Ako ste zniesli vy kopačky ? Alebo ste stratili človeka na ktorom vám strašne zaležalo ? ...Mna nechala asi pred mesiacom koli inej , teraz je snou , ale rozisli sme sa v dobrom takže sme v každodennom kontakte , jej strašne na mne zaleži a má ma rada to
Fú no ja som bola asi rok a pol v riti
Normálne som sa zabávala, všetko, typicky flegmaticky, no vnútri som myslela, že sa dohryziem A keď som ho videla s inou, to boli stavy. Falošný úsmev, pozdrav a predstavy zabitia jeho "milej"
@kamush195 určite to nieje jednoduché ale skús to aspoň jeden večer zahodiť za hlavu a ísť s kamarátmi von a nemyslieť na to jasné nezabudneš nikdy poznám to ale aspoň sa to dá zmierniť nadviaž nové kontakty a presne ten istý problém som mala ja kamošky mi radili nech sa s ním prestanem úplne kontaktovať ale niesom osoba čo chce byť s niekym za zlé takže doteraz si občas píšeme a už sme priatelia aj keď to prvé dni bolo hrozné... daj tomu čas ale hlavne neseď iba doma a nerozmýšľaj o nej musíš prísť na iné myšlienky
predtým som nemal poriady vzťah boli to len také ako kvázi vzťahy, a to sme prerušili komunikáciu, a po čase to bolo dobré. ale kebyže sa teraz rozídem tak sa asi zrútim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Normálne som sa zabávala, všetko, typicky flegmaticky, no vnútri som myslela, že sa dohryziem A keď som ho videla s inou, to boli stavy. Falošný úsmev, pozdrav a predstavy zabitia jeho "milej"
ty si ona, miluješ ju, ona ťa nechala, lebo miluje ju?