no okej, takze mam problem. raz som citala, ale nie z velmi hodnotneho zdroja, ze ked si zhuleny/a tak mozes zazivat pocity istej dusevnej spriaznenosti, spolupatricnosti, prepojenia. je to pravda? leo vsak viete, bola chata.. vodka... trava... kamarati.
aaale natriekana som ja uz bola a nic take som nezazila, no ale hentak zhulena este nie, to je pravda. no len viete, ja som bola potom asi dva dni v tom ze som zamilovana, ale potom som videla fotky a si hovorim.. ze amen tma, no nie som ja sprosta?
nejak som tu spominany, tak mi to neda nenapisat sem dnes ticho o trave, mam krizu, lebo som sa ocitol uplne bez travy takze rad sa k tejto teme vyjadrim, ked budem mat pred sebou natlacenu fajku
hh no neviem,podla mna tráva nie je moc "spoločenská droga" teda pochybujem o tom,že by spájala ludí,to skor alkohol.. práveže pod vplyvom trávy má človek vlastný svet a ja osobne niežeby som trávu užívala nedaj bože ( ) som najradšej zhulákaná len s pár ludmi ktorých velmi dobre poznám na mieste ktoré dobre poznám,kde nie je spoločnost,hluk a kopa iných ludí,to nebýva príjemné... teda aspon tak som počula,že ano...
@12 - vlastny svet mas pod vplyvom travy len ked nehulis moc...ked hulis moc, tak casom pominu stavy a s nimi aj vlastny svet...potom uz len pocitujes taku euforiu, ale to je v podstate cele...a podla mna by sa celkom aj dalo povedat, ze je "spolocenska droga", aj ked ten nazov ma irituje ale ked hulim, tak si mam co povedat aj s takym clovekom, s ktorym si inac nemam co povedat a mozno nie, mozno sa mi to len teraz tak zda...ked uz tie stavy pominuli, tak tazko sa mi rozpamatava ako to bolo kedysi lebo teraz je to fakt viac menej len o tej euforii...ale tak staci si precitat nejaky z mojich blogov, ktore som pisal v case, ked som po polrocnej pauze zacinal znova hulit, takze aj tie stavy boli a to cloveka napadaju kokotiny a bavis sa o uplne nezmyselnych veciach...
jj , je to fajn , len si to sem tam dat ked potrebujes vypnut a dat si to s ludmi ktorych poznas a hlavne s cistou myslou a nebrat to ked mas smutok , alebo sa citis nanic alebo ze ti nekto blizky zomrel, lebo si mozes nahodou vsugerovat ze si mrtvi s nim a neco si, potom fakt mozes sparvit...ps: inak kamarat sa v takom stave utopil
@0 no to je hlupost tak troska... Totiz ked pijes a hulis je ine ako ked iba hulis...
Ked pijes a si zahulis, tak efekt to ma taky, akokeby so vypila raz tolko a stav z opilosti je `rezkejsi` troska inak ho vnimas. Takze velmi by som trave za vinu nedaval co sa ti staki na chate
@Veronicca odpoved na tvoju otazku, to svinstvo v tom moze mat asi taky podiel ako ten alkohol Ale o trocha vacsi.. kanabis je psychoaktivna latka takze vselico sa moze udiat no a v kombinacii s vodkou ...
@15 aj moja zasada je miesat (nie do bezvedomia, i ked.. ) no velka cast ludi co poznam ked zmiesa chlastik a travu tak sa hned zgrca a je mu zle a blabla.. no ja nechapem jak je to mozne, ja som vzdy v najvacsej pohodicke..asi nie kazdy ma na to zaludok
No..ja som si zrovna vcera vypil pol litra tvrdeho...a potom mi vzdy byva strašne zle na druhy den..lenze vcera som si potom este zahulil, a dnes....uplne vpohode
oukej tak tym svinstvom myslis asi tu vodku tak to zalezi od toho kolko si toho vypila...
a citaj o trave viac potom si ju nikdy nepotrebujes ani dat ked budes vediet presne co robi podla tychto "velmi poucnych" clankov co koluju na webe siu budes moct stav aj za cista vsugerovat! len pri placebo bacha na zavislost!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zasada je : NEMIESAT
Ked pijes a si zahulis, tak efekt to ma taky, akokeby so vypila raz tolko a stav z opilosti je `rezkejsi` troska inak ho vnimas. Takze velmi by som trave za vinu nedaval co sa ti staki na chate
btw @15 presne tak...
@Veronicca odpoved na tvoju otazku, to svinstvo v tom moze mat asi taky podiel ako ten alkohol Ale o trocha vacsi.. kanabis je psychoaktivna latka takze vselico sa moze udiat no a v kombinacii s vodkou ...
@12 ze trava nespaja ludi? ja myslim ze hej
a citaj o trave viac potom si ju nikdy nepotrebujes ani dat ked budes vediet presne co robi podla tychto "velmi poucnych" clankov co koluju na webe siu budes moct stav aj za cista vsugerovat! len pri placebo bacha na zavislost!!!