Raz som išla ku kožnej, a tam sa prechádza očnou, ktorá bola tak krásne natrieskaná ľudmi ako vždy, tak som si sadla pred kožnú, a všetci z očného po mne zazerali, nechápala som že čo je. Sedím si tam pekných 15minút, nikde nikoho, sestrička nevyliezia, ľudia nechodia, už mi to bolo divné troška .. Po chvíľke prišli dve slečny, niečo prečítali na dverách a razom sa otočili. Tak som teda prekonala svoju lenivosť a podišla k dverám a čo neprečítam .. "Kožná ambulancia, je presunutá na horné poschodie. " a nad tým nápis PSYCHIATRICKA AMBULANCIA .. dovi, dopo .. preto tak všetci divne zazerali ..
a na ospravedlnenke som mala pečiatku z onkologického ústavu(wtf?)
...keď sa na to pozrela učiteľka, pred celou triedou ma tam začala utešovať, že to zvládnem a že sa nemám báť začala sa ma vypytovať... najtrápnejšie na tom bolo jej to vysvetliť..môj bože....
Utekala som na vlak a pri behu sa mi vyzula topánka
Pri státí v MHD, bus náhle zabrzdil a ja som hlavou narazila dákemu starému dedkovi do veľkého brucha
Opäť pri státí ale na zastávke, prišiel autobus. Pri zastavení vydal neideintifikovateľný hlasný zvuk podobný prdnutiu, ktorého som sa tak zľakla, že som zhíkla
S kamošom sme viedli nejakú srandovnú tému. Vytiahla som sáčok s bielymi akože tabletkami - alá hroznový cukor. Keďže sme si robili srandu, spýtala som sa ho, či chce éčko. Na to sa na nás začali ostatní ľudia divne pozerať
to by som musel pisat cely den , a su to take veci ktore si nechcem pripominat ,same alkoholicke kktiny , jeden trapas za druhym , jedna bitka za druhou (ja dostavam , a za nic od inych jebnutych notorikov co ked sa napiju jebe im to)
no proste moje trapasy spominat nebudem lebo je mi z nich zle
ked som bola siestacka,telesnu som nosila v takom velkom vrecku co sa vesalo na plece...do skoly som sa velmi ponahlala..pribehnem ku skrinkam a tu zitim ze nemam sk.tasku!!! bolo to preto ze som to velmi nekontrolovala,len som citila ze mam nieco na pleci a myslela som ze to taska /tasku vzdy nosim na jednom pleci/ ...vybehla som pred skolu,mama ktora prave odviedla mladsieho brata do skoly sa vracala domov...dobehla som ju a povdala co sa stalo....utekali sme domov...v polceste mama povedala ze uz je hodina,ze by som sa mala vratit do skoly,ze ona mi telocvik prinesie...isla som teda do skoly....nastastie sme mali AJ takze polovixca triedy bola prec....najtrapnejsi okamzik bol ked som predstupila pred ucitelku a povedala:pani ucitelka ospravedlnte ma,zaudla som si tasku...taky rehot spustili moji spoluziaci...
Spadol som v Auparku(obchodny dom) na schodoch a okolo mna milion ludi, spadol som pri schodoch na diskoteke a divil som sa ze co sa nemozem postavit lebo som mal jednu ruku vo vacku(kedze som bol natrundzeny bolo mi to docela jedno a kopu dalsich...
@wink sory za oneskorenu odpoved ale tak vies.. nemal som vypite ale kukal som zrovna na jedneho typca a hovoril som si aky je mi nesympaticky a v tej chvily BUM na zem som letel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a na ospravedlnenke som mala pečiatku z onkologického ústavu(wtf?)
...keď sa na to pozrela učiteľka, pred celou triedou ma tam začala utešovať, že to zvládnem a že sa nemám báť začala sa ma vypytovať... najtrápnejšie na tom bolo jej to vysvetliť..môj bože....
@5 @6 @7 vy ste zlí
Pri státí v MHD, bus náhle zabrzdil a ja som hlavou narazila dákemu starému dedkovi do veľkého brucha
Opäť pri státí ale na zastávke, prišiel autobus. Pri zastavení vydal neideintifikovateľný hlasný zvuk podobný prdnutiu, ktorého som sa tak zľakla, že som zhíkla
S kamošom sme viedli nejakú srandovnú tému. Vytiahla som sáčok s bielymi akože tabletkami - alá hroznový cukor. Keďže sme si robili srandu, spýtala som sa ho, či chce éčko. Na to sa na nás začali ostatní ľudia divne pozerať
Je toho strašne veľa..
si z toho robte srandu magori @antifunebracka @transplantovana
tiež by vám to prišlo vtipné/trapné keby sa vám to stalo
no proste moje trapasy spominat nebudem lebo je mi z nich zle