@empty-blabla hej? to je super muzika a tak ked ma clovek vlea piercingov v usiach s ami to zda uplne mrte .. ale dobre viem ako to vyzera ked sa to vyberie cize bych si to nedala
prepich celkom ok, ako boli to ale tak da sa to cakat len industrial ma velmi dlhu domu hojenia, aj dva mesiace kludne, a to aj bez komplikacii.. to ked ti to este zacne hnisat tak to je v riti...
a ja som si ho raz vytiahol ked sme sli do aquaparku aby sa mi to v tobogane nezachytilo niekde a neodtrhlo ucho (a dobre som urobil, lebo raz som sa tak suchol o ucho ze keby som mal industrial tak by to velmi zle dopadlo) a potom uz nesiel naspet tak som presiel na tunele a na pierc pod perou
industrial je dost husty uz som nad nim uvazovala ale kamoska ho ma a vraj sa jej to strasne dlho hojilo...takze som sa dala na tunelovanie.. na moje prekvapenie sa mi usko ani nezapalilo ani nic podobne cize tunelujem o sto sest..
presne toto si chcem dat...asi na konci prazdnin ak bude cas...len sa bojim ze sa mi potom nebude zmestit sluchatko do ucha a myslim ze by to nemalo nejak extra boliet...je to asi podobne ako pierc tam hore v uchu v chrupavke, ja ho tam mam a vobec ma to nebolelo
@wewo hudba sa mi pocuva uplne normalne s hocijakymi sluchadlami
@empty6361 vysiel ma tusim 850sk titan, vobec to nebolelo, da sa povedat, ze som to ani necitil a komplikacie neboli vobec ziadne. to je tak v skratke ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neako inde pierc nechcem tak sa vyburim na usiach
nuz industrial som mal, takze do buducnosti ti budem moct poradit, ale ohladom helixu a tragusu nic neviem
ale skus sa spytat @peter_piper , ak sa nemylim tak on take mal / ma
inac som rozmyslal ze aj ja by som si to dal, len asi by sa mi zle pocuvala hudba cez sluchatka
heh, tak s industrialom tsi to ako prezival?
@empty-blabla hej? to je super muzika a tak ked ma clovek vlea piercingov v usiach s ami to zda uplne mrte .. ale dobre viem ako to vyzera ked sa to vyberie cize bych si to nedala
prepich celkom ok, ako boli to ale tak da sa to cakat len industrial ma velmi dlhu domu hojenia, aj dva mesiace kludne, a to aj bez komplikacii.. to ked ti to este zacne hnisat tak to je v riti...
a ja som si ho raz vytiahol ked sme sli do aquaparku aby sa mi to v tobogane nezachytilo niekde a neodtrhlo ucho (a dobre som urobil, lebo raz som sa tak suchol o ucho ze keby som mal industrial tak by to velmi zle dopadlo) a potom uz nesiel naspet tak som presiel na tunele a na pierc pod perou
treba vyskusat
takze sa dalo vydrzat jo?
a kolko si zanho zaplatil?
tak uz len zacat setrit
@empty6361 vysiel ma tusim 850sk titan, vobec to nebolelo, da sa povedat, ze som to ani necitil a komplikacie neboli vobec ziadne. to je tak v skratke ..