nemám kamarátov, resp. nie takých, s ktorými by som trávila večer... ale kebyže mám a je takto pekne teplo, tak by sme sa išli niekam túlať nocou po dedine/lese a rozprávali sa alebo by sme niečo ugrilovali alebo by sme ten film pozerali a tak... a hrali dostihy a sázky!
no ak sme u mna alebo u nej akoze vnutri tak spievame karaoke , hladame tajne zasoby kapitana morgana , hrame dake blbe hry spolocenske pri ktorych nas chyta rage , hadame sa kto je vacsia **** , a hadame sa ktoru cast pana prstenov alebo hobbita si pustime skor , alebo sa hadame ze to nejdeme este pozerat lebo ona este nedocitala knihu podla ktorej to je alebo smejdime festy a letenky do GB posledne mesiace a tak neviem vela toho ale take blbosti alebo ju nutim kreslit mi prace do skoly a ja jej pomaham s grafikou do skolskeho casaku alebo sa aspon tvarim
Ked sa sfajcis zrazu je vsetko zabavnejsie odporucam vyskusat...Raz sme sa zbadali asi po pol hodine co sme pozerali telku , no namiesto zvuku na tv sme mali zapnutu mp3 na vezi
stiahnem horor a pozerame ked dakto ma volny dom ale kedže mam kamaratov akych mam tak 90% filmy sa hraju na telefone..niekedy pride kamarat s gitarou a hrame na celi dom a druhy si robia čo chcu
@kittan asi to isté prípadne ak idem raz za čas von večer (čo je pri mojom veku tak do 9 ak je koncert tak do 12 tak sa prechádzame, ideme si sadnúť niekam, kecáme o rôznych veciach alebo také niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo varíme. pušťame hudbu,vtipné videá,vodná.....
venčíme psa.