Treba zmeniť vládu, politiku .... Čo si o tom myslíte.?
Môj názor išla by som voliť ale nevjem koho ... Prečo proste neexistuje skupina ľudí proste strana , ktorí by si nechceli nakradnúť a snažili by sa urobiť veľké zmeny pre lepší život občanov , pre rovnosť ... a podľa mňa by sa to dalo pomeniť kto by naprí
Ak bude existovať strana plná poctivých ľudí, tak po prvé veľa nedosiahne, lebo rozhodnutia väčšinou nerobí jedna strana bez ostatných, to by sa už niektorí naivnejší ľudia mohli naučiť, po druhé ju nebudú ľudia automaticky voliť, lebo plno ľudí verí poctivosti tej svojej strany, po tretie ju ostatné strany čoskoro zničia a po štvrté aj tak nemusí veriť tomu, čo ty, ak si liberál, tak ťa nezaujíma strana poctivých konzervatívcov. A tým prídavkom na deti nerozumiem, prečo tu bolo nadhodené. Ak sa tu mizerných dvadsať ľudí na tom zhodne, tak čoho dôkaz to ako bude?
Nepotrebujeme strany , tie vždy budú kopať iba za seba. My potrebujeme zástupcov ktorých môžeme ovládať , poprípade odvolať ak niečo poserie
Priama Demokracia
Obmedzenie prídavkov na 3 deti, asi pred rokom som to navrhol v jednej skupine ( konkrétne priama občianska demokracia a vyhodili ma s tade , vraj je to trestné
Záujem by aj bol ale to by médiá nesmeli robiť z ľudí ovce , úplne najlepší príklad západnej propagandy a manipulácie s verejnosťou - dianie v Líbyi alebo aj nešťastné Grécko
Grécko fakticky už zbankrotovalo ( majú dlhy ktoré nedokážu v žiadnom prípade splatiť). Lenže je tu taký malý háčik Grécko je proti bankrotu poistené a zadĺžený západ by to nemal s čoho platiť ( to by ste videli tú vlnu krachov poisťovní a bánk) preto sa doňho lejú stále peniaze ...ale toto vám nikto v televízií nepovie... Alebo také USA ktoré nedávno vytlačilo 1,1 bilióna dolárov a naliali to do Európy ...
@anzu no ja o tom všetko viem , ale da sa to .... ked vsetci budeme mysliet ze nie tak jasne ze sa nikdy nic nezmeni ... boze my slováci sme strasne pasivny narod , ale je to tak .... a s ty´mi pridavkymi to som myslela napr ako jednu zmenu v nasom systeme... bolo by to urcite lepsie , nevjem kde byvas no ale niektori ludia ziju z tych pridavkou , o deti nemaju zaujem ,deti nehcodia do skoly , kradnu , robia si co chcu , ziadny respekt u nich nenajdes . potom dosiahnu povedzme patnast a tie deti maju deti a vyrasta rovnaka generacia ... a to ide takym rychlim tempom hore , ze je to zle .. a keby boli obmedzene pridavky na 3 deti tak by nemohli sa ludia na tom vyzivovat a skor by sa aspon nieoc zmenilo..
@alsavestra V cesku zrusili pridavky, ak mas viac ako tri deti. Nepomohlo to, cigani kradnu dalej, mozmo este viac, ked sa im tie pridavky vzali. Stale sa mnozia, lebo cim viac deciek maju, tym viac im toho donesu. Tymto zakonom sa nic nevyriesi. Este nieco?
je to celé o motivácií.........ľudí treba dobre motivovať.......nalákať na dobré....ukázať im, že námaha sa naozaj oplatí, že budú samostatní a pyšní na seba aj svoje rodiny........lenže to by v tomto štáte muselo niečo aj fungovať
nič nezdeptá viac, než oligarchia vo vláde, zúrivý kapitalizmus, ktorý núti k džungľovému správaniu, rodinkárstvo a svetová politika, ktorá je tam, kde je..........jasné, že sa nikomu nechce robiť, namáhať sa a poctivo sa snažiť o dačo konštruktívne
@tunidlo Určite by sa na nete našla, ale ja to mám od sesternice, ktorá býva v Česku v oblasti, kde je vedľa rómov. Posúdila som to z toho, lebo vravela, že otvárali o tri škôlky viac tento rok. A tie škôlky neboli zaplnené len bielymi...
Podľa mňa čaká Slovensko v blízkom období ťažká cesta ... avšak netreba všetko vidieť negatívne. Určite je v silách nastupujúcej generácie čiže aj NÁS ľudí, ktorí sa dostávame do veku v ktorom už môžme ovplyvniť chod nášho štátu, Slovensko posunúť na správnu cestu. Je zrejmé, že Slovensko bude potrebovať novú ústavu, alebo aspoň jej čiastočnú úpravu, tak isto by bolo dobré zmeniť volebný zákon a skvalitniť, zmeniť a vyplniť diery v legislatíve a mnoho ďalších vecí . Do našej politik by mohla konečne zavítať spravodlivosť, transparentnosť a mohli by sa s nej vytratiť ľudia, ktorí sú už dávno za zenitom respektíve išli do politiky nie kvôli záujmom štátu ale kvôli záujmom svojim, prospešných pre nich a ľudí im blízkym.... Koho voliť ? na to sa nedá jednoznačne odpovedať. Ale voliť treba!! Vybrať si musíš sama, nemala by si byť ovplyvnená ničím len svojím názorom a svedomím. Vyberaj správne.
@tm4s ale je mnoho ľudí, ktorí to chcú zmeniť a ktorí by veľmi veľa urobili pre lepšie pomery na Slovensku Ale treba ľudí , ktorí by ich viedli .... ktorí by im ukázali , že sa to dá ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja sa skorej pytam ci ma zmysel volit take strany...
Nepotrebujeme strany , tie vždy budú kopať iba za seba. My potrebujeme zástupcov ktorých môžeme ovládať , poprípade odvolať ak niečo poserie
Priama Demokracia
Obmedzenie prídavkov na 3 deti, asi pred rokom som to navrhol v jednej skupine ( konkrétne priama občianska demokracia a vyhodili ma s tade , vraj je to trestné
Záujem by aj bol ale to by médiá nesmeli robiť z ľudí ovce , úplne najlepší príklad západnej propagandy a manipulácie s verejnosťou - dianie v Líbyi alebo aj nešťastné Grécko
Grécko fakticky už zbankrotovalo ( majú dlhy ktoré nedokážu v žiadnom prípade splatiť). Lenže je tu taký malý háčik Grécko je proti bankrotu poistené a zadĺžený západ by to nemal s čoho platiť ( to by ste videli tú vlnu krachov poisťovní a bánk) preto sa doňho lejú stále peniaze ...ale toto vám nikto v televízií nepovie... Alebo také USA ktoré nedávno vytlačilo 1,1 bilióna dolárov a naliali to do Európy ...
My sme tu v sračkách až po uši
nič nezdeptá viac, než oligarchia vo vláde, zúrivý kapitalizmus, ktorý núti k džungľovému správaniu, rodinkárstvo a svetová politika, ktorá je tam, kde je..........jasné, že sa nikomu nechce robiť, namáhať sa a poctivo sa snažiť o dačo konštruktívne
a ľuďom nedôjde, že to myslia dobre, lebo neveria, že dakto v politike to môže myslieť dobre..........
Naozaj neverím tomu, že cigáni v osadách, ktorí majú množstvo detí kvôli prídavkom ich budú mať aj naďalej len kvôli kradnutiu.
Máš k tomu nejakú štatistiku?
Ono niekedy dobrý úmysel nemusí stačiť.
Nemám prehľad, je tam ten zákon dlhšie, ako je vek detí idúcich do škôlky?
A to už také krpaté deti sú tam v škôlke?
Fakt netuším. Do škôlky sa dávajú od troch tuším. Ale potom sú ešte jasle a tam sa dávajú aj keď majú menej, myslím.