nikdy som to nebral ako strápňovanie (mám proste medzi svojimi ľudmi taký humor) že keď povedia niečo nevhodné alebo niečo očividné atď tak im s chladným sarkastickým tónom poviem nejakú ukončovaciu vetu ktorá to zavŕši nejak tak že v tej chvíli by sa hodil do pozadia ten smiech so sitcomu, no a v starej partii bol jeden chalan (chodil s mojou bývalou chvílu-asi dva týždne takže sa nedalo hovoriť v podstate o ničom a on je trochu pozadu, ťažko mu dopína) naňho som často používal tieto vety, ale nie z dôvodu že by som ho chcel uraziť alebo naozaj strápniť, ale prišlo mi to len vtipné nič viac a občas ma aj štval a teda niekedy som mal ostrejší humor ... a pamätám sa že nikdy som to nemyslel nejako osobne alebo tak že by som chcel poukazovať na jeho ,,nižší prah myšlienok,, ale bývalá mi to raz pri jednej hádke vyčítala, že je jej ho ľuto a že sa na mňa hnevá že sa týmto akoby povyšujem nadneho a útočím naneho doteraz mám ťažké srdce na ten incident pretože celé to vzniklo len z nedorozumenia a nepochopenia ... a veď to je teraz už vlastne jedno
Bol som kkt, počas strednej školy možno zopár krát jedného spolužiaka (ktorý bol vtedy ale ešte väčší kkt).
Teraz ma to trošku aj mrzí, ako vychádzame a aj vychádzali sme spolu fajn, no ja som to bral vtedy dosť s humorom a preňho to asi až taká sranda nebola.
Ale to sú len drobnosti, hlavne strápňujem seba (a naozaj veľmi často, napr. aj týmto komentárom)
v podstate hej, ale nebolo to take to agresivne strapnovanie, len podpichovanie, na ktorom sa zabavali vsetci aj dotycny... taky mily trapas... napriklad sme boli na kastingu do sutaze ako rodinka a mali sme sa predstavovat... a bratranec, po reci jeho otca zacal, ze "ja som vlastne jeho syn..", tak som ho podrypla, ze "vlastne?" smial sa, on, ja aj vsetci okolo
myslim ze kazdy ci vedome alebo nevedome urcite ano ja osobne si ale na nic nespominam... Mozno spomeniem ze s mamou mame rovnake meno a ja to vzdy rozlisujem ze ''mala Hanka a mlada Hanka'' ale to sa asi ani neda brat ako strapnovanie skor ako vtipne podanie reality
Je sme boli na dome (dozvuky) všetci na srot samozrejme na spoluziacku došlo citové opilecke emocie a tak išla na svoju izbu, polracovali sme v zabave ale ako obetavec som sa ponukol zebju skontrolujem ci je ok. Naozaj som ju skontroloval keď som vyšiel z izby nahodil som zarazeny výraz a povedal povedal spoluziakovy nech nenápadne povie niekomu dalsiemu ze je úplne mimo a pustila to do duflika spolubývajúcej samozrejme fama sabrozsirila nastal chaos a išli jej skontrolovať izbu uz jak tam došlo ona vyplasena co sa deje a vtedy každému došlo posmiali sme sa a ostalo jej to ešte parbtyzdnov ale nebolo to nič osobne nejako by som si vystrelil z každého co by bol na jej mieste a nenechal by som to prejsť do ničoho extrémneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
áno dá sa povedať že som ho strápňoval teda
Teraz ma to trošku aj mrzí, ako vychádzame a aj vychádzali sme spolu fajn, no ja som to bral vtedy dosť s humorom a preňho to asi až taká sranda nebola.
Ale to sú len drobnosti, hlavne strápňujem seba (a naozaj veľmi často, napr. aj týmto komentárom)