parkat som bola ked mi ho aj farbila inak sa ale trapim sama a zvycajne sa na to aj tak vyserem lebo ziadne nemam mam tam kde si ho nakreslim zvysok su nepodstatne detaily
u kozmetičky som bola raz a potom som vypadala ako ucholak, takže kozmetičkám v tomto nedôverujem
obočie si trochu upravujem, sem tam vytrhnem čosi, čo vybáča z cesty, ale inak si ho nevytrhávam, proste má pekný súmerný tvar, nelezie nikam kam nemá, tak nemám potrebu robiť so seba ucholaka s tenučkou čiaročkou čohosi nad očami
mám prirodzene výraznejšie obočie...ale ako pekný tvar, žiadny Brežnev. No mám pocit že keby som s tým prišla ku kozmetičke, vytrhala by mi z neho asi 2 tretiny a vyzerala by som ako ten spomínaný ucholak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"som smoliar a niekedy mi ohorí"
podla mna je zbytocne chodit s tym kozmeticke, aj tak je take nakreslene cierne obocie dost nechutne
ALe tak ona bola kozmeticka takze je to fajn
obočie si trochu upravujem, sem tam vytrhnem čosi, čo vybáča z cesty, ale inak si ho nevytrhávam, proste má pekný súmerný tvar, nelezie nikam kam nemá, tak nemám potrebu robiť so seba ucholaka s tenučkou čiaročkou čohosi nad očami