ľudia pamätáte sa ešte na tú pizeriu či fastfood či čo to bolo ? ako decko som tam chodila s kamošmi ... hmmm to sú spomienky .... neviete čo sa s tým stalo a prečo to zrušili ? teraz všetky tie deti chodia "žúrovať"(až mi je do smiechu pri tom slovnom
Ja som tam niekedy chodil každý večer, pizza tam bola úžasná. A fakt neviem prečo to zrušili, tiež som si to prednedávnom všimol keď som išiel okolo. Smola, také podniky sa nevidia často. ):
Tiez som tam chodieval vo svojich "detskych casoch" ale musim uznat, ze vlastne ani neviem, preco som chodieval prave tam, zasa ta stvrtka pizze za 40 sk az taka dobra nebola taze to tak tam chodili deti z celeho mesta?
robili tam dobré fajty č ako sa to volá..aj pizza bola unikátna..hmm mňam..myslela som že sa to len prerába a nakoniec sa to prerobilo do iného podniku.. škoda toho..robili tam dobré jedlo..
hej prerobili to do nejakého čudného nobl podniku ale bolo to lacné a rýchle, aj ked pizza tam nebola ktovieaká, hentie fajty mi chutili viacej v mojich spomienkach to mám zafixované ako miesto, kde sme sa chodili vyslovene NAŽRAŤ po vysvečku, vytriezvieť po brannom a tak
podla mojich info to zavreli preto, lebo tam mal majitel zastarale stroje a nemal peniaze na nakup novych...nechapem sice ale kamoska tam robila a tak nejak mi to vysvetlovala. ale je to velka skoda, jeden z mala pomerne lacnych a dost chutnych zariadeni kde sa dalo najest to bolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tiez som tam chodieval vo svojich "detskych casoch" ale musim uznat, ze vlastne ani neviem, preco som chodieval prave tam, zasa ta stvrtka pizze za 40 sk az taka dobra nebola taze to tak tam chodili deti z celeho mesta?
Pizzu, fajtu aj pastu som tam zboznovala. Netusim preco to zavreli. Ale naozaj mi to chyba