v piatok som sa prvy krat zdymil dal som dva poriadne prasky z bonga a o 5 min som sa uz chytal za hlavu a smial...ale neskuor tak po tej pol hodine max(neviem presne urcit cas som neako nevnimal) som zacal mal neprijemny stav....nebol to taky stav o akom
drogy su tym typycke..najskor pocit absolutnej extazi, opojenia a ked sa ucinky stratia nasleduju tazke depresie a pocity uzkosti, pri ktorych potrebujes dalsie a dalsie a dalsie na zahnanie tych stavov..pre toto su to tie najvacsie stacky na svete a navyse tym inkasuju dilery, mafia a drogove kartely, ktore napachaju viac zla nez drogy samotne..radsej s tym skonci
ja sa kruci nehram na hrdinu len xem vediet ci z to moze sposobit fatalnu chybu na organizme alebo co bo uz mam daco o tom pozistovane a nasiel som len ze clovek moze dostat infarkt alebo mrtvicu po dlhodobom uzivani
Kua šiel som sa zdymiť a bolo mi zle ... Tak o dva dni som sa zase, šak logika, nie?
Už mi nebolo tak zle, ale aj tak mi bolo divne a nahovno ... A bál som sa o srdce ... Tak deň na to som si bafol znova, že mi to na to srdce možná pomóže keď už to minule robilo hovadiny.
Neviem ako to budem riešiť ... Rozmýšľam, že v rámci starostlivosti o zdravie zajtra zasa beriem bongo ...
Tráva vraj nie je ani v pravom zmysle návyková ... ale to je jedno, aj tak je to hovadzina, vidím v okolí pár prípadov, ktorým to evidentne udrelo na mozog ... a poriadne ...
neviem mne sa zda ze ty si mudry ako saman urcite chodis na gympel a mas ciste 1,...ale to uz nerozoberajme a kamos mimochodom nebol zdymeny ked mi to hovoril
no hej ked mi to povie niekto kto sa vyzna tak ano ale ked mi to povie 15 rocna holka ktora mozno nerozozna lampu od marihuany tak ani nie (mozno sa mylim a vyznas sa v tom perfektne_
@9 samozrejme ze to moze sposoit fatalnu chybu, ked tvoje telo nieje navyknute na prijem latok ktore drastickym sposobom zasahuju do organizmu, pri tom privale tepla a rozbusenia srdca ti moze bez varovania nastat zlyhanie obehu alebo ine komplikacie, najma ak mas nachylnost na srdcovo cievne ochorenia alebo poruchy srdcoveho rytmu
dik za radu,hasky aj ked si myslim ze thc do organizmu nezasahuje az tak privelmi pretoze je dokazane ze na predavkovanie sa thc je potrebne mnozstvo 1000x vacsie ako je ucinna davka...
Tento stav poznam a velmi dobre. 5 praskov nic, jebol som siesty chytil som flash a pohoda. Kamos mi povedal ze mi rychlo bije srdce a ja som spanikaril, zacal som behat kade tade, myslel som ze umriem, tazko sa mi dychalo. Na to ma kamos upokojil ze ked si ubalim cigo tak mi to odbura THC (co je samozrejme picovina ale chcel ma ukludnit). Tak mi ho ubalil dal som si a troska som sa ukludnil. Ale v mojom pripade to bolo o to horsie, ze som mal v sebe okrem ineho aj niekolko litrov piva. Takze dalsi stav bol taky ze som grcal zlc, pretoze uz nebolo co grcat.
Ale inak ak nehulis kazdy den rok v kuse, tak ti trava nema ako ublizit. A mozno ti ani tak neublizi, ten kamos huli niekolko rokov v kuse a je z neho vynikajuci programator a je inteligentnejsi nez vacsina uzivatelov birdzu
Najdolezitejsie je nespanikarit, sadnut si, haluzit, ubalit si cigo a relaxovat.
no dik za radu,ale je normalny ten dojazd ze sa mi tazko dycha aj teraz (den potom) moze byt ze mam v sebe este thx alebo co...ale inak dik za radu fakt aj ked ja nekurim cigarety....ale ok
Takto ti poviem: kamarati kuria travu kazdy druhy den a zatial su vpohode. Studuju vpohode, jeden sportuje (druhy uplne antisportovy) Ja tiez kurim obcasne, raz-dva krat za tyzden Dalsia vec: trava jedine co robi je ze zosilnuje emocie. Tj. ked sa citis fajn, budes sa citit este lepsie a hentie stavy co popuisujes bola len ciste vsugerovanie si tych picovin...
to s tym srdcom je uplne normalne to neries a tvoje stavy su iba stavy nezabudni niektore veci si iba namyslas a keby si bol astmatik tak ti nedoporucujem hulit.
@30 Zase niekto neuziva google: Kde v mozgu pôsobí THC?
1. V mozgovej kôre (cortex), osobitne vo frontálnej oblasti (čelo), v oblasti zmyslového vnímania, reči a motoriky.
2. V hippocampe, ktorý je súčasťou limbického systému, kde ovplyvňuje pocity a pamäť, najmä krátkodobú.
3. V malom mozgu (cerebellum), bazálnych gangliách (amygdala), kde ovplyvňuje koordináciu a sled pohybov, ale i bolesť.
A teraz to najdolezitejsie: THC je podobný Anandamidu a rozvíja na tých istých receptoroch podstatne intenzívnejší účinok. - Na receptoroch zintenzivnuje ucinok!!!
Kokos, bud mas uz teraz chore srdce a vdaka trave si to prave spoznal, alebo si taky totalny debil, ze vies, co Ti to robi a este ajtak budes hulit, Ty si sprosty, alebo co?
@1 Tak to sa mi stavaloo.. To si telo zvyka, aj ked ti to zrychli tep, to je len to ze sa ti zacinaju zvacsovat tepny a z tym tazkym dychanim, to az tak neprehanaj z tou travickou D To je inak bezne.. To tazke dychanie prejde po 30 min.. A potom bude pohoda..
@8 Travicka nieje droga, zato ze to domyslel nejaky kktik! Pozri sa na alkohol! Na neho urcite povies ze nieje horsi, ale vyzkumi hovoria ze je omnoho horsi, takze dovi dopo!
@25 Ty kks ani ja nefajcim, ani nepijem ale hulim D A to rad.. Aj ja som mal najprv take stavy Ale tak niekedy mam uz aj pocity u riti aj ked matak nabehla na jeden byt a tam take mracno travy D Som sa len na nej ujebaval
mno niekotrí kludia v sebe môžu mať zakodovanu psychicku poruchu ktorá sa nemusí nikdy prejaviť, ale tráva ju môže prebudiť....
nepocula somo takomto prípade ale stať sa môže čokolvek....na tvojom mieste by som to dalej nepokusala..ale to siaj tak uvedomis až ked sa ti niečo stane
jasne ze zostanem pri trave...urcite neprejdem na ziadne bielko alebo herak videl som na kamosovi co to s nim zrobilo ze sa po tyzdni vratil z bratislavy schudol 7 kil za tyzden dotrhany smradlavy dopichany od ihly este aj C-ku chytil len mne je cudne to ze sa mi este aj den a pol tazko dycha po trave neviem ci to bude tym ze som bol chory (kaslal som) a nato som si zafajcil alebo som astmatik a teraz ked som si zakuril to vyslo na povrch lebo predtym som nemal ziadne problemy s dychanim...ale dneska sa mi uz dycha dajak lepsie...
Presne tak, tráva nie je droga, lebo to vymyslel nejaký chemist, čo potvrdil odbornou štúdiou o alkohole, teda použil logicky správny postup na vyvrátenie tvrdenia ... paráda
ludia co tu kazdy je tak ticho more ozvite saaaaaa zrobte dajaky topic o drogach abo co ... bo mne sa uz prestava tazko dychat som taky rad dakujem bohu ale neprijemn y dojazd to bol
hasky- nie vsetky drogy su tym typicke, ja osobne mam s tymto skusenost vyhradne s fetom.
xyz666 - negeneralizujme drogy prosim, myslim si ze forum, a celkovo jednen z dovodov preco uzivam drogy okrem toho ze chcem aby mi nieco dali je, aby o nich spolocnost netrepala picoviny, ktore maju od pravdy daleko.
pentagoron - neboj sa, stava sa niekedy, ale to sa ti moze stat aj z alkoholu alebo z cohokolvek ineho, a to nemyslim iba drogy (vo vyzname ako omamne latky). oproti tomu co mne marihuana dava do zivota, je tento bad tripicek, ktory sa moze stat aj nemusi, je uplne hovno. a ak ti marihuana spravidla nerobi dobre, tak ju proste neber. mozno to bolo, ze si to mal druhy krat ci kolky si to hovoril, a nie si navyknuty na zmenu citenia tela a zmenu psychickeho stavu. to je normalne, ukludni sa, a prosim ta nepocuvaj keci ze marihuana = heroin. caw zatim
ak niekomu robi problem dym, tak nech nefajci vobec nic, a nech nechodi opekat. to ale neni marihuanou ale dymom. ak ti robi trava dobre a nemozes ju, tak si upec kolacky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mas na to este cas
fajn, raz ta jebne uplne, bude haluz ako mamka na kare vysvetli rodine z coho ta kleplo
chod za doktorom a nehraj sa na hrdinu
Už mi nebolo tak zle, ale aj tak mi bolo divne a nahovno ... A bál som sa o srdce ... Tak deň na to som si bafol znova, že mi to na to srdce možná pomóže keď už to minule robilo hovadiny.
Neviem ako to budem riešiť ... Rozmýšľam, že v rámci starostlivosti o zdravie zajtra zasa beriem bongo ...
To je skôr herák a podobné svinstvo ...
Tráva vraj nie je ani v pravom zmysle návyková ... ale to je jedno, aj tak je to hovadzina, vidím v okolí pár prípadov, ktorým to evidentne udrelo na mozog ... a poriadne ...
Hej, ale kamoš si pár krát vdýchne a potom je múdry jak Šaman ... A povedal, že mi je dobre, tak mi asi bolo dobre ... Tak som si potiahol zasa ...
Tak to máme šťastie, že adminom nerobia hocijakých zhúlených expertov
Ale inak ak nehulis kazdy den rok v kuse, tak ti trava nema ako ublizit. A mozno ti ani tak neublizi, ten kamos huli niekolko rokov v kuse a je z neho vynikajuci programator a je inteligentnejsi nez vacsina uzivatelov birdzu
Najdolezitejsie je nespanikarit, sadnut si, haluzit, ubalit si cigo a relaxovat.
1. V mozgovej kôre (cortex), osobitne vo frontálnej oblasti (čelo), v oblasti zmyslového vnímania, reči a motoriky.
2. V hippocampe, ktorý je súčasťou limbického systému, kde ovplyvňuje pocity a pamäť, najmä krátkodobú.
3. V malom mozgu (cerebellum), bazálnych gangliách (amygdala), kde ovplyvňuje koordináciu a sled pohybov, ale i bolesť.
A teraz to najdolezitejsie: THC je podobný Anandamidu a rozvíja na tých istých receptoroch podstatne intenzívnejší účinok. - Na receptoroch zintenzivnuje ucinok!!!
nepocula somo takomto prípade ale stať sa môže čokolvek....na tvojom mieste by som to dalej nepokusala..ale to siaj tak uvedomis až ked sa ti niečo stane
Presne tak, tráva nie je droga, lebo to vymyslel nejaký chemist, čo potvrdil odbornou štúdiou o alkohole, teda použil logicky správny postup na vyvrátenie tvrdenia ... paráda
xyz666 - negeneralizujme drogy prosim, myslim si ze forum, a celkovo jednen z dovodov preco uzivam drogy okrem toho ze chcem aby mi nieco dali je, aby o nich spolocnost netrepala picoviny, ktore maju od pravdy daleko.
pentagoron - neboj sa, stava sa niekedy, ale to sa ti moze stat aj z alkoholu alebo z cohokolvek ineho, a to nemyslim iba drogy (vo vyzname ako omamne latky). oproti tomu co mne marihuana dava do zivota, je tento bad tripicek, ktory sa moze stat aj nemusi, je uplne hovno. a ak ti marihuana spravidla nerobi dobre, tak ju proste neber. mozno to bolo, ze si to mal druhy krat ci kolky si to hovoril, a nie si navyknuty na zmenu citenia tela a zmenu psychickeho stavu. to je normalne, ukludni sa, a prosim ta nepocuvaj keci ze marihuana = heroin. caw zatim
ak niekomu robi problem dym, tak nech nefajci vobec nic, a nech nechodi opekat. to ale neni marihuanou ale dymom. ak ti robi trava dobre a nemozes ju, tak si upec kolacky.