ahojtee! cem vyskusat tabletky tramal, este nikdy som si ich nedavala..cem sa spytat ake su z toho stavy, a kolko si mam dat tabletiek , ci staci jedna aby mi zašlapalo alebo si mam dat viac??? pls poradtee miii plosiim
moj bratranec to mal raz u zubara, dodnes na to s laskou spomina, ako boli vsetky farby syte, aky bol svet vtedy krasny slubil, ze niekedy robime tramalovu party
a co tak efedrin [ten vas rozpumpuje jak prasa...a chalanom bude brko stat jak splasene...len ked s tym skoncis..."kapanek" budes nervozna slight_smile:
nicenatasha... si nato nejaka mlada ne? i ked viem, ze tento lament ta neodradi a skor len oci prekrutis.. tak ak chces radu, tak ok... no ak mas lieky 50mg-ove, tak skus si buchnut dve a potom kazdych dvadsat minut po jednej... tak si vezmes styri a teda dokopy ich budes mat v sebe sest a moze ti stacit... Prvykrat by ti mohlo byt flipno, len sa priprav, ze ta bude svrbet telo alebo ksichtik, ale to ti bude asi skor flipne... no a moze ti byt dobre debilne od zaludka, co znici dost vela ale mozno na prvu supu ti nebude, netusim ako zareagujes... A tiez nepocitaj s tym, ze je ton ejaka extra super supa... je to len take... co ja viem? take no na zlepsenie nalady, nic extra...
feťačka, budeš to užívať dlhšie budeš natom závislá, pekne pochudneš, budeš vyzerať jak múmia, budeš mať bolesti klbov a kostí a dojebeš si život. Tak do toho !!
@jerrie to celkom pekne opisal...neni to niaka supa ale je to fajn a najvacsia vyhoda tohto je ze sa mozes ovladat a neni na tebe nic poznat....vsetko ta bavi, mas vyrecnost, mne osobne to dost zvysi chut na cigu , atd...ak to ches skusit skus, ale ostan pritom a NEPREHANAJ TO.Su aj lepsie veci ale tie za to nestoja okrem hulenia .
A hlavne nepi do toho...ako jedno pivko celkom bodne, ale NIE VIAC.To uz by si pak riskovala.
Skaler, mne praveze alkohol rusil ucinok a uplne hovno z toho az nasrata som bola...
Wardog ci ako mas ten nick bo nepamatam, hmmm dost rychlo si si ma zaskatulkoval, ale vsak v pohodicke A ak pochudnem, tak nebudem protestovat... dik za dovod navyse v tom pokracovat
Tramal je v zasade fajn vec. Ale musi sa na neho s rozumom. Brala som ho, no nie kvoli stavom, aspon nie od zaciatku.
Potom sa mi smykla flasticka a zistila som, ze to celkom slape. Nezabudnem, ked som ho omylom zapila vodkou. Prijemny pocit, vsetko ovladas, vies o sebe. Hiperaktivita a sielene zachvaty smiechu.
Potom som si uvedomila, ze sa tesim na dalsie kvapky a ze som nervozna, ked ich nemam pri sebe. A ked mi hlavou preblesklo, ze by som mozno siahla na nieco silnejsie, zapla sa mi v hlave kontrolka.
Sekla som s tym zo dna na den. Tyzden som bola na tom dost zle ale stalo to za to.
Dnes sice stale mam v nocnom stoliku niekolko baleni, ale uz rok som s nimi nepohla.
Na zaver: robte si co chcete. Je to vas zivot. Tramal, Tralgit, Tramalbene...je to uplne jedno. Vracat z toho budete tak ci tak, palia z toho oci a tep sa velmi zrychluje. Nehovorim o skodlivych latkach ostavajucich v organizme.
@31 No takže takto, mám par známich, ktorý boli super ludia, potom začali jebať hento svinstvo a teraz sú znich trosky, doma zavrety, doktori mu predpisuju tramal normálne na užívanie aby ho nejeblo, za mesiac je 4x v nemocnici čo ho doma klepne a vzdelaný chalan si dokurvil život a poznám takých viacerých takže kurva si myslíš že chcem ludom zle ked napišem že je to pičovina? šak sa zamysli nad tým trošku...
Taka light dose je asi 100-200mg, stredna 400 - 600mg, a vysoka nad 600mg. Na zaciatok ti doporucujem (ked uz to teda chces skusit) 200mg - 300mg a uvidis ako sa budes citit.
Ucinky su asi take, ze ta nebude nic boliet /ani to co si si myslela ze ta pred tym neboli /, budes mat vsetko na haku /obrazne povedane/, bude ti dobre celkovo - budes sa tak kvazi rozlievat az mlacka z teba bude .. Ked spapas, prve naznaky stavu zacnes citit cca za hodku s tym ze naplno sa prejavi asi za 2 - 3 hodinky s trvanim aj 8 hodin.
Je to taky pseudo-opiat s tym, ze ma aj vlastnosti modulacie serotoninu takze ti bude dobre z toho, ze je to opiat a aj z toho ze ma aj "kvazi" (velke uvodzovky) antidepresivne vlastnosti.
Co je velmi DOLEZITE:
Urcite nesmies pit ziaden alkohol + ani fajcit marihuanu - velmi stupa riziko epi.
zachvatu.
Tak isto, prekrocit hranicu 400mg sa povazuje za viac nebezpecne pretoze cim viac tramalu tym viac stupa moznost epi. zachvatu.
Tak isto este jedna vec, ked budes na tramale budes mat problemy sa vycikat, aby si nebola potom prekvapena, mozno budes dlhsie na wc ako obvikle .
@Nicenatasha Tramal... kvapky alebo tabletky... proti bolesti... ono fľaštička ma 10 ml ... čo 1 ml máš 40 kvapiek... na stavy sa väčšinou dávaju 70-100 kvapiek... ale keď sk to tak vypočítaš optimum 80 kvapiek a máš to na 5 krát
....TRAMAL MAS VELMY KRASNY STAV ALE POTOM STRASNE HNUSNE ABSTAKY ... VYSKUSAT ODPORUCUJEM ... ALE NIKDY TO NEBERTE VELA KRAD PO SEBE ...NECHCITE MAS ABS..... POTOM SA TAZKO STOHO DOSTAVA....!!!....TRAMAL HE CISTY OPIAT....
...DAJ SI TRAMAL....500 KAPKY..NA... TO 7 FRONTINY.......A..2 HYPNOGENY.....5..NEUROLY......3....LAXAVRINY.....1...XANAX...A MAS DOST NA CELY TYZDEN.... POTOM UVIDIS CO JE STAV.....
ja to chalujem pomerne dost casto , ak tabletky tak podla toho kolkatky su, ked si das 4*50mg to mas ako pol stopla, (jeden stopel - okolo 270 kvapiek), zo zaciatku mi to plne vyhovovalo, teraz aby som poriadne nasupy tak aspon tie 2 stople
ale neodporucam, nie kazdy to zvlada, mozu sa prejavit epilepticke zachvaty, (zatial som to nemal, musim poklepat), vznika na tom dost kvalitna zavyslost, zatial nepocitujem ziadne priznaky, niekedy tyzden nemam a nic, niekedy aj 5 krat do tyzdna
z vlastnej skusenosti: stav z tramalu mas to iste co heroin. ale odporucam kvapky... nebiudem odporucat kolko ale ja som daval polku az cely obsah flasky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
jebni si aj všetko čo bude v škatuľke.
skus si tam neco precitat » www.birdz.sk/forum/tramal/24...
mozno tam neco najdes, kedze je to dost dlha tema
a co tak efedrin [ten vas rozpumpuje jak prasa...a chalanom bude brko stat jak splasene...len ked s tym skoncis..."kapanek" budes nervozna slight_smile:
A hlavne nepi do toho...ako jedno pivko celkom bodne, ale NIE VIAC.To uz by si pak riskovala.
Wardog ci ako mas ten nick bo nepamatam, hmmm dost rychlo si si ma zaskatulkoval, ale vsak v pohodicke A ak pochudnem, tak nebudem protestovat... dik za dovod navyse v tom pokracovat
Tramal je v zasade fajn vec. Ale musi sa na neho s rozumom. Brala som ho, no nie kvoli stavom, aspon nie od zaciatku.
Potom sa mi smykla flasticka a zistila som, ze to celkom slape. Nezabudnem, ked som ho omylom zapila vodkou. Prijemny pocit, vsetko ovladas, vies o sebe. Hiperaktivita a sielene zachvaty smiechu.
Potom som si uvedomila, ze sa tesim na dalsie kvapky a ze som nervozna, ked ich nemam pri sebe. A ked mi hlavou preblesklo, ze by som mozno siahla na nieco silnejsie, zapla sa mi v hlave kontrolka.
Sekla som s tym zo dna na den. Tyzden som bola na tom dost zle ale stalo to za to.
Dnes sice stale mam v nocnom stoliku niekolko baleni, ale uz rok som s nimi nepohla.
Na zaver: robte si co chcete. Je to vas zivot. Tramal, Tralgit, Tramalbene...je to uplne jedno. Vracat z toho budete tak ci tak, palia z toho oci a tep sa velmi zrychluje. Nehovorim o skodlivych latkach ostavajucich v organizme.
@jerrie ja som si dal pivo a citil som sa jak po troch.Stavy sa mi sice zdali slabsie, ale skor mylsym ze to prerusoval ten alkoholovy opar .
ja viem baliť obálky heroinu... chceš radu ako na to?
tramal to istí
@0 @Nicenatasha
Taka light dose je asi 100-200mg, stredna 400 - 600mg, a vysoka nad 600mg. Na zaciatok ti doporucujem (ked uz to teda chces skusit) 200mg - 300mg a uvidis ako sa budes citit.
Ucinky su asi take, ze ta nebude nic boliet /ani to co si si myslela ze ta pred tym neboli /, budes mat vsetko na haku /obrazne povedane/, bude ti dobre celkovo - budes sa tak kvazi rozlievat az mlacka z teba bude .. Ked spapas, prve naznaky stavu zacnes citit cca za hodku s tym ze naplno sa prejavi asi za 2 - 3 hodinky s trvanim aj 8 hodin.
Je to taky pseudo-opiat s tym, ze ma aj vlastnosti modulacie serotoninu takze ti bude dobre z toho, ze je to opiat a aj z toho ze ma aj "kvazi" (velke uvodzovky) antidepresivne vlastnosti.
Co je velmi DOLEZITE:
Urcite nesmies pit ziaden alkohol + ani fajcit marihuanu - velmi stupa riziko epi.
zachvatu.
Tak isto, prekrocit hranicu 400mg sa povazuje za viac nebezpecne pretoze cim viac tramalu tym viac stupa moznost epi. zachvatu.
Tak isto este jedna vec, ked budes na tramale budes mat problemy sa vycikat, aby si nebola potom prekvapena, mozno budes dlhsie na wc ako obvikle .
TRAMAL...TRALGIT...TRAMABENE....TRAMAL..RETARD...TO VSETKO SU OPIATI...!
ale neodporucam, nie kazdy to zvlada, mozu sa prejavit epilepticke zachvaty, (zatial som to nemal, musim poklepat), vznika na tom dost kvalitna zavyslost, zatial nepocitujem ziadne priznaky, niekedy tyzden nemam a nic, niekedy aj 5 krat do tyzdna
Ale jak sa k tomu dostať maker??
tabletky su slabe...
ale kvapecky....hmmmm