obcas to tak nemyslim ,ale stane sa ze nieco poviem,niekedy iba zo srandy a ta druha osoba sa urazi [asi nema zmysel pre humor alebo zly den] a mna to mrzi aj celu noc.niekedy dostanem danu osobu do problemov len preto ze ....prosto je pohoda ,pride nie
a co tak zobrat to z opacneho konca a ked uz mas chut nieco tresnut tak sa par sekund predtym poobzerat ci by si tym niekoho neurazila...mylsim ze ked nema niekto naladu tak to je vidiet vacsinou takze vtedy je zbytocne hadzat nieco do eteru....
no ja mam tiez take problemy... ale je to skor v osobnosti tych druhych, niekto nema rad vtipky na sam na sebe, napr kamaratka bola s prezentaciou pri tabuli, bolo to o Cine a ucitelka jej povedala, ze "bolo to dobre, len k tomu este chybalo cinske oblecenie " ... no a ja som vykrikol ze "ved ho ma z cinaku a to je to iste" ... samozrejme zo srandy
Stavalo sa to aj mne. Ako clovek starne, zacne si taketo veci davat pozor, viac premysla pred tym ako sa k citlivej teme vyjadri a viac vazi slova - aj ked zalezi to od temperamentu, niektori budu veci hovorit hned ako im pridu na jazyk a potom ich to mrzi - to je este stale ten lepsi pripad, niekomu je totiz jedno, ze sa niekoho urazi, alebo dotkne - to je ten horsi.
V kazdom pripade - ak uz sa ti nieco podobne stane - a jedna sa o nedoruzmenie, je v kazdom pripade dobre to danej osobe vysvetlit ( aj pripadnym dalsim ludom okolo ) a ospravedlnit sa.
V pripade, ze ti vyklzlo nieco, co je pravda a ocividne sa to osoby dotklo, tak to treba nejak taktne a takticky zahrat do kuta a temu rychlo uzavriet - dalsie rozmazavanie by tu osobu mohlo len viac strapnovat. Nasledne by som sa osobe ospravedlnil v sukromi medzi 4 ocami
Je tu este druhy pohlad na vec, co spomina @2 - existuju jesitne povahy, ktore sa urazia aj na nevinnom zarte (vediet si robit si srandu z cudzich je lahke, vediet si robit si srandu sam zo seba je umenie ) - ja mam k takymto osobam vacsinou neutralny postoj - ak ma sami neoslovia, tak s nimi velmi nekomunikujem.
ja vzdy tresnem daco skor ako porozmyslam...a tak to aj vyzera...casto niekoho nechtiac urazim, ja to totiz beriem tak ze mna by to neurazilo, tak by to nemalo ani inych/ lenze ja nie som urazliva/
ľudi, na ktorych mi tak nezaleži, je mi jedno či sa urazia.. keď sa urazia, tak škoda premňa, ďalši nevydareny vtip.. ale pri ľudoch, u ktorych mam rešpekt, radšej nerozpravam, a keď, tak iba svojskym štylom - keď si i tak myslia že som divny, najdem si inu partiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
V kazdom pripade - ak uz sa ti nieco podobne stane - a jedna sa o nedoruzmenie, je v kazdom pripade dobre to danej osobe vysvetlit ( aj pripadnym dalsim ludom okolo ) a ospravedlnit sa.
V pripade, ze ti vyklzlo nieco, co je pravda a ocividne sa to osoby dotklo, tak to treba nejak taktne a takticky zahrat do kuta a temu rychlo uzavriet - dalsie rozmazavanie by tu osobu mohlo len viac strapnovat. Nasledne by som sa osobe ospravedlnil v sukromi medzi 4 ocami
Je tu este druhy pohlad na vec, co spomina @2 - existuju jesitne povahy, ktore sa urazia aj na nevinnom zarte (vediet si robit si srandu z cudzich je lahke, vediet si robit si srandu sam zo seba je umenie ) - ja mam k takymto osobam vacsinou neutralny postoj - ak ma sami neoslovia, tak s nimi velmi nekomunikujem.
Dufam, ze ti to aspon trochu pomoze