aby ti nejaký zdegenerovaný moralistka vykladal že tam umrelo malé decko a kým ti to všetko vyčíta tak medzi tým žeby v Iraku zahynulo ďalších 12 deti pri bombovom útoku a o deň na to ďalších 15 tiež...
@lenuli Typický scenár z Holywoodskeho béčkového filmu že čírou náhodou tam niekto našiel invalidný vozík.. A podla mnohých informácii v čase výbuchu o niekoľko blokov ďalej mali policajti a hasiči pyrotechnické cvičenie čiže už sa to dávno chystalo čiže nemôžeme tvrdiť že to zostalo len pri konšpiračnej teórii.. Toto už je konšpiračná prax len inscenátori asi nemysleli na to že nie každý žerie seno ako americký občan aby tejto fraške v Bostone uveril...
Otázka pre všetkých skeptikov čo popierajú túto konšpiračnú teóriu o Tragedii v Bostone! Čo si myslíte že keď v správach neodvysielajú že je občianska vojna v Sýrii tak budete veriť že sa tam nič nedeje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja ameriku už neverím nič....takže ma to vôbec neprekvapuje - len ma nenapadá nič prečo by to USA robila....veď uvidíme v nabližších mesiacoch za akým zámerom to (opäť) urobili takto "herecky"
tiez som sa dost pozastavoval nad tou fotkou chlapa na vozicku bez noh, pretoze uz len co sa mne stal uraz a bol v omnoho, OMNOHO mensom meritku, lekari mi povedali, ze ak by som si pretal tepnu v stehne, vela sanci na prezitie by som nemal. a henten sa pokojne promenadoval na vozicku po ceste
ale na druhej strane, uz som cital aj spravy z autohavarii a inych nehod, kde chlapovi odtrhlo obe nohy a v pohode ho preniesli do nemocnice, zafacovali a zije dalej
takze tazko povedat
Tiež ako vravíš, vyzerá velmi "v pohode" ako aj ďalšie postavy (napr. ten chlap v šedej mikine, ktorý na jednom z obrázkov leží ako keby si vychutnával poobednajšiu siestu alebo muž v žltom)
rovnaka vec sa casto stavala v 2. svetovej vojakom, granat/mina/cokolvek im urvalo obe nohy a dokazali prezit
tu niet svedomia, lásky a úcty k človeku ..........filip
necitala som to cele, no nech je to uz akokolvek, zase ak by to bolo planovane, museli by to byt riadni blbci ak by urobili taketo ,,ocividne" preslapy ako muz bez noh na vozicku a podobne..proste ak niekto takuto vec planuje, tak ju nenaplanuje zo dna na den, ale dlhsiu dobu, a pravdepodobnejsie mi pride, ze by si nastudovali cosi hlbsie o zachranarstve, osetrovatelstve a zohnali radsej zachranarske lehatko aby sa vyhli takymto konspiracnym teoriam...proste uz viac uveritelnejsie mi pride len ze jednoducho bol chaos, kopec ludi potrebovalo pomoc, bolo malo zachranarov, prostriedkov alebo co, chlapik mozno ostal v takom soku ze si to ani neuvedomoval este nejak, a akurat bol poruke v tej sekunde zrovna najblizsie vozicek no, tak ho tam supli, ked videli ze nie je v bezvedomi...ale ako hovorim, vacsina z nas sa uplnu pravdu v takychto a podobnych udalostiach aj tak nikdy nedozvie
a nevidim na tom nic poburujuce ani smiesne, ked vznikne nejaka konspiracia. tie nevznikaju len tak z nicoho, ze si niekto zmysli a povie to len tak do vetra. keby sa okolo (niektorych) atentatov ci inych udalosti nediali nie len, ze podivne ale priam do oci bijuce veci, tak by ziadne nevznikali. a navyse tuna je to len otazka diskusie a zistovania nazorov, nic viac nic menej.
Tu je facebook Jeffa Baumana (muža z fotky):
» on.fb.me/14WYmof...
A tu facebook jeho otca
» www.facebook.com/bauman60...
Fotka z nemocnice
» bit.ly/10irhdk...
Porovnanie tvárí s vojnovým veteránom Nickom Voigtom
Proste, toto je smiešne, vôbec nerozumiem, ako zo seba niekto môže robiť tak vehementne debila a ešte sa tváriť, že všetci ostatní su ovce
a co sa tyka konspiracnych teorii... treba selektovat a ked clovek necita zjavne hovadiny, ale realne veci, napriklad pad WTC budovy c. 7, alebo pentagon - kde sa trosky lietadla oficialne "vysublimovali"...tak tam verim "konspiracnym" teoriam..
btw, pred par rokmi som niekde cital, aka je to hovadina, ze politici su plateni financnymi skupinami, ze nieco take nemoze existovat, lebo podavaju majetkove priznania a su pod drobnohladom verejnosti... a naraz sa objavila gorila...
@tikalok tak sa tvarme, ze ten chlapik je niekto iny ale tiez uz dlhsie beznohy. tam to nestoji cele na tom, ze to striktne musi byt ten vojak. vies keby si si precital cele...
alebo pad tretej budovy WTC... alebo rovnaka hlupost, ako oznacit fotky ludi z bostonskeho maratonu za nedoveryhodne a nebrat ich do uvahy...
že amerika vlastne neexistuje.
celá amerika je vymyslená a nahraná vo vymyslených hollywoodskych studiach.
a podla mna ste aj vsetci vymysleni.
a dokym mi to nevyvratite do posledneho cloveka na zemi tak si za tym stojim
tym som chcel povedat ze ludom uz len zo slova amerika tak neskutocne brutalne jebe ze ked americke media povedia "prsi" tak v skutocnosti padaju horiace hovna a ked povedia ze chytili bin ladina tak uzasne odhalia ze bin ladin je vymysleny lebo 1578. chlp na jeho brade je na fotke ked bol zivy iny ako na fotke kde ma vystreleny mozog.
mi je seriozne do placu ze prevazna vacsina mladych ludi su konspiracne ovce ktore nemaju nic ine na praci nez hladat spojitosti so symbolmi na americkej bankovke a astarom seranom.
nakoniec zistia ze to spravil obama a vsetko su to komparzisti a par flias kecupu
ty si podla mna strasny kkt a keby ja poviem ze v amerike svieti slnko tak ty explodujes a vykriknes ze ved v takej risi zla ako je amerika predsa slnko nevychadza
ja mam ameriku u prdele, rovnako mi prekaza akakolvek ina fasisticka diera, neuznavajuca slobodu a vrazdiaca kadekoho pre "vyssie" zaujmy
@etelnair ked nevies rozoznat take elementarne veci, ako to, ze co je a co nie je podsuvanie, tak potom si tu zle
@trubkos stavim sa ze som pocul prave volat tvoju mamku ze krupicka ti uz vychladne
lebo prave ma obama volal na fajku a ja si nechcem dat pokazit chut
BTW, pocul som, ze za tym su Cesi, a nieco na tom asi bude...
Ale na druhu stranu nevidim dovod preco by taketo nieco robili. Mne ke len divne ze chytia jedneho ten v pohode nastupi do auta bez viditelnych zraneni a zrazu povedia ze je mrtvy.
Už aj keby to NEBOLA končpiračná teória, čo podľa mňa bola, pretože buď potrebovala vláda amerike a svetu pripomenúť, prečo je potrebné aby amerika chodila bojovať proti domorodcom v jaskyniach ozbrojených dobre že nie palicami a kameňmi, čo len čisou náááhodou poháňa ekonomiku USA, alebo naozaj potrebovala strach američanov aby mohla prejsť CISPA bez protestov verejnosti a zároveň boli zilegalizované zhromaždenia, "ktoré by mohli nejakým spôsobom narušiť priebeh politickej udalosti", čiže zakázali protesty a demonštrácie. Nie, nevravím že tí čečenci musia byť nevinní, ale je tu príliš vela nezrovnalostí a "náhod" aby sa nad tým ľudia nepozastavovali, najmä pre reputácii akú USA má.
A tí čo sa tak radi vysmievate ľuďom veriacim konšpiračným teóriám, schválne si dajte námahu a trošku posnorte po internete, uvidíte koľko tých "zaručených konšpiračných hlúpostí čo sa nikdy nemohli stať" bolo dokázaných a priznaných.
Koniec koncov, tak isto aj konšpiračné predpovede hovoriace o tom, že banky siahnú na úspory klientov sa stretli s posmechom, a voila....
každý kto čosi spraví rukou dáva signál kamerám. nemám žiadneho desaťročného súrodenca ale aj ten by vymyslel lepšiu konšpiráciu.
o tých dvoch bratoch a celom úmysle útoku by sa dalo pochybovať, ale toto?
» buelahman.files.wordpress.com/2013/04/leg1.jp...
Alebo to že ho odvážali na vozíku pričom si myslím že takéto zranenie by si zasluhovalo nosidlá.
» www.aktuality.sk/clanok/227666/o...
@depropex ja mam spolahlive zdroje, ktore tvrdia, ze i trojske vojny vyvolalo USA
@method neotravuj s picovinami :S