no hej ja som sa najprv po ceste zo školy šmykla a pol schodov preletela po zadku v balve pri zoo potom som sa potkla na stanici na schodoch a narazila do rozkroku policajtovi... ja som mala chuť tak sa smiať ale jemu moc do smiechu nebolo
Na chate som sa cestou na spoločne raňajky do preplnenej haly šmykla na prvom schode a zletela dole s krikom a buchotom. Po zadku. Prítomní mali o zábavu postarané. Au.
Podotýkam, bolo to na základnej škole A nestalo sa to mne, ale keď už spomínaš tú stanicu
Raz sme sa s kamoškou stavili na vlakovej stanici už ani neviem o čo.. Skrátka, mala ísť za jedným fešným chalanom a spýtať sa ho, koľko je hodín. Ona suverénne vykročila za ním a ja s druhou kamoškou sme sa skryli za časopis, akože sa nič nedeje ( ) Stál asi 15 metrov od nás, takže sme toho veľa nepočuli.. Ale ako už za ním došla a spýtala sa ho to, on sa na ňu pozrel a ukazovákom namieril na obrovské hodiny v staničnej hale a popritom povedal niečo ako: ,,tam máš hodiny.". S kamoškou sme sa hneď rozrehotali, dobre že sme nepukli od smiechu a kamoška sa k nám zahanbená vrátila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(+ na stanicu chodím veľmi málo, preferujem iné zastávky)
Smiešne, však?
Raz sme sa s kamoškou stavili na vlakovej stanici už ani neviem o čo.. Skrátka, mala ísť za jedným fešným chalanom a spýtať sa ho, koľko je hodín. Ona suverénne vykročila za ním a ja s druhou kamoškou sme sa skryli za časopis, akože sa nič nedeje ( ) Stál asi 15 metrov od nás, takže sme toho veľa nepočuli.. Ale ako už za ním došla a spýtala sa ho to, on sa na ňu pozrel a ukazovákom namieril na obrovské hodiny v staničnej hale a popritom povedal niečo ako: ,,tam máš hodiny.". S kamoškou sme sa hneď rozrehotali, dobre že sme nepukli od smiechu a kamoška sa k nám zahanbená vrátila