Dnes ma ozaj nepotešilo nič...a bola by som rada, keby sa to ešte zmenilo...ale stále vo mne pretrváva skvelá nálada a pocit zo včerajška, a tak je to vcelku OK...
tkaze potesilo ma: ze sa mi celkom darilo na pokrovom turnaji, potom, ze som vyhral v pes6 nad manchesterom united, a tretia, ze si kuknem vsechnoparty
Po krátkom zamyslení... najskôr som chcela napísať niečo ako Desiree, keďže viac vecí ma dnes vytáčalo než tešilo, ale nakoniec som usúdila že až tak príšerný deň som snáď nemala a konštatujem:
1. Návšteva nášho bývalého gymnázia aj s kamarátkami (pričom z tej našej trojice si naša bývalá fyzikárka všimla len mňa a zvyšné dve baby čo tam so mnou boli ani nevidela To je tak keď ide jediná baba z celej triedy študovať informatiku na matfyz )
2. Konečne som si zohnala film Nočná hliadka ktorý mi kamarátka odporučila pozerať pred čítaním knihy
3. Napriek jej odporúčaniu som z tej knihy opäť prečítala niekoľko kapitôl
Ak môžem dodatočne doplniť do svojho zoznamu aj štvrtú vec: Čítala som Ygorovu najnovšiu básničku
Alalix: Nikto to nemá ľahké a ja nemôžem tvrdiť že by som to mala nejako extrémne ťažké alebo tak, ale proste sa mi posledných niekoľko dní nedarí ako by som chcela a negatívne veci prevažujú nad tými pozitívnymi... (prípadne ak to bolo k tomu matfyzu, tam si zvykám, našťastie mám v krúžku samých pohodových chalanov, takže ani to že som tam jediné dievča mi nerobí problém )
dnes som mala vcelku zly den, ale potesili ma tri jednotky z telesnej, to, ze som mohla byt dnes az s dvoma kamoskami a jedna poviedka, ktoru som precitala po anglicky, lebo bola uzasna
Ahojte, dnes ma potesilo, ze som konecne v obraze, co sa tyka birdzu....tak som sa potesila, ze sa zmazala debata o nicom...., ze som sa musela zverit osobitnou temou...zalozila som forum, ale admin ma presvedcil, ze je to debata o nicom....poslednu dobu tu trochu trenujem o com to je....zvedavost....toto bol posledny portal, kde som povedala, ze trochu stoji za to...zatial si to stale myslim, ale zarazilo ma, ake fora tu zostavaju a su tak primitivne, ze to asi bude o mne....tak to ma tiez potesilo, o mne, ze to nechapem...ze proste nemusim vsetko chapat, aj to ma potesilo, ze ma to nenastvalo, ze moja autoliecba zabrala a je mi fajn, nech sa deje co sa deje....tak, mozno toto admin nezmaze, ale ak ano, pozdravujem ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nenahnevam sa ak sa mi ju tu teda niekto pokusi zlepsit
Ale aj tak mam stale hroznu naladu, bo som dnes pobabrala pisomne matury
Ale tri veci, ktoré ma potešili? No... takže... do riti, mňa dnes asi nič nepotešilo... :/
2. ze som si kúpila nové pekné balerínky
3. ze som sa dnes na tel. výchove nestrápnila z takého tanceka co sme mali urobit a dostala som za ten tancek pochvalu
1. namiesto anglictiny mame fyziku
2. ze musim (ale aj tak nenapisem, to este svet nevidel zeby som ja pisala dobrovolne) napisat 2 velka A4 a same otazky z fyziky
3. memozem ist vonku
1. rano som bol spriatelkou aspon vo vlaku
2. na obed som mal pivko s kamosmi
3. vecer (ted) som konecne nasiel film, co som hladal
+ bonus ... pocuvam hudbu
2.pisem si s jednym velmi dobrym kamosom ktoreho som uz dost dlho nevidela
3.hmm...zijem
aha a este ze som konecne premohla lenivost a isla na brigadu
1. Návšteva nášho bývalého gymnázia aj s kamarátkami (pričom z tej našej trojice si naša bývalá fyzikárka všimla len mňa a zvyšné dve baby čo tam so mnou boli ani nevidela To je tak keď ide jediná baba z celej triedy študovať informatiku na matfyz )
2. Konečne som si zohnala film Nočná hliadka ktorý mi kamarátka odporučila pozerať pred čítaním knihy
3. Napriek jej odporúčaniu som z tej knihy opäť prečítala niekoľko kapitôl
samé debiliny dnes sa diali, nič pozitívne, tak aspo´3 negatívne poviem
1. bod mi chýbal do 1 zo sjl viem veľmi trápny problém, ale potrebujem veľmi dobré známky jak soľ..inak neriešim
2. dostanem asi 2 napomenutia zo školy zajtra a dosť ma to irituje a možnože to ani neprežijem...
3.moja veľmi zlá depresívna nálada je čím ďalej tým menej znasiteľná...
+1: nič neviem na zajtra do školy a mám sľúbené, že pôjdem odpovedať...
oh no dobre, som trápna...prepáčte
2. bola som na vinici
3. mali sme dobrý mäkký chleba...?inšie ma nenapadá fajnový deň proste
a čo ma potešilo??? že mi kamoška vrátila peniaze ,bo som na to zabudla,že ich má ale toe asi tak šecko
2. videla som sa s mojimi najmilúbenejšími
3. že sa mi nestalo nič až tak zlé
Alalix: Nikto to nemá ľahké a ja nemôžem tvrdiť že by som to mala nejako extrémne ťažké alebo tak, ale proste sa mi posledných niekoľko dní nedarí ako by som chcela a negatívne veci prevažujú nad tými pozitívnymi... (prípadne ak to bolo k tomu matfyzu, tam si zvykám, našťastie mám v krúžku samých pohodových chalanov, takže ani to že som tam jediné dievča mi nerobí problém )
2) Odpadla nam Priemyselna informatika
3) zajtra nam odpadne 5 hodin a 3 zastupovane, cize tu jednu hodinu nejako vydrzim a potom sup ho do krcmy
2.dnesny dejak fajne som sa wychrapala
3.a ece zmrzlina
2. nepísala som z eKonomiKy, lebo ma vyhodila za dvere
3. Kúpila som si rifle a sú mi faKt dobré
2.Prisiel som na cas do skoly a dobre som napisal program z informatiky
3.skoncilo sa mi vyucovanie a som uz doma!
2.môj priateľ zmaturoval z praktickych ktorých sa tak bál...
a to 3. ešte len príde ako čerešníčka na torte- večer sa uvidím s mojím drahym..
2.bola som na vylete a ne v skole
3.vybil sa mi mobil a ked som ho pak zapla mala som mrte zmeskanych hovorov tolka radost
2.ta akcia sukromna co som bol vecer na Para v blave
3. pivko na ktorom som bol a bolo dobruckeee