pre mna bol dost trapas ked som isla vystupit z trolejbusu a privreli ma dvere tak, ze mi polka tela vratane kabelky trcala vonku a polka tela vnutri a v tomto stave som musela ist az po dalsiu zastavku. odvtedy mam fobiu z trolejbusov
trapasov je dosť, napr hned na začiatku roka som s spravila taký trapasík, že som prestúpila z jednej tredy do druhej lebo sa mi tam nepáčilo, a v tej druhej trede som bola jeden den a hned som prestupila naspet do povodnej triedy. Neriešim čo si myslia
prepáč, nachvilu mi to prišlo vtipné, ale potom ma to naozaj zdesilo... :/
jejda...Ja som nevedela že sa niečo také vôbec môže stať. Ved ten vodič to nevidel, alebo tie dvere nemaju nejaký senzor čo vnima pohyb? (asi si želám vela že)
@pijemzelenycaj neboj uz sa mi smiali vsetci co poznam no aj ja som si myslela ze to ma senzor ale nie nema a to bolo v tej dlhej harmonike a posledne dvere tak ai ani nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prepáč, nachvilu mi to prišlo vtipné, ale potom ma to naozaj zdesilo... :/
jejda...Ja som nevedela že sa niečo také vôbec môže stať. Ved ten vodič to nevidel, alebo tie dvere nemaju nejaký senzor čo vnima pohyb? (asi si želám vela že)