urcite nie ako medikamentozna liecba v nemocnici ked je to pod kontrolou tak sa to dá,ale nie len tak z vlastnej ordinacie to zacat brat..navykove to je neskutone..:ú
Vyjebany tramal..cely priebeh bol asi: zozrala som ich 6-7 a cakala som do 4 rano s tym ze ci uz to teda zacne posobit..ono aj zacalo ale enbolo to nic moc(za ten cas som ale nakreslila velmi pekny obrazok a isla som spat. zobudila som sa rano s tym ze to vobec nebolo take ako som cakala a chcela som ist na wcko akurat ze jak som sa postavila tak som chodila jak najebana..bol dost problem dojst na zachod..zaujimave na tom bolo to ze hlava bola uplne cista ziadny divny pocit...vratila som sa s bozou pomocou do posele a oznamila som matke ze som "asi chora" takze si pospim..ona ze dobre tu mas homeopatika a jak som sa to snazila otvorit tak sa mi strasne triasli ruky, co si vsimla a zacala mi tam picovat ze som si v piatok urcite nieco slahla kedze som bola vonku s "hentymi chalanmi"..ale nakoniec som ju ukecala ze to je z tych 4och kav co som mala den predtym a z nejakych jedal..co ona samozrejme nasla v nejakej svojej medicinkej knihe a tie priznaky na mna uplne sedeli..najvacsie stastie vzivote..bola som za vodou ...no..tak som teda spala a o nejakej 16-18stej som sa zorhodla zjest kusok kolaca ale bolo mi tak strasne napicu ze som ho rovno vygrcala...budila som sa tak kazde 3 hodiny na to ze mi je strasne a isla som zas spat..na druhy den do skoly to uz som bola vpohode celkom.
Nevyštíš ani kvapku, ani keby si sa postavila na hlavu a posúvala sa ušami okolo izby.
Rukami budeš krútiť ako ujebaná, ako štartujúci vrtuľník, dosť hanba ísť v takom stave von.
Ďalšia vec je, že z toho vôbec nemusíš mať dobrú náladu, môže sa stať že budeš podráždená ako pes, byť nasraná na každého bez príčiny.
Ak toho požerieš moc veľa, čo je dosť ťažko odhadnúť kedže tramal pôsobí na každého inak, môžeš zažiť takú srandu, hovorí sa tomu že kobercový efekt, a hovoril som že to je sranda?
Tak to určite sranda neni, to mi ver.
A ten dojazd je dosť kool
Opísal b y som to asi tak ako @plutvonozceakrivozubky a čím viac toho požerieš tým viac sa Ti bude krútiť makovička.
Toľko k tomu
A okrem toho, je to pičovina, rýchlo si na to zvykneš, a dokáže to z človeka urobiť dosť kokota
@schizoofrenik mala som uz a teda na mna to malo velmi dobry ucinok, viem, niektori vravia, ze im je z tohho zle, mne teda nebolo a nebola som vobec podrazdena, imala som iba tie dobre ucinky z toho
a jasne, neviem ako niektori, pocula som, ze si davaju aj pol fase ale to ja som nikdy neurobola a ani dojazdy neboli strasne
jasne, ked si davas vela kazdy den urcite to z teba spravi kokota - ale ked len obcas. niekto si cez vikend vypije, niekto da tecko no....
@schizoofrenik hej praveze viem velmi dobre, co je to zac. to ma nemusis poucovat ja tecko poznam dost dobre, par znamych kvoli nemu neskoncilo najlepsie ale oni to prehanali a riadne, ale nemusi tak skncit kazdy nie ??? vies o com hovoris? myslis teraz tecko? mas dake osobne skusenosti?
Tralgit som skusal,, bolo mi z toho dost zle,, chodil som dost divne,, ..ale inak to bola pohoda .. aaa raz som pred tralgitom chlastal,, zaludok to nezvladol (myslim, ze to nemusim popisovat podrobne) ..
,,,a som zabudol..celkom mi letel cas,, ani som si nevsimol kedy a bolo 05:00 cas na spanok ,,,
tramal je najlepsia vec co moze byt, nechapem tie negativne veci co tu pisu niektori ludia. jedine riziko je zachvat ale tomu sa da vyhnut. staci si ho par krat odsrat a potom uz clovek vie kedy sa to blizi a vie sa tomu vyhnut - aspon ja a dalsia - navyk ale aj to sa da zvladnut ked sa vie ako
je to pecka tak davam si bezne 30-40 kvapiek ked sa chcem poriadne doriadit dam si 80-90 ale to je dost jediny problem je ze nemozem spat a nemozem sa z toho vycurat ale tolen ked to prezeniem inac z toho len svrbi telo a zavislost je len psychicka cize je to pohode ale neberem to uz frajerka zatrhla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
PS:par ich mam , predam za vyhodnu cenu
Ale daj si, bude Ti fajnovo.
Nevyštíš ani kvapku, ani keby si sa postavila na hlavu a posúvala sa ušami okolo izby.
Rukami budeš krútiť ako ujebaná, ako štartujúci vrtuľník, dosť hanba ísť v takom stave von.
Ďalšia vec je, že z toho vôbec nemusíš mať dobrú náladu, môže sa stať že budeš podráždená ako pes, byť nasraná na každého bez príčiny.
Ak toho požerieš moc veľa, čo je dosť ťažko odhadnúť kedže tramal pôsobí na každého inak, môžeš zažiť takú srandu, hovorí sa tomu že kobercový efekt, a hovoril som že to je sranda?
Tak to určite sranda neni, to mi ver.
A ten dojazd je dosť kool
Opísal b y som to asi tak ako @plutvonozceakrivozubky a čím viac toho požerieš tým viac sa Ti bude krútiť makovička.
Toľko k tomu
A okrem toho, je to pičovina, rýchlo si na to zvykneš, a dokáže to z človeka urobiť dosť kokota
a jasne, neviem ako niektori, pocula som, ze si davaju aj pol fase ale to ja som nikdy neurobola a ani dojazdy neboli strasne
jasne, ked si davas vela kazdy den urcite to z teba spravi kokota - ale ked len obcas. niekto si cez vikend vypije, niekto da tecko no....
Ak o tom nevieš tak je to dosť ujebaná droga
Fajn teraz dávaš raz za čas, ale ak neprestaneš o pol roka to už tak nebude, a ja viem o čom hovorím.
@schizofrenik a uz si si dal tu facku?
,,,a som zabudol..celkom mi letel cas,, ani som si nevsimol kedy a bolo 05:00 cas na spanok ,,,