Ja by som mohla keby ta slecna co je veduca nejakej spolocnostio co distibuje lieky pre cely vychod nebola mamina kamoska to od nej viem, ze bez receptu 100ml stoji 800sk..
Vsak to cez nu mi mama poriesila tu flajdu co som ti spominala akoze na kramy
Ona mi povedala, ze ked to je take dobre proti bolesti ze si asi aj ona jednu kupi nech ma doma aj pre deti
nooo bez predpisu je to presne 766,30....jediny háčik je v tom...ze takyto vzácny liek moze byt jedine na predpis cize bez predpisu sa ti kazdy vysre na hlavu stale to rastie tak opatrne toxikomani....nech vieme kde je medza motaaammee motaaammeee motaaammeeeee stuck_out_tongue:D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Z tajnych zdrojov na vitamin T som odbornik nevies take
To sa pytas vazne?? Opiat.......
Ja by som mohla keby ta slecna co je veduca nejakej spolocnostio co distibuje lieky pre cely vychod nebola mamina kamoska to od nej viem, ze bez receptu 100ml stoji 800sk..
Vsak to cez nu mi mama poriesila tu flajdu co som ti spominala akoze na kramy
Ona mi povedala, ze ked to je take dobre proti bolesti ze si asi aj ona jednu kupi nech ma doma aj pre deti