hmm..tak dosť by ma zaujimal vaš nazor už som pocula veľakrat nazor, že dievča by nemalo dať najavo chalanovi,ako jej na nom zalezi,lebo potom si nou bude prilis isty a lebude mat o nu taky zaujem.aj ked môj nazor nie je totožny s tymto chcem vediet co
City na javo jednoznacne. Keby ich najavo nedavala tak by som si myslel, ze ma nemiluje. A ak by som si myslel, ze ma nemiluje tak naco s nou chodit potom nie? Bojovat o to, aby mi dala city na javo no urcite nie.
noo tak to je belka pravda,poznam chlana ktory tymto strasne trpi chodi s babou uz pol roka a ona nic...proste mu neopatuje to co jej on povie....a pritom vazne ho to strasne trapi
Jasne ze city najavo, najhorsie je vo vztahu riadit sa niecim, nejakymi pravidlami z "casopisov" alebo skusenosti inych. Rob to, co citis ty, kazdy vztah je totiz jedinecny a u kazdeho to klape inac.
Treba dat tie citynajavo podla mna aspon umna by to znamenalo ukludnenie ked niekomu stale hovoris ako ho mas rad atd. a ta druha osoba nic tak by mi to pripadalo ze asi ona ma nema tak rada atd.
hej rozumiem dakujem za nazory vsetkym zatial.no 55lienka podla mna ked budes cely cas hovorit len aj ja teba a nikdy mu to nepovies sama od seba tak to je podobne akoby si mu to nepovedala vobec
Suhlas, city najova, sak o com to je vztah ked ani nevie, ze ho mas rada??? Btw to co spomenula 55lienka, hej keby to tak je stale, tak je to divne, ale mne sa v poslednom vztahu darilo povedat to presne vtedy ked to chcela aj ona
určite ano, ked toho dotycneho lubis, aj kazdy den, ked ste spolu, je to nadherny pocit, ked vies, ze mu na tebe zalezi a objimes ho a povies, ze ta robi tou najstastnejsou na svete.
mala by si dat najavo , ale tak az neskor , po nejakych tych tyzdnoch, mesiacoch. Ja sa niekedy zlaknem ked holka je zamilovana hned od zaciatku a nehovori o nicom inom len ze ako lubi a podobne...a ja sa vtedy pekne krasne stiahnem, pretoze mam taky pocit ako kebyze to malo byt na cely zivot a to zatial pre mna neniiiiiii
xi cheekee noo tak to hej len ten moj mi to hovoril a to sme ete poriadne sa nepoznali tak teraz ked si mam spomenut kedy to bolo prvy raz tak asi si nespomeniem lebo vtedy by ma nebolo vooobec napadlo ze to takto skonci
Drake20,myslis to tak aj v pripade ze ti to povie on?teda tebe to nepovie on...myslim ze aby si sa skusil vzit do nasej zenskej situacie. teda ked babe povie chalan ze ju lubi je jedno kedy to povie...a ona mu potom bude hovorit casto ako ho lubi..tak aj vtedy sa zlakne? lebo presne o toto mi islo
nieje to vzdy pravda ze by si chalanovy nemala dat nic najavo...niekdey je to sice pravdda ale nieked yvobed !!!!ja som akurat povedala jednemu chalanovy ze ho mam rada ..a ze asi aj nieco viac a on to zobral evlmi pozytivne ..a teraz to medzi nami vyzera dost dobre ...ale to vazne zalezi len od typu chalaana a od totho aky mate k sebe vztah...riad sa srdcom nie rozumom a formalitami a tym co kto povedal !!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak ho ma rada tak to vydrzi, a ak je taka nadrzana tak mu to povie.
Jasne ze mu hovorim, hockedy ked on nie to je krajsie,ale ked sa vyskytne nahoda ze obaja to chceme povedat tak poviem ze aj ja teba.
Treba povedat, ved podla man je najkrajsie to, ked ti to povie, krasne do ociciek, ako ta velmu lubi a tz mu povies, ze aj ty jeho...
A prvykrat, tak na to nikdy nezabudnem, ked mi to povedal moj...prvykrat je to najsladsie