Ake sa vam stali najvacsie trapasy ? Mne sa napriklad stavaju denne trapasy vacsinou len take obycajne ale aj take,ze fakt trapas ! Mate aj vy nejaky dobry trapas,na ktorom sa smejete ?
Mne sa napriklad asi pred polrokom stalo,ze som si tak sedela na omsi a vtedy ked sa klaka ta som si klakla idem si sadnut a zrazu je daco podo mnou.. sadla som si jednemu chalanovi na hlavu ! a nie ze malemu este starsiemu odo mna... trapas pokracuje na dalsiu omsu si on mne sadol na prsty a aby sa potvrdilo,ze vsetko sa ti raz vrati tak minuly tyzden si tak klacim a kedze priestor medzi lavickami je mali mala som ruky aj hlavu na lavicke a zrazu bum jeden chalan podotykam nie ten isty si mi sadol na hlavu ! Doteraz sa na tom smejem...
sme boli so spoluziackou vonku na deke s morčatami a mali sme vonku aj plysaky a rozpravkove knizky (cvicili sme babkove divadlo do skoly a tie knihy sluzili ako podlozky ..a priblizili sa k nam taky chalani sadli si za nas a zacali sa smat ze sme jak male deti ..a my sme aj chceli odist ale ja som sa nemohla postavit lebo som sedela na aladin knizke ..to bolo taaaaak trapne
alebo sme s jednou babou boli vonku len tak na vecernej prechadzke jak zdy a pustali sme si v mobile take stare hity a spievali sme na plnu hubu ..a sme obidve vriskali James Blunt- You´re beautiful a este sme take jebnute pozy pri tom davali .. a v tej tme sme si nevsimli ze pred nami stoja taki tipujem 18rocni co sa na nas ujebavali
Ja som si naposledy pred chalanmi tak buchla hlavu o garážové dvere, až som mala 2 týždne hrču.
Nikdy nezabudnem na to, ako som pred jedným chalanom, s ktorým som bola vonku padla na riť, lebo bola rosa a šmyklo sa mi.
Ale zas veci, za ktoré by sa moji kamaráti hanbili ja beriem úplne v pohode, napr. moja chôdza (s tou ale nič nenarobím), záchvaty smiechu do ticha, spievanie počas chôdze (to aj keď idem sama), minule som si skúšala recitovať text na vlakovej stanici... a čo?!? Netreba sa brať vážne
s kamosom sme boli na omsi (z donutenia) on bol prvy krat v kostole a ked hovorili ze "" dajte si ruky na znak pokoja "" tak on podla ruku takej babke a povedal Juro Capka tesi ma
ja som v kostole skladal ozvucovaciu aparaturu po omsi a sa mi zamotal kabel o stojan na kvety, som si to neuvedomil, potiahol a velky stojan od Panny Marie, na ktorom bola obrovska gulata sklenena vaza plna vody a kvetov sa posunul aj s kablom, na zem spadla velka vaza, rozbila sa, ludia sa az prestali modlit, len sa na mna vsetci pozreli a voda z kvetov (ktorej bolo velmi vela) zacala tiect popod kostolne lavice a vsade na zemi boli kvety...tak toto uz bol fakt trapas
a kamoske sa minuly tyzden stalo to, ze sme boli spolu v pizzerke a ona si odskocila na toaletu a ked vychadzala, chcela tam zhasnut svetlo a stlacila vedlajsi vypinac a zhasna svetlo v celej pizzerii, hmm, tiez jeden zo serie trapasov
thak mne sa stal asi pred dvoma rokmi thakýto trapas...Som bola wenku s mojimi kamosmi..Nasťastie tham ich nebolo wela vtedy...Thaký 6,7 sme tham boli..A kazdý mal cool naladu.a ja..ani newjem prečo,ale oblekla som si čerwené tepláky a nemala som ich zaviazané,a kamos mi povedal,aby som si dala hore ruky...Ja som netušila,že čo chce urobiť,a stiahol mi nohavice...ale najhoršie na tom bolo,že aj s nohavickami........a kedže som bola ešte thaká mladšia trošku,thak som sa....neholila tham....wuaa,ale teraz ked si na to pomyslím,thak sa aj ja na tom smejem..ale bol to hrozný trapas,a nikomu neprajem aby ho zažil...
A mam ešte jeden thaký trapas,,akože ja ich mám vjacej,ale si nespomeniem asi už na vjecej....Som bola mladšia,thakých možno sedem rokov som mala,som bolav kostole...A mala som novú kabelku,thaku modru s kvetinkami,,a mala som v tom všetko co treba do kostola.....A ked isli zbierať peniaze,thak ja som naschvál čakala,až kým príde ku mne,,a ked už pri mne stál,som otvorila kabelku,a náhodou som ťukla do neho,a secky peňáze sa vysipali na zem,a tham to začali zbierať,secky drobné...szoj trapas.. ale thak mfp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale je to dlhe a nechce sa mi to pisat
sme boli so spoluziackou vonku na deke s morčatami a mali sme vonku aj plysaky a rozpravkove knizky (cvicili sme babkove divadlo do skoly a tie knihy sluzili ako podlozky ..a priblizili sa k nam taky chalani sadli si za nas a zacali sa smat ze sme jak male deti ..a my sme aj chceli odist ale ja som sa nemohla postavit lebo som sedela na aladin knizke ..to bolo taaaaak trapne
Ja som si naposledy pred chalanmi tak buchla hlavu o garážové dvere, až som mala 2 týždne hrču.
Nikdy nezabudnem na to, ako som pred jedným chalanom, s ktorým som bola vonku padla na riť, lebo bola rosa a šmyklo sa mi.
Ale zas veci, za ktoré by sa moji kamaráti hanbili ja beriem úplne v pohode, napr. moja chôdza (s tou ale nič nenarobím), záchvaty smiechu do ticha, spievanie počas chôdze (to aj keď idem sama), minule som si skúšala recitovať text na vlakovej stanici... a čo?!? Netreba sa brať vážne