Inač ako to vlastne vzniklo, že holiť si nohy? Prečo? Načo je to dobré? Však tie ostatné chápem, ale hento je len zbytočné trápenie navyše (ja chcem byť chalan).
@7 No ale to je len kvôli tomu, že niekto takú debilinu vymyslel. Stáročia, či tisícročia mali chlpaté nohy, ba v praveku snáď ešte viac a celé boli kedysi chlpaté a nikomu to nevadilo. (Možno okrem Egypťanov alebo kieho.)
@9 Aj vlasy a všetko. Pokiaľ viem, tak oni si všetci holili (či šklbali?) všetko, okrem nejakých otrokov a tak. (Až sa mi začína zdať, že tí otroci sa mali aj lepšie.
ked je namyslena..ked jej IQ je nizsie ako bod mrazu..ked sa oblieka ako slapka a mysli si ze prave tym je zaujimava... ked ma v hlave este menej ako oblecenia na sebe.. ked sa smeje a ani nve z coho..juuuj..jak ja nemam rada namyslene pipky...fuj!
mna azse strasnie vie nasrat ked niekto povie na nejaku babu co sa rada oblieka trochu vystrednejsie ze je namyslena pipka ........ no ked sa baba vobec neoblieka vystredne taa povedia ze je divna a nezaujimava, ze to neni kus.
a to su prave tie pipky ktore to hovoria .... daktore su riadne zakomplexovane
toto nechapem naco si dievcata maju holit nohy... ano je to viacej sexi ked ma hladke...ale keby si vobec nezacala holit tak by nemala take chlpate asi
a to ze sa obliekaju ako stetky? nuz co kazdy sme nejaky asi chcu zaujat viacej vzhladom ako skutocnostou ze ich IQ je dost mizerne
@denisska ... s tym suhlasim .....len neverim ze daktore baby co pisu ze neznasaju ked sa baba obleka moc vystredne zee oni sa tak nikdy este neobliekli naco hrat divadielko
prečo musi byť baba vždy štetka, s podpriemernym IQ len preto, že sa oblečie trošku vystrednejšie? okay, niektore take naozaj su a doslova to z nich kriči, ale hovori to o nich ich spravanie a nie to, že ma na sebe vystrih a minisukňu, suhlasim s komentarom čislo 18
@26 hej to je presne moj nazor toto.... lebo neverim ze tie baby co sa tu hraju na sväté ze sa nikdy neobliekli vystrednejsie...... ale budu tu hrat divadielko toto fakt nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a keď sa správa úplne nenormálne... to odrádza... poznám jednú takú tá spravila taký trapas pred svojím objektom túžby, že aj ja som sa hanbil...
Proste začne sa pýtať somariny a smeje sa na tom...
@8 no v egypťe ak chcela byť žena kočka nesmela mať na tele ani chlp (to som počul) tak budte rady, že si nemusíte holiť obočie...
a to su prave tie pipky ktore to hovoria .... daktore su riadne zakomplexovane
a to ze sa obliekaju ako stetky? nuz co kazdy sme nejaky asi chcu zaujat viacej vzhladom ako skutocnostou ze ich IQ je dost mizerne
a ked sa nezanedbava...nemusi sa o seba nejako extra starat ze kazdy den kozemitka, kadernictvoo..
ale proste sa nezanedbava...
ked si ju on nevsima a ona stale dolieza
a chlpaté nohy sú v pohode, horšia by bola chlpatá hruď