caute totiz napadla ma taka vec ale neviem ci sa oplati ju realizovat. ale pome k veci. premyslal som nad tym ze by som skusil nesprchovat sa hlavne teraz cez leto, a ked sa vykakam tak sa neutriet nebudem si umyvat ani tvar a nebudem sa ani cesat.
vies co ja som skor zvedavy kolko to vydrzis, mne staci ked si zle vytrem rit, ked sa ponahlam a mam z toho cely den nervy. Chapem si hlupe dieta, ktore nema konicky tak sa zamysla nad podobnymi sprostostami, radsej rob daco uzitocne ako taketo primitivnosti.
to ked sa vykakas neutriet, to by som radsej nerobil. S tym sprchovanim by som si myslel, ze az za par tyzdnov by to bolo citit, keby si nemenil saty tak podstatne skor
ta neviem no... nemusi to pre teba dopadnut velmi dobre... ja osobne by som nieco take zrejme zrealizovat nedokazal kedze som v pici aj z toho, ked sa neosprchujem jeden den... odo mna asi tolko!
iba toľko: aj vedecké experimenty sa najprv rozoberú teoreticky, odskúšajú na niečom a až potom sa vyvodzujú závery. Zväčša sa skúšajú na zvieratách alebo potom už aj na dobrovoľníkoch spomedzi ľudí, ktorí sa na to dajú alebo im už neostáva veľa šancí na prežitie. Radšej to nerob na sebe
a kurva tak toto podla mna spada medzi velmi velmi velmi zle napady no urcite si to vsimnu ked sa v lete nebudes sprchovat ani nijak podobne sa o seba starat tak za taky tyzden budes smrdiet jak stara ponozka podla mna a za mesiac ta bude citit jak ciganov v buse takze smelo do toho ako myslis ja sa idem osprchovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Potom sa sťažujú, že nemajú kamarátov, priatelku a, že sú všeobecne neúspešní. Celkom ta lutujem
A z necesania by sa ti akurat robili dredy
A pak skus chodit s hovnom na hlave, ze za kolko si to okolie vsimne.
a ľudia ti to zistia tak po 1-2dňoch,čiže tak..
aa ešte toľko k tomu,že ja by som to nevydržala ani pol dňa,nie to niekoľko dní..bleee..čistota a hygiena proste musí byť!
a myslím,že by to bolo poznať po takých 2 dňoch:/