Chcela by som sa opýtať hlavne tých, čo majú skúsenosť - myslíte si, že existujú ľudia, s ktorými nič nerobí? Alebo by ma ešte zaujímalo, čo je pravdy na tom, že prvýkrát ľuďom nič nie je, že sa im musí v hlave "odblokovať" nejaký receptor, či čo. Aj také
mas z toho dobru naladu a jasne mozno ta to troska uspava, ale pohoda ..a ide o to kde bola pestovana..ked vnutri, je lepsia. Ja som tiez pocul ze prvy krat nekomu nic nebolo
No ak ideš kupovať kosačku, tak ti poradia skôr na inej stránke. Najlepšie sú Mountfieldy a Husquarny, ale aj doma robené sú. Hlavne, aby mali zberné koše, silné kW motory a dlhý kábel. Čím väčší záber noža, tým menej sa nakosiš trávy.
no nemusia z nej byť vždy len pozitívne stavy. ja som trávu už pár pekných mesiacov nemala, práve preto, že tráva zosilňuje stav, v ktorom sa nachádzaš - takže ak si od prírody depkársky človek ako ja, tak ti veľmi nepomôže plus zo mňa robí strašného introverta, nechce sa mi rozprávať, pretože aj tak by som to divné vnímanie aké mám keď som high nedokázala vysvetliť, takže sedím, čumím, nehovorím, a furt mám obavy jak zvládnem dôjsť domov. plus strašne spomaľuje čas, takže po maximálne polhodine furt strašne chcem, žeby to už prešlo. a mám podozrenie, že to minimálne dočasne - na deň asi - rapídne znižuje inteligenciu, a to fakt nie je dobrý pocit.
ale čo sa týka odblokovania receptorov, tiež som to počula, ale nemyslím si, že by to bola pravda, ja som už na prvýkrát mala riadny stav.
@tomias chcem len vyskúšať, nie na tom fičať...Nikdy ma nič iné z "drog" nezaujímalo, ale trávu chcem skúsiť...respektíve, skúsila som. Ale nič Tak neviem, či je to mnou, alebo som niečo robila zle...alebo tou náladou, ako spomínala @nemammeno
Mne nebolo prvých pár krát nič kým som sa nezhúlil na poleno. Stav je to zväčša pekný, zo začiatku zábavný. Ale tak isto sa zo začiatku môžeš veľmi ľahko prehúliť ak dáš príliš dobrú vzorku. Tiež sa môžeš aj zdepkovať taká ale to sa nestáva zas často.
Moje skúsenosti s ganjou sú fajn. Povestné smiechoty už nemávam, skôr to používam keď si chcem naplno užiť relax.
@n0win0u@karlotiskot tak ale mne povedali tí, s ktorými som hulila (na ktorých zabral už prvý joint), že som mala množstvo, z ktorého by sa zhulili traja Do riti, viete, aká som bola nasraná, že ja furt nič a oni sa tam na mne ujebávali?
@burble@n0win0u@mygate@karlotiskot aha, a ešte otázka - aký vplyv má na to alkohol. Či nebola chyba aj tam. Kamarát, ktorého som sa na to pýtala, povedal, že sa môžu nejako anulovať, môže byť na tom niečo pravdy?
Niežeby som bola nejaká zrúbaná, ale mala som už nejaké tri pivká.
tak do chlastu aby sa to anulovalo som nezažil, skôr z toho človek do pol hodiny zaspí Maximálne to ak môžeš prebiť alkoholom, keď už si na sračky inak sa to s chlastom podľa mňa skôr podporuje.
@wolskeoko tak...hudobna sfera A každý okrem mňa to už snáď v mojom okolí skúsil Teda okrem mamy Fakt keď tak teraz lovím v hlave, nespomeniem si na nikoho z môjho okolia, kto by ešte nehulil :/
Možno sú to ich dojmy, bohvie, možno to na každého zaberá inak.
kamoske neslape, podla mna je aj postoj ktomu ze ked tomu je clovek ni je uplne nakloneny tak z toho nema nic . ona je taka ze nepotrebuje ale skusi a nic .
@fleur1301 ja som to mal prvykrat pred 12timi rokmi,,ja si uz nepamatam..ale tak
mal som stavy kedy som sa smial jak divy..mal som stavy ked som nerobil nic len cumel a chcelo sa mi spat,resp.som sa nudil.. a mal som stavy kedy mi nic nebolo..taze asi tak..
este poznal som typka,ktoremu praskla zilka v hlave a zomrel.
@tomias je to asi u každého iné...a čo ty vieš, aký mali na to dôvod, aby sa pod ten vlak hodili...nehovorím, že by to niečo ospravedlňovalo, podľa mňa sa samovražda nedá ospravedlniť, ale možno mali nejaké vážne problémy a mysleli si, že iné riešenie nie je...
Ináč, celkom ma pobavila tvoja "lokalita". U mňa v sprche nikto nie je
neviem. Prvý krát som určite bol zhúlený, takže receptor nemal problém očividne
a ja bývam väčšinou ten najviac high, ale niekedy mi to napríklad vôbec nešlape aj keď toho sfajčím dosť a všetci naokolo sú v piči zrejme má na to vplyv viacero faktorov
Podla mna to moze byt aj tim ze nieze by si nebola zhulena ale tak si sa namotala na to ze si zhulena ze si si ani neuvedommila to ze si nahulena a neuzila si si ten stav
@fleur1301 Mne tiež vraveli že prvý krát mi z toho nič nebude ale bolo =D pamätám si všetko čo som robil videl som jednorožce a dúhu potom dvojrožce a pekelné plamene ale väčšinu času som len stál predklonení a smial sa ako maniak a na každého som sa kvačal =D =D =D
Mne z toho jebalo prvykrat aj furt miz toho jebe, kvalitne a dobre! ale už nefajčim, iba ked niekto pozve, a to sa stava.. malokedy ale stava sa no, aspon mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
kasli na to a zostan cista
No ak ideš kupovať kosačku, tak ti poradia skôr na inej stránke. Najlepšie sú Mountfieldy a Husquarny, ale aj doma robené sú. Hlavne, aby mali zberné koše, silné kW motory a dlhý kábel. Čím väčší záber noža, tým menej sa nakosiš trávy.
@rek ha. ha. ha. Si sa teraz zo seba pocikala, aká si vtipná...?
@sturmer ale aj baumax sa cini v tychto dnoch
ale čo sa týka odblokovania receptorov, tiež som to počula, ale nemyslím si, že by to bola pravda, ja som už na prvýkrát mala riadny stav.
A ináč, mňa to tiež dosť dlho neťahalo, ale tak povedala som si, že skúsim.
Moje skúsenosti s ganjou sú fajn. Povestné smiechoty už nemávam, skôr to používam keď si chcem naplno užiť relax.
stavy mam take, ake chcem. naucil som sa to ovladat
Niežeby som bola nejaká zrúbaná, ale mala som už nejaké tri pivká.
Možno sú to ich dojmy, bohvie, možno to na každého zaberá inak.
mal som stavy kedy som sa smial jak divy..mal som stavy ked som nerobil nic len cumel a chcelo sa mi spat,resp.som sa nudil.. a mal som stavy kedy mi nic nebolo..taze asi tak..
este poznal som typka,ktoremu praskla zilka v hlave a zomrel.
poznal som typkov,ktori si to hodili pod vlak..
a to nehulili vobec...
Ináč, celkom ma pobavila tvoja "lokalita". U mňa v sprche nikto nie je
no to si len ty myslis,ze tam nie som ja sa neukazem..ja si vychutnavam ten pocit
a ja bývam väčšinou ten najviac high, ale niekedy mi to napríklad vôbec nešlape aj keď toho sfajčím dosť a všetci naokolo sú v piči zrejme má na to vplyv viacero faktorov
a ľudí, ktorým to nič nerobí je mi ľúto