No ty kks taketo reakcie na normalnu diskusiu? D Lebo sme sa minule takto rozpravali s kamosom a ze aj jemu sa to stava ze po huleni je nadrzany D Ale halvne rano..
Ach jo tak to hodme na travu vam to ide fakt na mozog... a potom ze trava je neskodna. Rano maju muzi zvysenu hladinu testosteronu preto ti rano stoji vtak ako stoziar a si nadrzany. OMG co takto raz pouzit internet a nie ten mozog v opare?
Sorry mam zase chybu: Je to Afrodiziakum a nie Afridiziakum, sry D Alôe inak cekujem na nete a zatail som nasiel par clankov o tom ze trava je afrodiziakum.. Aj pocas stavov sa mi to preukazalo D
lol zase same k veci komenty neries kokotov, Chemist nema vyznam
@0 marihuana urcite je afrodiziakum, jedno z najvacsich. A moze mat aj taky ucinok podla mna, aj ked som sa s tym nestretol este, teda nie na druhy den rano.
@2 nebude impotent, bdue na tomr ovnako, akurat si sex viac uzije
@10 to ze ti rano stoji nema s travou nic spolocne lol. Ze zvysena hladina testosteronu rano lol, taku chujovinu som este nepocul.
"What are the effects of using marijuana?" - decrease in testosterone levels for men
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@0 marihuana urcite je afrodiziakum, jedno z najvacsich. A moze mat aj taky ucinok podla mna, aj ked som sa s tym nestretol este, teda nie na druhy den rano.
@2 nebude impotent, bdue na tomr ovnako, akurat si sex viac uzije
@10 to ze ti rano stoji nema s travou nic spolocne lol. Ze zvysena hladina testosteronu rano lol, taku chujovinu som este nepocul.
"What are the effects of using marijuana?" - decrease in testosterone levels for men