hm... neviem, pri polovici blogov ma odradia prve tri vety, pri inych vidim (ako napr tie jednoriadkove),ze nema zmysel ich otvarat.. a co otvorim a precitam, tak tam necham koment... takze neviem, kde sa tie komenty stracaju ja si napr. na komentoch nezakladam, uverejnim si nieco pre vlastny dobry pocit, ak sa to niekomu paci,tak pocit je este lepsi
No mna toto vzdy stvalo, ze niekto napise clanok typu "Chcem sex je jedno ci baba alebo chlap" (a to je cely clanok) alebo "Ake velke hovno ste uz vysrali?" a ma desiatky komentarov, ale niekto napise taky, co mu fakt da robotu a ma tolko komentarov, ze sa daju v pohode spocitat na prstoch jednej ruky...
ja som si uz na to zvykla, a prestalo mi to vadit. ja mam zo seba radost, ked napisem blog, este vacsia je ked je aj komentovany, ale ja som skromna. aj ked ma nastvalo, ze jeden z mojich najlepsich vytvorov, blog Mily Jezisko ostal malo okomentovany
bohuzial je to pravda a ludia reaguju uplne opacne ako by mali.. samozrejme, ze sa mozu vyjadrit ku vsetkemu, ale nie je to fer voci ludom co pisu kvalitne clanky do blogov
To je tak ako... na sprostú otázku, sprostá odpoveď...
Ale tiež nechápem, prečo sa dobré blogy nekomentujú... Ale prišla som na jedno možné riešenie - dotyční, čo si prečítali ten úžasný blog stratili reč a tak to nedokázali okomentovať...
lebo musia existovat aj zle blogy, aby bolo s cim porovnavat
haha...neee...neviem...teda viem prečo pisem
pisem lebo ma to bavi, lebo ked to napisem tak si to clovek precita a neprerusuje ma hlupymi (pitche jake i po p?) otazkami, pisem bo milejem komenty, bo mam rada ked zapnem birdz a mam tu perdo TS, bo sa mi paci jak si postupne tuningujem profil a mam rada pochvalu...
ano som materialistka, narcis a nevem co vsetko este...
aale → vzdy je to lepsie jak byt socka, co trepe kokotiny, nema sa rada a zije v depresiach
Ja viem že ty to robíš, a je to od teba velmi pekné. Ja sa snažím tiež, ale niekedy sa síce nedá...ako napr perlamer...k tomu sa radšej nevyjadrujem. Ale keby to tak robili všetci...
podľa mňa keď si človek prečíta nejaký dobrý blog, tak o ňom chvíľu uvažuje alebo tak.
ja keď si aj prečítam niečo, čo sa mi páči, tak takmer vôbec nekomentujem, lebo nad tým potrebujem pouvažovať a vracať sa mi už potom k tomu nechce.
šťastní to ľudia, čo majú odo mňa koment... a to som tu čítala dosť blogov, ktoré sa mi páčili...
ale aj tak mám pocit, že je ťažké nájsť dobré blogy. lebo je tu toho strašne veľa a väčšina ma nezaujme vôbec. čiže treba dobre hľadať alebo si nájsť osvedčených ľudí...
Mliecakkorova - takze ty dobre blogy nekomentujes....
potom kde je motivacia - ako clovek zisti ze ma dobry blog....keby to robil kazdy tak tu nemas nic len texty piesni a pribeh o slepej a chlapcovi na motorke
mas pravdu a to nie su len blogy ale aj fora ako bola napriklad ta baba co si strkala prst do riti .. ale je to tak kazdy potom do blogu napise boze vymaz to je to hrozne alebo mu spicuju (ja sama to obcas urobim) a tie naozaj dobre blogy nemaju takmer nic ako napr endre-silentname
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
....degradáácia
...tak preto mám vždy veľa komentov... sakra...
smejem sa na ňom vždy aj keď si naň len pomyslím..
čo už stalo sa ale i tak dobre možno..
Ale tiež nechápem, prečo sa dobré blogy nekomentujú... Ale prišla som na jedno možné riešenie - dotyční, čo si prečítali ten úžasný blog stratili reč a tak to nedokázali okomentovať...
lebo musia existovat aj zle blogy, aby bolo s cim porovnavat
haha...neee...neviem...teda viem prečo pisem
pisem lebo ma to bavi, lebo ked to napisem tak si to clovek precita a neprerusuje ma hlupymi (pitche jake i po p?) otazkami, pisem bo milejem komenty, bo mam rada ked zapnem birdz a mam tu perdo TS, bo sa mi paci jak si postupne tuningujem profil a mam rada pochvalu...
ano som materialistka, narcis a nevem co vsetko este...
aale → vzdy je to lepsie jak byt socka, co trepe kokotiny, nema sa rada a zije v depresiach
Ja viem že ty to robíš, a je to od teba velmi pekné. Ja sa snažím tiež, ale niekedy sa síce nedá...ako napr perlamer...k tomu sa radšej nevyjadrujem. Ale keby to tak robili všetci...
Uz som si zvykla ze komentov mam menej ako prstov jednej ruky (aj ked to moze byt sposobene (ne)kvalitov blogov)
ale ja sa vzdy snazim okomentovať blogy ktore čítam. (okrem tych blbých)
ja keď si aj prečítam niečo, čo sa mi páči, tak takmer vôbec nekomentujem, lebo nad tým potrebujem pouvažovať a vracať sa mi už potom k tomu nechce.
šťastní to ľudia, čo majú odo mňa koment... a to som tu čítala dosť blogov, ktoré sa mi páčili...
ale aj tak mám pocit, že je ťažké nájsť dobré blogy. lebo je tu toho strašne veľa a väčšina ma nezaujme vôbec. čiže treba dobre hľadať alebo si nájsť osvedčených ľudí...
potom kde je motivacia - ako clovek zisti ze ma dobry blog....keby to robil kazdy tak tu nemas nic len texty piesni a pribeh o slepej a chlapcovi na motorke
ja netvrdím, že moje blogy stoja za koment, ale i tak-mne by stačilo aj to, keby tam niketo napísal "wtf?" abo č
musíme sa s tým zmieriť...
Mliecakkorova: dobré blogy bez komentov??a to už len preto, že uvažuješ, nemôžeš napísať-super blog-aj som sa nad tým zamyslela...abo čo
ke´d raz tvrdíš, že si čítala dobré blogy tak ich sakra aj pochvál..
Autorovi to urobí radosť!!!
áno, to vie vytočiť každého...dobré blogy nie sú dostatočne okomentované a nikomu sa to nepáči ale tak isto to nevieme ani zmeniť
no nie?