ahojte.neviem čo už so sebou robiť. Odkedy sa stala tá havária, pri ktorej zomreli študentky, odvtedy nedokážem myslieť na nič iné. Stále si musím prezerať ich fotky, ich komentáre na fb, hladám ich na googli, sníva sa mi o nich. Vela som kvoli tomu prepl
Mas nieake psychicke problemi? nic v zlom ale niekoho koho si nikdy nevidela a places za niekym kto ta tiez v zivote nevidel vyhladaj odbornika je tam nieaky psychicky blok z minulosti nestratila si niekoho pri autonehode?
@kikinka555 ved ano mlade dievcata a zivot im skoncil a ten smutok ich rodin dufam ze nieco podobne sa nestane mojej rodine to uz radsej nech zomriem ja
@kikinka555 ved si ich nepoznala ... kolko ludi nezmyselne zomiera napr aj teraz na ukrajine, aj drobne deti, aj chalani a baby v veku tych dievcat, aj dospeli ludia, aj starci ... tiez ti je smutno ?
@crowley presne, ach já sa tak bojím že by sa malo stať niečo mojej rodine...ked sa neviem s týmto vyrovnať čo sa mna vôbec netýka, tak neviem čo by som robila, by som sa zabila
presne jak si napisala ... bo boli mlade pekne a nadane, tak ti je smutno ... keby boli skarede a na nic dobre, tak by ti asi az tak smutno nebolo ze ?
Taketo veci sa deju zial dennodenne... nema zmysel sa nad tym trapit- nic sa tym uz nezmeni. Nepoznala si ich a ani ony teba teda je to naozaj trochu podivne... proste kazdy den umieraju aj mladi ludia musis pochopit ze to tak proste je. Tito mali akurat tu smolu ze o tom trepali aj v TV...
keby niečo vždy ked sa niečo stane s niekým, napríklad ked v našej dedine zrazili cyklistu a zomrel, tak tiež som mala z toho nočné mory..stále som cítila že ma niekto prenasleduje, stále ked som chodila tak som sa otáčala lebo som si myslela že niekto za mnou ide..trvalo to nejaké 3 mesiace, a pritom to bol nejaký 40 ročný chlap.
ja mam skoro to iste. akoze nie az tak hrozne, ale napr aj dnes som uz plakala kvoli tomu ked som si pozerala zase nejake veci. a proste viem ze sa budem len trapit ale aj tak si ich pozeram
akoze ale asi to nebude az tak hrozne ako u teba, ale ja mam toto stale a vzdy.. ked ten rakusan v protismere prednedavnom vrazil do toho auta bolo to podobne.. tiez som vkuse plakala kvoli tomu. a proste vzdy je nieco a som uplne blba ze si to stale pozeram, ale poviem si ze aspon si viac budem vazit svoj zivot a tak
najhorsie ked sa dostanem k nejakej diskusii kde si pisu ludia s rakovinou alebo take nieco, to ma trapi potom niekolko dni
asi s tym nic neurobime, len si to nepozerat naschval tie veci no
@kikinka555 citis empatiu proste myslis ze ja som nieco necitil napr ked zomrel kamaratov otec cely zivot zarabal v USA prisiel na slovensko konecne a zabil sa na stvorkolke alebo prednedavnom sa mi zabil kamarat nabural donho kamion a hlavu mu odtalo proste velky smutok to ze daneho cloveka nepoznas neznamena ze nesucitis a to je si myslim pekne a vypoveda to nieco aj o osobe
@martin872 neboj sa nehnevám sa , len najprv chcem vedieť či to môžem byť iba já taká citlivá alebo aj iní..a ked to bude trvať určite niekoho vyhladám.
Nie si cynická voči tragédi iných ľudí,to je pekné mať takú empatiu a uctiť si aj niekoho cudzieho a nerobiť si z toho srandu ako niektorí magory na internete :/
Ale ak sa kvôli tomu až tak silno trápiš tak fuu,buď skúsiť myslieť na niečo iné,robiť nejakú aktivitu,je leto byť s inými ľuďmi a ak neprejde tak odbornú pomoc zháňať.
@0sea a co tak empatia a preco by to nemohla byt psychicka porucha si psychlog absolvoval si nieake sedenie s dotycnim dievcatom prosim aspon nemudruj a nevyvracaj tvrdenia inych bol to nazor ty pseudoPsychlog
Cim viac vyhladavas o tom info, tym horsie. Okamzite s tym sekni. Tak ako sa vcitime do kniznych a filmovych hrdinov a dojme nas to k placu, tak isto to prezivas i ty. Proste si sa len prilis vcitila, mozno si obecne citliva a bojis sa ze sa to stane tebe. Ukludni sa a hlavne prestan o nich vyhladavat veci
A ja revem kvoli hocijakym picovinam, neboj sa, nie si sama sice mne sa rychlo ulavi ak vypustim par slz ale dlhodobe niekolkohodinove to nemam (iba fakt ak by mne niekto blizky zomrel).
zas ale kazdy den ludia na svete umieraju a rodia sa to je kolobeh zivota ale zas nemuseli by umierat za taketo blbosti ako nepozornost nevyspatpst a nedostatocna vyskolitenost
@kikinka555 ale prosím ta.... Bola to len haved, vieš aká je dnes mládež? Iba sa vymleto smejú na každej chujovine, ono to ani nežije, ich život je o divokom smiechu robenia kokotin atď... Proste co uz....
Keď si das na obed kuracie stehno, tak to bolo viacej utrpeniajjak v tom autobuse....
Ja som vegetarian a mám čisté svedomie...
A nechod namna s tým ze jak môžem porovnavat zviera s človekom, nemám rád fašizmus a pripomina mi to "jak môžeš porovnavat žida s nemcom...
Co sa týka teba, buď psychicky odolnejsia, co sa týka dievčat,kdovie co si mala dnes na obed to bola ďalšia "tragedia" a co sa týka dievčat, čudovala by si sa koľko hriechov majú... D
10 sekúnd pred havariou:
Vieš a on mi navrhol ci mu nedám fajku...
Ale ja mám u pici, jebem nato...
Idú dve babky a jedna sa potkne... Chachachachichichi....
A moja retardovana mater mi to nedovolila...
Ha! GayyyyyYYY!!
+ rezeň s chlebom...
Napisal som nazor a nikde som nenapisal ze je psychicky chora ale ze to moze byt nieaka psychicka porucha alebo blok precitaj si to este raz a nevyvolavaj hadky pretoze inak mas nieaku psychicku poruchu akurat ty
preto nepozerám správy, kde sa sústreďujú len tie najviac negatívne udalosti a treba všetko rozpitvať a spýtať sa pozostalých ako sa cítia po smrti ich potomka. (ako asi, že?)
S tou jednou babou som zrejme chodila do skoly kedysi davno, ked ukazali jej fotku mi ju to pripomenulo, ze si ju pamatam este ako malu, mi to beha po rozume...
A este dneska nam zomrel niekto z rodiny...
A nevyplakavam tu...
A pre teba nesleduj media, oni z toho vzdycky tak spravia taky "pekny" pribeh aby to cloveku co najviac priblizili a potom si to tak clovek aj dost osobne zoberie, ze sa ho to dotkne. Ked sa nevies od toho odosobnit tak take veci nesleduj.
tak aj mna to mrzi, ale toto je asi uz kus prehnana empatia. na 2. strane je pekne, ze sa vies takto vcitit do pocitov inych, mozno by si aj v buducnosti sa mala profesionalne venovat pomoci tym, ktori to najviac potrebuju
je to síce obrovská tragédia pre rodinu a nepochybne aj pre nás ostatných, ale uvedom si jedno, na tomto svete sme kraťučko, náš život rýchlo prebieha a mnohí ani nevieme na čo vlasne žijeme a pre čo sme tu na zemi....
tvoja duša vníma tieto ľudske tragédie vnímavejšie, ale vedz, raz sa všetci zídeme v nekonečnej láske, radosti a večnosti...
aj ja som citliva,ale neviem,ci az takto :/
podla mna sa obcas treba trochu "odosobnit" od niektorych veci,aj ked byt ludskym a empatickym je chvalihodne v tejto dobe. Ale niekedy nie je na skodu brat niektore veci trochu..nezainteresovane.
akoze aj mne to bolo moc luto,ked som to pocula v spravach a rozmyslala som nad tym,ale nepoznala som ich ,takze sa ma to az tak moc nedotklo,ak by to bol niekto blizky mne,to by bolo ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Vyser sa na to.
akoze ale asi to nebude az tak hrozne ako u teba, ale ja mam toto stale a vzdy.. ked ten rakusan v protismere prednedavnom vrazil do toho auta bolo to podobne.. tiez som vkuse plakala kvoli tomu. a proste vzdy je nieco a som uplne blba ze si to stale pozeram, ale poviem si ze aspon si viac budem vazit svoj zivot a tak
najhorsie ked sa dostanem k nejakej diskusii kde si pisu ludia s rakovinou alebo take nieco, to ma trapi potom niekolko dni
asi s tym nic neurobime, len si to nepozerat naschval tie veci no
Ale ak sa kvôli tomu až tak silno trápiš tak fuu,buď skúsiť myslieť na niečo iné,robiť nejakú aktivitu,je leto byť s inými ľuďmi a ak neprejde tak odbornú pomoc zháňať.
Keď si das na obed kuracie stehno, tak to bolo viacej utrpeniajjak v tom autobuse....
Ja som vegetarian a mám čisté svedomie...
A nechod namna s tým ze jak môžem porovnavat zviera s človekom, nemám rád fašizmus a pripomina mi to "jak môžeš porovnavat žida s nemcom...
Co sa týka teba, buď psychicky odolnejsia, co sa týka dievčat,kdovie co si mala dnes na obed to bola ďalšia "tragedia" a co sa týka dievčat, čudovala by si sa koľko hriechov majú... D
10 sekúnd pred havariou:
Vieš a on mi navrhol ci mu nedám fajku...
Ale ja mám u pici, jebem nato...
Idú dve babky a jedna sa potkne... Chachachachichichi....
A moja retardovana mater mi to nedovolila...
Ha! GayyyyyYYY!!
+ rezeň s chlebom...
@37
A este dneska nam zomrel niekto z rodiny...
A nevyplakavam tu...
A pre teba nesleduj media, oni z toho vzdycky tak spravia taky "pekny" pribeh aby to cloveku co najviac priblizili a potom si to tak clovek aj dost osobne zoberie, ze sa ho to dotkne. Ked sa nevies od toho odosobnit tak take veci nesleduj.
@amikadze co ma to, ze je ona jebnuta spolocne s tym ci som ja mal dobry zly den ?
@crowley good luck with that, bitch...
pre tvoje dobro som dúfala v to prvé, to je všetko
kikinka ich duše už prebývaju v nebi...
je to síce obrovská tragédia pre rodinu a nepochybne aj pre nás ostatných, ale uvedom si jedno, na tomto svete sme kraťučko, náš život rýchlo prebieha a mnohí ani nevieme na čo vlasne žijeme a pre čo sme tu na zemi....
tvoja duša vníma tieto ľudske tragédie vnímavejšie, ale vedz, raz sa všetci zídeme v nekonečnej láske, radosti a večnosti...
podla mna sa obcas treba trochu "odosobnit" od niektorych veci,aj ked byt ludskym a empatickym je chvalihodne v tejto dobe. Ale niekedy nie je na skodu brat niektore veci trochu..nezainteresovane.
akoze aj mne to bolo moc luto,ked som to pocula v spravach a rozmyslala som nad tym,ale nepoznala som ich ,takze sa ma to az tak moc nedotklo,ak by to bol niekto blizky mne,to by bolo ine.